برای بسياري از مخاطبان دنیای خودرو علی الخصوص آن ها که عاشق ماسل ها یا عضلانی های آمریکایی هستند یک مقطع زمانی ۱۰ ساله- از ۱۹۶۵ تا ۱۹۷۵- بعنوان دهه طلایی صنعت خودرو ایالت متحده آمریکا دارای ارزش و احترام است! برای این که از یک جهت دورانی برای اوج تکامل این سبک طراحی و نمایش بلوغ ماسل ها بوده و از سوی دیگر در پایان دوره ذکر شده و با شروع دهه هشتاد میلادی دیگر اثری از طراحی به سبک ماسل های کلاسیک باقی نماند که همین مسئله موجب جاودانگی دوره زمانی مذکور شده است!
چارجر از گروه کرایسلر یکی از موفق ترین نمونه های دوره مذکور به شمار می رود. نسل اول چارجر از ۱۹۶۶ تا ۱۹۶۷، نسل دوم از ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۰، نسل سوم از ۱۹۷۱ تا ۱۹۷۴، نسل چهارم از ۱۹۷۵ تا ۱۹۷۸، نسل پنجم از ۱۹۸۲ تا ۱۹۸۷، نسل ششم از ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ و نسل هفتم از ۲۰۱۱ تا کنون روی خط تولید قرار دارد.
در این میان نسخه های ویژه ای نیز از چارجر ارائه شده که قطعاً یکی از خاص ترین آن ها هلکت یا گربه جهنمی نام دارد. در مطلب امروز نگاهی به مدل ۲۰۲۰ از چارجر اس آر تی هلکت وایدبادی خواهیم داشت.
طراحی
هلکت وایدبادی در قیاس با نسخه ای که ۵ سال قبل از این ماشین شاهد بودیم زیباتر شده است. فندرهای (گلیگر) توسعه یافته ، درپوش موتور با هود اسکوپ و دو ورودی هوای معکوس در کنار چراغ های اصلی مرموز همگی به شکل شکل گیری ظاهری تهاجمی و پرقدرت برای این خودرو کمک کرده اند.
در نمای جانبی رینگ های آلومینیومی ۲۰ اینچی پره ای، لوگوی هلکت و شیب زیبای سقف از ستون اول تا آخرین ستون روی درب صندوق جلب نظر می کند.
در قسمت عقب نیز الگوی اختصاصی چراغ های اصلی، حروف کرومی بزرگ برند داج بین چراغ ها، بامپر(سپر) اسپرت با ورودی هوا و یک دیفیوزر ساده با خروجی دوگانه سیستم اگزوز در هماهنگی مناسبی با یکدیگر قرار گرفته اند.
کابین و امکانات هوشمند
بیشتر قسمت های درون کابین با پارچه آلکانتارا پوشیده شده که کیفیت بالایی را ارائه می دهد. نشانگرهای آمپر نور پس زمینه قرمز دارند و یک نمایشگر دیجیتال در فاصله بین آن ها قرار گرفته که اطلاعات فنی خودرو را در اختیار راننده قرار می دهد. اطراف آمپر و بخش های دیگری از کنسول بافت فیبرکربن واقعی کار شده که در خودروهای اسپرت یک پای ثابت محسوب می شود.
نمایشگر لمسی ۸.۴ اینچی ویژه تنظیمات سیستم سرگرمی، پشتیبانی از اپل (Apple) کارپلی و اندروید اوتو، رادیو ماهواره ای، سیستم صوتی هارمن کاردون با ۱۹ اسپیکر، تهویه هوشمند، پاور سانروف، تنظیم ۴ جهته صندلی راننده و سرنشین، شارژ بی سیم، پورت یو اس بی و ... بخشی از ویژگی های کابین هلکت ۲۰۲۰ است.
در بخش ایمنی هلکت میتوان به مواردی مانند نمایش نقاط کور دید راننده، سنسور پارک عقب و سیستم ترمز از برند حرفه ای برمبو اشاره کرد. اما این جا خبری از امکاناتی مثل کروز کنترل تطبیقی و ترمز اضطراري اتوماتیک در حالت استاندارد نیست!
پیشرانه
در این بخش از موتور سوپرشارژ ۶.۲ لیتری ۸ سیلندر با ۷۰۷ اسب بخار استفاده شده است. گشتاور نیز برابر با ۶۵۰ پوندفوت است. تصور رانندگی با یک سدان اسپرت ۷۰۷ اسب بخاری، تجربه ای است که کمتر میتوان در خودروهای دیگر به دست آورد!
این مجموعه با یک جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک هماهنگ شده است. در آزمایش ها؛ هلکت طی ۳.۶ ثانیه از حالت توقف به سرعت ۹۶ کیلومتر برساعت رسیده و بیشینه سرعت نیز برابر با ۳۱۵ کیلومتر برساعت است. این آمار برای یک خودروی ۲۰۸۰ کیلوگرمی کاملاً مناسب بنظر می رسد.
آمار مصرف سوخت برای هر ۱۰۰ کیلومتر برابر است با:در شهر ۱۹.۶ لیتر، در بزرگراه ۱۱.۲ لیتر و در حالت ترکیبی ۱۵.۶ لیتر.
قیمت پایه این خودرو ۶۹۵۴۵ دلار است و در نمونه ای که عکس های آن برای مطلب حاضر استفاده شده برابر با ۷۸۳۲۰ دلار است.
- 14
- 1