دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۳۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۰۹۵۵
اخبار بازار خودرو

نماینده مجلس: : آیا شأن خانواده شریف ایرانی استفاده از ارابه مرگ ۱۸۰ میلیون تومانی است؟

پراید ارابه مرگ,پراید 180 میلیون تومان
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید هوشمندانه تلاش نماید تا بر مبنای تحقق حداکثری منافع ملی نسبت به تنظیم روابط با همسایگان و دیگر کشورهای اقدام نماید.

به گزارش ایسنا، سیداحمد آوایی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با اشاره به مسائل ملی و منطقه ای بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران سیاست خارجی خود را همواره بر پایه اصل استقلال تنظیم نموده است، اما استقلال به معنای عدم ارتباط با کشورهای دیگر و حتی قدرت های بزرگ نیست. ارتباط با کشورهای غربی و شرقی اگر بر اساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت باشد هیچ منعی ندارد و با غربگرایی و شرق گرایی متفاوت است. لذا دولت باید هوشمندانه تلاش نماید تا بر مبنای تحقق حداکثری منافع ملی نسبت به تنظیم روابط با همسایگان و دیگر کشورهای اقدام نماید.

وی با اشاره به اینکه مهمترین مولفه قدرت در سیاست خارجی مشروعیت داخلی است، گفت: بر همین اساس باید با ایجاد گفت‌وگو میان نخبگان ملی با طرز تفکرات متفاوت به سوی ایجاد اجماع داخلی جهت حل بحران های کشور گام برداریم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متاسفانه تمام دولت ها وقتی سر کار می آیند احساس می کنند سنگری را فتح کرده اند و دولت های قبل از خود را خائن فرض کرده و تحت فشار گروه ها و احزاب سیاسی می خواهند تمام مسئولان را تغییر دهند. به وزرای محترم تاکید می کنم در مقابل فشار فرصت طلبان بی ریشه جهت انتصابات غیر کارشناسی و فامیلی مقاومت نمایند ولو به قیمت از دست دادن جایگاه‌شان باشد.

آوایی در ادامه در رابطه با مساله خودرو بیان کرد: ناکارآمدی خودروسازان داخلی بلای جان ملت شده است. یکی از مهمترین عوامل تلفات جانی تصادفات جاده ای در ایران ایمنی پایین و کیفیت نازل خودروهای داخلی است. آیا شأن خانواده شریف ایرانی استفاده از خودرو با قیمت بالغ بر ۱۸۰ میلیون تومان است که از آن با نام ارابه مرگ یاد می شود؟

وی افزود: خودروسازان به واسطه حمایت های بی ضابطه دولت های صحنه های وحشتناک تصادفات زنجیره ای را می بینند و شانه از مسئولیت خالی می کنند. راه حل این موضوع مشخصا خصوصی سازی واقعی شرکت های خودروسازی و همچنین اجازه واردات خودروهای با کیفیت و با تعرفه های منصافه است که در نهایت منجر به ایجاد رقابت، بالا رفتن کیفیت و پایین آمدن قیمت در صنعت خودروسازی کشور خواهد شد. نجات جان مردم هیچ منافاتی با شرع و قانون اساسی ندارد.

نماینده مردم دزفول با اشاره به موضوع احتساب سه چهارم خدمت کارگزاران دولت در مناطق جنگی به صورت حضور داوطلبانه تصریح کرد: این موضوع مورد موافقت فرماندهی معظم کل قوا قرار گرفته ولی متاسفانه منجر به صدور گواهی ایثارگری داوطلبانه نشده است، لذا از ستاد کل نیروهای مسلح تقاضا دارم این گواهی را جهت بهره مندی از امتیازات ایثارگری کارکنان دولت در مناطق جنگی صادر نماید.

آوایی در ادامه خطاب به رئیس جمهور تاکید کرد: شرکت ها و کارخانه های تولیدی دانش بنیان را دریابید، در این شرایط بحران اقتصادی این شرکت ها که نقش ویژه ای در ایجاد اشتغال دارند به دلیل مقررات دست و پا گیر دستگاه های دولتی به ویژه سازمان های تامین اجتماعی، امور مالیاتی و تعزیرات با فشار شدید مواجه شده اند. این همان خودتحریمی است که مکمل تحریم های خارجی می باشد، لذا تقاضا دارم پشتیبانی از این مجموعه ها را در برنامه دولت قرار دهید در غیر این صورت همین میزان اشتعغال نیز نابود خوهد شد

وی با اشاره به موضوع فرهنگیان گفت: شایسته نیست این قشر فرهیخته تحت فشارهای معیشتی قرار داشته باشند، لذا ضمن شنیدن صدای اعتراض آنها دولت باید لایحه رتبه بندی معلمان و همسان سازی حقوق بازنشستگان را با جدیت دنبال کرده و اجرایی نماید.  

عضو مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: وضعیت معیشتی ملت شریف ایران سال هاست که با تنگناهای شدید مواجه بوده و سفره مردم روز به روز کوچک تر می شود. دولت باید توجه کند که زمان ارائه راهکارهای سطحی و ناموفق قبلی به سر آمده و کشور اکنون نیازمند اخذ تصمیمات اساسی در زمینه اقتصاد، سیاست و فرهنگ است.

نماینده مردم دزفول در ادامه با اشاره به مشکلات استان خوزستان و حوزه انتخابیه اش بیان کرد: مردم شریف خوزستان با وجود منابع سرشار آب تشنه هستند و نیازمند آب شرب و کشاورزی می باشند. حق این مردم مظلوم و مقاوم که ۸ سال در برابر دشمن ایستادگی کردند تشنگی نیست. در این شرایط اقتصادی کشاورزان و دامداران استان خوزستان که نقش بسزایی در تامین غذای کل کشور دارند، طی خشکسالی سال ۱۴۰۰ متحمل خسارات بسیاری شده و بابت خسارات تاکنون هیچ مبلغی پرداخت نشده است. لازم است هر چه سریع تر در این رابطه اقدام شود.

آوایی همچنین در رابطه با وضعیت راه های ارتباطی منتهی به شهرستان دزفول هشدار داد و گفت: این وضعیت زیبنده مردم این شهر نمی باشد و از وزیر راه می خواهم که جهت تکمیل جاده های مذکور دستورات لازم را اعلام نماید.

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش