کراس اور اقتصادی اوپل موکا ۲۰۲۱ با پیشرانه های بنزینی و دیزلی در تیپ جدید GS Line رونمایی شد. قدرتمندترین نسخه ی موکا از پیشرانه بنزینی با ۱۲۸ اسب بخار قدرت بهره می برد.
پس از معرفی خودرو الکتریکی کاملاً جدید موکا ای (Mokka- e) در ماه جون، اوپل و واکسهال مدل های جدید کراس اور ساب کامپکت خود را با پیشرانه ی احتراق داخلی رونمایی کردند.
ازنظر طراحی ظاهری، تشخیص موکا مجهز به پیشرانه ی احتراق داخلی از مدل برقی موکا ای تقریبا غیر ممکن است. ازجمله تنها تغییرات درخورتوجه درمقایسه با نسخه ی برقی موکا میتوان به اضافه اضافه شدن لوله های خروجی اگزوز و حذف علامت های «e» از روی بدنه اشاره کرد. اوپل موکا ۲۰۲۱ دارای پیشرانه های بنزینی و دیزلی از همان سبک طراحی ویزور (Vizor) و صفحه ابزار جلوداشبورد Pure Panel به صورت افقی استفاده می کند.
از دیگر نکات جدید میتوان به عرضه ی تیپ GS Line اشاره کرد (در انگلیس با نام تیپ SRi شناخته می شود) که نخستین بار نسخه ی اسپرتی از موکا ارائه می دهد. در قسمت بیرونی این تیپ، مواردی مانند زهوار قرمزرنگ درها، ویزور مشکی بسیار براق، رینگ های آلیاژی مشکی، سقف دورنگ، قطعات و تزئینات بیرونی مشکی (به جای کرومی) وجود دارد. در داخل کابین تیپ موکا GS Line/ SRi نیز، روکش پارچه ای صندلی های جلو و نوار تزیینی قرمزرنگ دور صفحه ابزار جلوداشبورد و هدلاینر مشکی به چشم می خورد.
اوپل موکا ۲۰۲۱ مجهز به پلتفرم مشترک ماژولار (CMP) با موکا ای، جایگزین دو پیشرانه ی بنزینی و دیزلی را به مشتریان ارائه می دهد. زیر کاپوت از پیشرانه بنزینی ۱/۲ لیتری توربوشارژ سه سیلندر با قدرت ۹۹ اسب بخار و گشتاور ۲۰۵ نیوتن متر استفاده می شود. این پیشرانه نیروی خود را به جعبه دنده ی شش سرعته ی دستی منتقل می کند.
نسخه ی بعدی که کمی قدرتمندتر است، از پیشرانه ی توربوشارژ ۱/۲ لیتری با قدرت ۱۲۸ اسب بخار و گشتاور ۲۳۰ نیوتن متر در ترکیب با جعبه دنده ی استاندارد شش سرعته ی دستی یا هشت سرعته ی خودکار بهره می برد.
تنها نسخه ی دیزلی ارائه شده به پیشرانه ی ۱/۵ لیتری چهارسیلندر با قدرت ۱۰۹ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتن متر مجهز است. این پیشرانه به صورت اختصاصی با جعبه دنده ی شش سرعته ی دستی ارائه می شود و با توجه به مصرف سوخت ۳/۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر و میزان انتشار دی اکسیدکربن ۱۰۰ گرم در كیلومتر، اقتصادی ترین مدل موکا ۲۰۲۱ به شمار می رود.
کارشناسان اوپل و واکسهال می گویند که موکا ۲۰۲۱ ازنظر فنی نوآوری های مدرن تری ارائه می دهد. این نوآوری ها سیستم های پیشرفته ی کروزکنترل و تثبیت موقعیت Active Lane، چراغ های جلوی ال ای دی ماتریسی IntelliLux، دوربین دید ۱۸۰ درجه پانوراما و دستیار پارک خودکار را شامل می شود.
درزمینه ی سیستم های سرگرمی و اطلاعاتی، مشتریان میتوانند از بین رابط های کاربری Multimedia Radio و Multimedia Navi مجهز به صفحه نمایش لمسی ۷ اینچی و سیستم لوکس Multimedia Navi Pro مجهز به صفحه نمایش لمسی ۱۰ اینچی با وضوح در خور توجه یکی را انتخاب کنند. تمام این نمایشگرهای لمسی قابلیت سازگاری با اپل کارپلی و اندروید اتو دارند و میتوانند با صفحه ابزار دیجیتال جلوداشبورد ۱۲ اینچی ترکیب شوند.
- 15
- 6