سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۱۷ - ۰۳ دي ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۰۰۱۷۶
اخبار بازار خودرو

همه‌چیز درباره ۱۰ خودرو وارداتی جدید بازار ایران | محموله «کیا» به ایران رسید

10خودروی وارداتی به بازار ایران,واردات خودرو
  میتسوبیشی ASX، فیات ۵۰۰، هیوندای النترا و هیوندای i10 پیش از این در ایران دیده شده‌اند، اما مهمترین نمایش احتمالا به فیات تیپو، هیوندای کونا و چانگان یونیتی تعلق خواهد داشت

به گزارش فرارو،  نام ۱۰ خودرو وارداتی که احتمالا به‌عنوان اولین سدشکن از گمرک عبور می‌کنند اعلام شده است. در این فهرست، نام یک کراوس‌اور ژاپنی، سه کراس‌اور چینی، یک کراوس اور کره‌ای، سه دستگاه سدان کوچک شهری و دوتا ماشین کوچک شهری به‌چشم می‌خورد. میتسوبیشی ASX، فیات ۵۰۰، هیوندای النترا و هیوندای i10 پیش از این هم در ایران مشاهده شده‌اند، اما مهمترین رونمایی احتمالا به فیات تیپو تعلق دارد. هیوندای کونا و چانگان یونیتی هم از شانس زیادی برای جلب توجه مشتریان ایرانی برخوردار هستند. اولین و مهمترین چیز‌هایی که درباره این ۱۰ خودرو می‌دانیم به این شرح است.

۱- میتسوبیشی ASX

10خودروی وارداتی به بازار ایران,واردات خودرو

 میتسوبیشی ASX مدل ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ قبلا در بازار ایران حضور داشته است و قیمت مدل‌های کارکرده آن در حال حاضر به یک‌میلیارد و ۱۵۰ میلیون تا یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان می‌رسد. میتسوبیشی ASX یک کراس‌اور جمع‌وجور است که در بازار با نام اوتلندر اسپرت نیز شناخته می‌شود. مدل‌های موجود در بازار ایران، نسل سوم این خودرو هستند که از سال ۲۰۱۰ تاکنون در خط تولید قرار دارند. نمونه فیس‌لیفت شده ASX در سال ۲۰۱۱۷ به‌بازار عرضه شد و جلوتر از نمونه‌های اولیه یعنی مدل‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ قرار گرفت. این خودرو به پیشرانه دو لیتری چهار سیلندر مجهز است. وزن ASX به هزار و ۳۶۰ گرم می‌رسد و نیروی تولید شده توسط موتور توسط گیربکس CVT به هر چهارچرخ منتقل می‌شود تا میتسوبیشی ASX بتواند ظرف ۱۰ ثانیه سرعت خود را از صفر تا ۱۰۰ افزایش دهد.

۲- فیات ۵۰۰

10خودروی وارداتی به بازار ایران,واردات خودرو

فیات ۵۰۰، احتمالا پس از فولکس قورباغه محبوب‌ترین خودروی سایز کوچک دنیا است. ماشین کوچولوی ایتالیایی از سال ۲۰۰۶ با فیس‌لیفت جدید عرضه شد تا DNA قدیمی را در لباسی جدید و مدرن به‌نمایش بگذارد. وزن این خودرو به یک‌تن نمی‌رسد و با توجه به آپشن‌ها نهایتا ۸۶۵ تا ۹۸۰ کیلوگرم خواهد بود. در طراحی داخلی تلاش کرده‌اند یک ماشین لوکس را عرضه کنند. پیشرانه‌های بنزینی فیات ۵۰۰، شامل نمونه‌های ۹۰۰ سی‌سی توربوشارژ، ۱.۲ لیتر و ۱.۴ لیتر تنفس طبیعی و ۱.۴ لیتر توربوشارژ است. به گزارش فرارو، مدل ۱.۲ لیتری فیات ۵۰۰ که مهم‌ترین نمونه حاضر در ایران خواهد بود، ارزان‌ترین نسخه از این خودرو به‌حساب می‌آید که با حجم ۱۲۴۲ سی‌سی و قدرت ۶۹ اسب بخار مشهور است. طبیعی است که با آن نتوانید در مسابقاتی رالی شرکت کنید. صفر تا ۱۰۰ در ۱۳ ثانیه رخ می‌دهد و نهایت سرعت فیات ۵۰۰، به‌عنوان یک ماشین کوچک شهری، ۱۶۰ کیلومتر برساعت است. در عوض میانگین مصرف سوخت این خودرو کمتر از پنچ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر خواهد بود.

۳- فیات تیپو

10خودروی وارداتی به بازار ایران,واردات خودرو

فیات تیپو یک خودرو کامپکت که از سال ۲۰۱۵ تولید می‌شود و در کشور ترکیه با نام ایگا به‌عنون ناوگان تاکسی به‌کار گرفته شده است. نسخه ۱.۴ لیتری پایه این خودرو که ۹۵ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۲۷ نیوتون‌متر تولید می‌کند، تقریبا گزینه‌ای ایده‌ال برای ورود به ایران خواهد بود. طراحی کابین فیات تیپو یک سروگردن بالاتر از دیگر رقبای هم‌قیمت خود یعنی پژو ۳۰۱، رنو سیمبل و داچیا ساندرو قرار می‌گیرد و از نظر فضای داخلی به‌مراتب جادارتر از رنو سیمبل است و می‌توان آن را هم‌رده النترا و سراتو دانست.

فیات تیپو، بیشتر خودرویی اقتصادی برای استفاده روزمره است. هندلینگ این خودرو، در سطح متوسط و رو به پایین است. کیفیت سواری آن را باید بهتر از رنو ساندرو و بیشتر شبیه پژو ۳۰۱ توصیف کرد. فضای داخلی مابین فیات تیپو، مملو از پلاستیک خشک است، اما حداقل در تست تصادف معتبر یورو NCAP، موفق به کسب سه ستاره ایمنی شده است.

۴- هیوندای النترا

10خودروی وارداتی به بازار ایران,واردات خودرو

هیوندای النترا بعد از برجام شانس تولید در داخل کشور را پیدا کرد و این‌بار هم جزو اولین سری از خودرو‌های وارداتی خواهد بود. نسخه‌های موجود در بازار، نسل ششم هیوندای النترا به‌حساب می‌آیند. النترا یک سدان جمع‌و‌جور اقتصادی است. تویوتا کرولا، مزدا ۳ و کیا سراتو را به‌عنوان مهمترین رقبای هیوندای النترا در ایران می‌شناسند. نمونه‌های حاضر در ایران امکانات رفاهی زیادی مثل کروز کنترل، سنسور پارک جلو و عقب، سنسور باران، رادار نقطه کور، سیستم روشنایی اتوماتیک، فرمان الکتریکی، غربیلک قابل تنظیم مجهز به کلید‌های کنترلی و گرم‌کن، سیستم مولتی مدیا با شش بلندگو و نمایشگر لمسی پنج اینچی، دوربین دنده عقب، ورود و استارت بدون کلید، سانروف، گرم کن صندلی جلو و عقب، سرد‌کن صندلی جلو، حافظه صندلی، و رینگ‌های آلومینیومی اسپرت ۱۷ اینچی برخوردار هستند. قیمت این خودرو در حال حاضر در بازارا یاران به ۱.۲ تا دو میلیارد تومان می‌رسد.

۵- هیوندای کونا

10خودروی وارداتی به بازار ایران,واردات خودرو

هیوندای کونا، یک کراس‌اور جمع‌و‌جور است که تا اینجای کار عجیب‌ترین خودرو حاضر در لیست به‌حساب می‌آید. این خودرو را می‌توان رقیب نیسان جوک دانست. نسخه سال ۲۰۲۲ هیوندای کونا، با موتور چهار سیلندر دو لیتری کار می‌کند که قادر است ۱۵۰ اسب بخار قدرت تولید کند. این کراس‌اور کامپکت در نسخه SE امکاناتی مثل نمایشگر دیجیتال مولتی مدیا با ابعاد هشت اینچ، سیستم صوتی با شش اسپیکر، سیستم استارت کیلس، کروز کنترل و سیستم تهویه هوای اتوماتیک را عرضه می‌کند. حجم صندوق عقب نزدیک ۵۴۰ لیتر است. بررسی مشخصات و قیمت نشان می‌دهد در صورت قطعی شدن ورود هیوندای کونا به‌ایران، باید انتظار برچسب قیمت حدود ۱.۴ میلیارد تومان را داشته باشیم.

به گزارش فرارو، هیوندای کونا در نسل قبل هم شانس ورود به ایران را داشت که با بازگشت تحریم‌ها، ناکام ماند. این خودرو اولین بار در سال ۲۰۱۸ تولید شد و مدل سال ۲۰۲۰ تنها از یک فیس‌لیفت جزئی برخوردار است. مهمترین ویژگی ظاهری هیوندای کونا در بخش جلو، چراغ‌های باریک LED روشنایی در روز است و مه‌شکن‌ها نقش چراغ اصلی را بازی می‌کنند.

۶- هیوندای i10

10خودروی وارداتی به بازار ایران,واردات خودرو

هیوندای i10 اولین بار در سال ۲۰۰۷ روی خط تولید رفت و مدل‌های سال ۲۰۱۷ آن شانس ورود به ایران و عرضه به‌صورت مونتاژی را پیدا کردند. در بخش موتور، هیوندای i10 به پیشرانه کوچک چهار سیلندر با حجم ۱.۲ لیتر مجهز است که می‌تواند ۸۶ اسب بخار قدرت تولید کند و آن را به جعبه‌دنده چهار سرعته اتوماتیک ارسال کند. ظاهر هیوندای i10 نشان می‌دهد که نباید توقع سرعت و چالاکی از آن داشته باشید. تقربا ۱۴ ثانیه زمان می‌برد تا هیوندای i10 از سرعت صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و نهایت سرعت آن ۱۶۶ کیلومتر بر ساعت خواهد بود. در عوض به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش شهری، هیوندای i10 تنها حدود شش لیتر بنزین مصرف می‌کند. هیوندای i10 همچنین همراه خود چهار ستاره ایمنی یورو NCAP را خواهد داشت. میتسوبیشی میراژ، ام‌جی ۳ و کیا پیکانتو رقبای اصلی هیوندای i10 در ایران به‌حساب می‌آیند.

۷- دانگ‌فنگ ایولوس یی‌ژوآن Max

10خودروی وارداتی به بازار ایران,واردات خودرو

دانگ‌فنگ ایولوس یی‌ژوآن Max، یک سدان کامپکت نه‌چندان گرانقیمت است که از نظر انداره به فولکس واگن پاسات اروپایی شبهات دارد. بزرگ‌ترین اندازه رینگ این خودرو ۱۷ اینچ است که در برابر بدنه بسیار بزرگ آن کوچک به‌نظر می‌رسد. برای ایولوس یی‌ژوآن Max، موتور ۱.۵ لیتر و مجهز به سیستم توربوشارژ و پاشش سوخت مستقیم پیش‌بینی شده که می‌تواند ۱۹۰ اسب بخار قدرت تولید کند و نهایت سرعت را به ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت افزایش دهد. تولید دانگ‌فنگ ایولوس یی‌ژوآن مکس با قیمت پایه ۱۵ هزار دلار آغاز شده است که دقیقا با آنچه در خودرو‌های وارداتی جدید توقع داریم، منطبق است. روی موتور بنزینی دانگ‌فنگ ایولوس یی‌ژوآن Max، گیربکس هفت‌دنده دیده شده است. حداکثر سرعت این خودرو ۲۱۰ کیلومتر‌بر‌ساعت اعلام شده است.

۸، ۹ و ۱۰_ چانگان CS35 پلاس، CS55 پلاس و UNI-T

10خودروی وارداتی به بازار ایران,واردات خودرو

چانگان یونیتی در تابستان ۱۴۰۱ توسط سایپا وارد ایران شد و تست‌های فنی را پشت سر گذاشت، به‌همین دلیل می‌تواند جدی‌ترین گزینه واردات به‌حساب بیاید. قیافه و ظاهر آن از یک کراس‌اور اسپرت جذاب خبر می‌دهد. خبر بد اینکه در بازار چین، قیمت چانگان یونیتی، با موتور ۱.۵ لیتری، حدود ۱۱۶ تا ۱۴۰ هزار یوآن و با موتور دو لیتری حدود ۱۳۸ تا ۱۵۰ هزار یوآن است که می‌توان آن‌ها را معادل ۱۷ تا ۲۲ هزار دلار دانست. به‌این ترتیب قیمت چانگان یونیتی در بازار ایران به‌راحتی از مرز یک میلیارد تومان قیمت عبور می‌کند. لاماری ایما، فونیکس تیگو ۷ پرو، کی ام سی K7 و دیگنیتی مهمترین رقبای چانگان UNI-T هستند. شتاب صفر تا ۱۰۰ چانگان یونیتی در نمونه ۱.۵ لیتری حدود ۸.۶ ثانیه اعلام شده است. چانگان CS55 پلاس با قیمت ۲۰ تا ۲۳ هزار و ۷۰۰ دلار عرضه خواهد شد و می‌توانیم چانگان CS35 را در بازه قیمت ۱۴ تا ۱۵ هزار دلار ملاقات کنیم.

محموله «کیا» به ایران رسید

اولین محموله خودروهای وارداتی از برند کیا محصول کره جنوبی، بعد از ورود به بندر لنگه در استان هرمزگان، به گمرک شهریار تهران ترانزیت خواهد شد.

تنوع ۶ گانه از محصولات کیا نظیر سراتو، ریو، پیکانتو، پگاس، سونت، اسپورتیج  در این محموله وارداتی وجود دارد.

واردکننده مذکور در پارت اول ثبت سفارش ۷۰۰ دستگاه خودرو از برند کیا را انجام داده و در ماه آتی این محموله به صورت کامل وارد کشور خواهد شد.

خودروهای مذکور در سال جاری میلادی در کره جنوبی تولید شده اما مدل آنها ۲۰۲۳ می‌باشد.

  • 14
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش