به گزارش عصر ایران احمد آقاجانی معمار گفت:براساس مدارک پروژه پانوراما، تست های ایمنی تصادف از جلو( ECE R94)، تصادف از پهلو( ECE R95)، مقاومت سقف( FMVSS 216) و آزمون های شیشه های ایمنی و نصب آنها روی خودرو( ECE R43) و ایمنی سرنشین در برخورد با قطعات داخل کابین( ECE R21) با موفقیت انجام شده است.
علاوه بر آزمون های خودرویی، نسبت به انجام تست های قطعات و مجموعه های به کار رفته در این خودرو، مطابق استاندارد و رویه های جاری در صنعت خودرو اقدام شده است. به طورمثال صرفا برای شیشه سقف ۱۸ تست مجزا از جمله آزمون های ضربه، برخورد سر و گلوله انجام شده است.
وی با بیان اینکه طراحی و قطعات بکار گرفته شده در سقف شیشه ای محصول پژو ۲۰۷ مطابق با خودروهای اروپایی مجهز به سقف پانوراما است، خاطرنشان کرد :به خاطر ایجاد امکان داخلی سازی و با توجه به جدید بودن قطعات این طرح در ایران، اطلاعات فنی مورد نیاز سازندگان تهیه و در اختیار ایشان قرارگرفته است. با همکاری سازندگان و تامین کنندگان داخلی، نمونه های اولیه خودروی مجهز به سقف پانوراما برای انجام تست و ارزیابی های لازم تولید شد و بعد از انجام تست ها و تکمیل ارزیابی های فنی لازم و موفقیت خودرو در کسب گواهینامه های استاندارد ECE، تولید این محصول در دستور کار قرار گرفت.
او با بیان اینکه ظرفیت تولید خودروهای پانوراما حدود ۲۰۰ هزار دستگاه در سال است، به مقایسه خودروهای ۲۰۷ سقف شیشه ای با خودروهای دارای سانروف پرداخت و بیان کرد :در محصول با سقف پانوراما، شیشه سقف ثابت است که سبب افزایش نور کابین شده و دید وسیعی را به ویژه برای سرنشینان عقب خودرو فراهم می آورد که باعث جذاب تر و کاربردی تر شدن آن نسبت به سانروف های معمولی و کوچک می شود، به همین علت حس رانندگی و سرنشین در خودروی پانوراما با خودروهای سقف معمولی متفاوت است.
آقاجانی معمار با اشاره به برخی از تکنولوژی های به کار رفته در محصول ۲۰۷ پانوراما، اذعان کرد:شیشه های به کار رفته در سقف این محصول، در صورت باز بودن سایبان، گذر نور و انرژی را کنترل کرده و از افزایش زیاد دمای داخل کابین و ورود اشعه مضر فرابنفش به داخل خودرو جلوگیری می کند.
او با اشاره به ایجاد توان تولید داخل سقف های پانوراما، از مجهز شدن خودروهایی نظیر رانا و دنا به سقف پانوراما در آینده خبر داد.
- 10
- 1