دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۱ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۴۱۹۵۶
اخبار بازار خودرو

قیمت خودرو امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۲/ خودروهای داخلی سوار قطار کاهش قیمت شدند

قیمت خودرو امروز 21 تیر 1402,آخرین قیمت خودروهای داخلی و خارجی
بازار خودرو همچنان در دام رکود و روند نزولی اسیر است و تا به این لحظه هنوز عاملی یافت نشده است که بتواند به این بازار رونق ببخشد. برخی از کارشناسان معتقدند اصلی‌ترین عاملی که می‌تواند بازار خودرو را از وضعیت فعلی جدا کند، تغییر قیمت چشم‌گیر دلار است.

به گزارش تجارت‌نیوز، مطابق با قیمت‌های اعلامی وبسایت کارنامه تا این لحظه، پس از اعلام قیمت‌های جدید خودروهای مونتاژی توسط شورای رقابت در ۱۸ تیر ۱۴۰۲ طی اتفاقی عجیب روند نزولی قیمت در بازار خودروهای داخلی شدت گرفت و به جز چند خودرو تمام خودروهای داخلی بازار از رکود خارج شدند و روند کاهشی را در پیش گرفتند، اما قیمت خودروهای مونتاژی با قدرت ثبات خود را حفظ کردند و تنها چند خودرو بر خلاف جریان بازار روند کاهشی را در پیش گرفت.

قیمت خودروهای داخلی

امروز محصولات ایران خودرو در تمام کلاس‌ها شامل کاهش قیمت شدند، اما کلاس هاچ‌بک در بین تمام محصولات ایران خودرو بیشترین کاهش قیمت را تجربه کرد.

پژو ۲۰۷i اتوماتیک، با ۸۴ میلیون تومان کاهش قیمت در ایستگاه قیمتی ۷۳۲ میلیون تومان ایستاد تا رکوددار بیشترین کاهش قیمت باشد. این کاهش قیمت برای پژو ۲۰۷ اتفاق عجیبی نیست، چراکه این محصول به دلیل محبوبیت و فروش بالا هر روز نوسان قیمت زیادی را تجربه می‌کند.

پژو پارس LX TU۵، محبوب‌ترین و پر فروش‌ترین سدان ایران خودرو با ۶ میلیون تومان کاهش قیمت در پله‌ قیمتی ۶۱۵ میلیون تومان متوقف شد.

تارا اتوماتیک، لوکس‌ترین سدان اتوماتیک ایران‌ خودرو با ۶ میلیون تومان کاهش قیمت به قیمت نهایی ۷۳۲ میلیون تومان رسید تا  امروز هم خود را در فهرست خودروهای شامل نوسان بازار داخلی حفظ کند.

کوییک دنده‌ای S، تنها نماینده سایپا در بازار آزاد بود که امروز کاهش قیمت راتجربه کرد و با ۴ میلیون تومان کاهش قیمت، با قیمت نهایی۳۵۱ میلیون تومان در بازار آزاد معامله شد.قیمت خودرو 

قیمت خودرو امروز 21 تیر 1402,آخرین قیمت خودروهای داخلی و خارجی

قیمت خودروهای مونتاژی

بازار خودروهای مونتاژی بعد از اعلام قیمت‌های مصوب توسط شورای رقابت به دلیل کاهش اختلاف قیمت درب کارخانه و بازار به ثباتی نسبی رسیدند. این ثبات تا جایی ادامه پیدا کرد که امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۲ تنها یک خودرو کاهش قیمت داشت.

جکj4، تنها محصولی بود که امروز کاهش قیمت را تجربه کرد تا بار دیگر ثابت کند که لقب اقتصادی‌ترین خودروی مونتاژی برازنده این خودرو است، جکj4، با کاهش قیمت ۲۰ میلیون تومانی به قیمت نهایی ۷۵۰ میلیون تومان رسید.

نکته جالب توجه در بازار مونتاژی‌ها ثابت ماندن محصولات اقتصادی دیگر مونتاژکاران در این بازار بود.

قیمت خودرو امروز 21 تیر 1402,آخرین قیمت خودروهای داخلی و خارجی

پیش بینی قیمت خودرو در هفته جاری

با توجه به اینکه چهارشنبه آخرین روز کاری بازار خودرو است و قیمت دلار نیز تغییر محسوس و چشم‌گیری نداشته است، نمی‌توان انتظار تغییر قیمت عجیبی را در بازار داشت، از منظر تاثیر اخبار صنعت خودرو بر بازار باید گفت که تاثیر قیمت‌های اعلامی شورای رقابت بر بازار خودرو در چهار روز اول هفته خود را نشان داده است. بنابراین احتمالاً قیمت خودرو تا آغاز هفته بعد تغییری نخواهد داشت و برای مشاهده هر گونه تغییری باید منتظر فرا رسیدن هفته آینده بود.

***

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌ ‌داران خودرو تهران: معاملات در بازار خودرو در نقطه صفر کامل است؛ کسی برای خرید خودرو مراجعه نمی‌کند

افزایش قیمت خودرو در شرایط رکود، بازار ابهام آمیزی را به مشتریان نشان می‌دهد که انگیزه خرید مسلما کاهش داده است. از سوی دیگر مردم منتظر مشخص شدن وضعیت خودرو‌های وارداتی هستند تا پس از آن نسبت به خرید اقدام کنند. اگرچه چالش‌های کمبود پول و رکود نیز در این زمینه موثر است.

سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌ ‌داران و فروشندگان خودرو تهران، در آغاز درباره افزایش قیمت خودرو با وجود رکود به انتخاب گفت: افزایش قیمت جدی در بازار خودرو نداشته‌ایم. احتمال دارد در بازه زمانی دو ماه اخیر که قیمت پایین آمده بود؛ حالا آن قیمت‌ها سر جای خود برگشته‌اند. با وجود اینکه شورای رقابت قیمت‌ها را بالا برده، اما متاسفانه پول در بازار کم است و رکود حاکم است. معاملات در بازار خودرو در نقطه صفر کامل است. کسی برای خرید خودرو مراجعه نمی‌کند.

وی در ادامه درباره تاثیر خودرو‌های وارداتی بر قیمت اشاره کرد: بله در هر صورت واردات خودرو که قانون گذار محترم و شورا نیز آن را تایید کرده اند و به دولت بازگشته اتفاق خواهد افتاد. شاید دیر یا زود باشد اما تاثیر خود را در قیمت خودرو‌های داخل خواهد گذاشت.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌ ‌داران و فروشندگان خودرو تهران، سپس درباره وضعیت فعلی خودرو‌های وارداتی افزود: فعلا ثبت سفارش صورت نگرفته و تا زمانیکه ثبت سفارش صورت نگیرد، این اتفاق عملی نشده است. اگر ثبت سفارش آغاز شود معامله قطعی شده و شاهد ریزش بیشتری در بازار خودرو خواهیم بود.

موتمنی در پایان درباره وضعیت قیمت خودرو در تابستان گفت: الان اگر در این بازار که مشتری وجود ندارد، عرضه خودرو بیشتر می‌شد، قطعا ریزش بیشتری را شاهد بودیم. در دو ماه گذشته می‌بینید که خودرو‌های ۵ میلیاردی نزدیک ۱ و نیم میلیارد ریزش داشته‌اند، یا خودرو‌های ۳ میلیاردی حدود هفتصد میلیون ریزش را تجربه کرده‌اند. مشکل بازار خودرو این است که در سال‌های گذشته به خصوص ۴ سال گذشته تنظیم بازار صورت نگرفت و نیاز‌ها تامین نشد که فاصله قیمتی را زیاد کرد. الان نیز واردات برای تنظیم بازار و به خاطر بی کیفیتی خودرو‌های داخل است. الان بازار منتظر است تکلیف واردات مشخص شود. تا زمانیکه قوانین و آیین نامه‌ها مشخص نشود این بلاتکلیفی ادامه پیدا خواهد کرد. در کشور ما خودرو با تورم جلو نرفته است. مثلا فروردین سال ۹۷ قیمت ارز ۶ تومان بود الان ۵۰ تومان است اما خودرو ۲۲ برابر بالا رفته و بیشتر از تورم حرکت کرده است که به خاطر محدودیت عرضه است. الان با هر تعرفه ای خودرو وارد شود بر بازار تاثیر می گذارد.

***

هجوم سرمایه‌گذاران ایرانی به بازار خودرو‌های دست دوم امارات

در روزهایی که خبر واردات خودروهای دست دوم داغ است، شنیده‌ها حاکی از هجوم سرمایه‌گذاران ایرانی به بازار خودروهای دست دوم امارات است.

به گزارش تجارت نیوز، ۲۳ خرداد همزمان با اعلام تعرفه‌های جدید واردات از سوی دولت، مجلس با کلیات آن موافقت کرد و هفته بعد نیز با رأیی قاطع جزییات آن مصوب شد. پس آن، نمایندگان مجلس در جلسه علنی یکشنبه ۲۸-۰۳- ۱۴۰۲ لایحه الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو را  تصویب کردند. این لایحه اواخر سال گذشته به دلیل مغایرت با سیاست های کلی نظام توسط مجمع تشخیص از لایحه بودجه حذف شده بود.

با این حال، دولت در نظر داشت که حتماً واردات خودروهای دست دوم صورت بگیرد و آن را در دستور کار خود قرار داده بود.

سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان با تأیید هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در ۱۱ تیرماه ۱۴۰۲ آخرین مانع از پیش پای واردات خودروهای دست دوم برداشته شد.

این مصوبه باید توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین شورای نگهبان به دولت ابلاغ شود. دولت هم باید به سرعت آیین‌نامه مرتبط را تدوین کند و این پروسه حداقل دو ماه زمان می‌برد.

با این حال و به رغم تمام حواشی و شایعه‌هایی که وجود دارد، به نظر می‌رسد ابر و باد و مه و خورشید و فلک همه در خدمت واردات خودروهای دست دوم قرار گرفته‌اند تا هر چه زودتر مقدمات ورود آن‌ها به کشور را فراهم کنند. در حال حاضر نیز بازار به شدت در انتظار ورود این خودروها نشسته است.

هر چند خودروهای صفر نیز دیر یا زود عرضه خواهند شد، اما با توجه به تعرفه‌های جدید افزایش‌یافته و احتمال قیمت تمام‌شده بالا، پیش‌بینی می شود خودروهای دست دوم به شدت مورد توجه مصرف‌کنندگان قرار بگیرند.

بازار مستعد پذیرش خودروهای وارداتی دست دوم است

از یک سو، طی سال‌های اخیر، بازار مصرف چینی‌زده شده است و از سوی دیگر، به نظر می‌رسد قیمت خودروهای دست دوم در بازه قیمتی خودروهای شاخص بازار قرار بگیرد.

بنابراین تمام عوامل دست به دست هم داده است تا یک بازار خودرو به شدت مستعد پذیرش خودروهای وارداتی به خصوص از نوع دست دوم باشد. همین مسئله موجب شده است بسیاری از سرمایه‌گذاران با توجه به اطمینان از آینده این خودروها راهی امارات شوند. به نحوی که، براساس شنیده‌ها قیمت بسیاری از خودروهای دست دوم در این بازار، اعم از لوکس و پریمیوم، افزایش یافته است.

ارز مورد استفاده هم درهم است؛ استفاده از این ارز برای سرمایه‌گذاران ریسک بالایی هم ندارد، یعنی اگر خودروها شرایط ورود به کشور را پیدا کردند که ریال را تبدیل به درهم و یا ارزهای دیگر خواهند کرد، اگر هم مقدمات ورود فراهم نشد که در همان بازارهای امارات به درهم خودروهای خریداری شده را به فروش می‌رسانند.

البته هنوز به طور رسمی خبری در این خصوص منتشر نشده است، اما اگر این مسئله صحت داشته باشد، که چندان دور از ذهن هم نخواهد بود، می‌تواند باز هم بازار داخلی را تحت تأثیر قرار داده و از هدف اولیه‌اش دور کند.

احتمال دارد در صورت هجوم ویا افزایش بیش تر تقاضا، بازار خودروهای دست دوم در امارات نیز با مشکل سال‌های اخیر بازار خودرو ایران، افزایش قیمت ها مواجه شود.

طبیعی است که این خودروها با قیمت های بالا به کشور وارد خواهند شد و بدین ترتیب، واردات خودروهای کارکرده هم دردی از بازار خودرو دوا نخواهد کرد.

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش