دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۵۴ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۰۴۶۴
اخبار بازار خودرو

تنها با ۷ میلیون تومان مازراتی سوار شوید

بازار خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو
در وانفسای نرخ‌های سر به فلک کشیده خودرو به‌ویژه از نوع وارداتی و لوکس، پدیده‌ای در بازار خودروی ایران رو به گسترش است که البته در بیشتر کشورها از دیرباز وجود داشته و به امری طبیعی بدل شده است.

پدیده اجاره خودرو این روزها طرفداران زیادی یافته و اپیدمی آن شتاب بیشتری به خود گرفته است. در عین حال از بازار خودروهای خارجی، اخبار خوشی به گوش نمی‌رسد. انواع خودروهای چینی که در ایران بازار خوبی برای خود دست و پا کرده‌اند دچار نوعی وارونگی میان قیمت بازار و کارخانه هستند. به‌گونه‌ای که قیمت درب کارخانه آنها خلاف روند معمول، بالاتر از قیمت بازار است.

اجاره خودرو از سال‌ها قبل در کشورهاي اروپايي و آمريکا رواج داشته است. افراد بر اساس نياز خود خودروي دلخواه را انتخاب و براي يک يا چند روز اجاره مي‌کرده‌اند. اين خودروها مي‌توانستند با راننده يا بدون آن اجاره داده شوند. در ايران نيز اين روش از سال‌ها قبل وجود داشته اما به اندازه اين روزها عموميت نيافته بود. از سال‌ها قبل، کرايه اتومبيل‌هاي لوکس بدون راننده در جزيره کيش، به‌عنوان يکي از مزايا و جذابيت‌هاي گردشگري در آن منطقه تلقي مي‌شد و تقريبا هر راننده عاشق اتومبيلي در سفر به کيش يک بار آن را امتحان مي‌کرد. اما در حال حاضر، اين خدمات با تنوع بالا در بيشتر شهرهاي بزرگ کشور ارائه مي‌شود. البته يکي از عوامل گسترش اجاره اتومبيل را مي‌توان افزايش قيمت خودروهاي خارجي و ممنوعيت واردات آن دانست. گفتني‌ست افزايش نرخ ارز و تصميم دولت بر محدوديت و سپس ممنوعيت واردات خودرو در سال گذشته، نرخ اين اتومبيل‌ها را در کشور افزايش داد.

افزايش خودروهاي اجاره‌اي در ايران

سايت‌هاي اجاره اتومبيل، تنوع بالايي از خودروها را با شرايط متفاوت در معرض انتخاب گذاشته‌اند. اين تنوع بر اساس بودجه و سلايق مختلف مشتريان تنظيم شده است. همچنين شما مي‌توانيد بر اساس نياز خود، اتومبيل را به صورت روزانه، هفتگي يا حتي ماهانه اجاره کنيد. اجاره‌کردن خودرو مي‌تواند براي خانوارهاي فاقد خودرو که خواهان يک سفر با خودروي شخصي هستند بسيار پر کاربرد باشد.

همچنين افرادي که با وسايل نقليه عمومي به شهرهاي ديگر سفر مي‌کنند و بنا به هر دليلي از خودروي شخصي در جاده‌ها استفاده نمي‌کنند، مي‌توانند در شهر مقصد خودرو اجاره کرده و امور خود را انجام دهند. اجاره خودرو به‌عنوان ماشين عروس نيز امري‌ست که چند سالي هست در بازار ايران جاي خود را يافته و معمولا در حيطه خودروهاي لوکس قرار مي‌گيرد.

بر اساس آماري که از گردش در سايت‌هاي اجاره به دست مي‌آيد، قيمت اجاره خودرو از بالاي ۲۰۰هزار تومان روزانه براي خودروهايي مانند پژو۲۰۶ يا ال۹۰ آغاز مي‌شود و تا بيش از هفت ميليون تومان براي خودروهايي نظير مازراتي بالا مي‌رود. براي مثال، يک سايت اجاره خودرو قيمت روزانه براي پورشه‌‌کاين را دو ميليون تومان، بنز را سه ميليون و ۲۰۰ و خودرويي مانند پژوپارس را ۲۴۰هزار تومان اعلام کرده است.

قيمت کارخانه فراتر از نرخ بازار!

پس از خروج برندهاي مطرح اروپايي از بازار خودروي ايران، انواع برندهاي چيني راه خود را در جاده‌هاي کشور گشوده‌اند. در غوغاي افزايش قيمت خودرو، نرخ اين خودروها نيز به‌شدت بالا رفته است. با اين حال، اين روزها شاهد آن هستيم که بازار، اين قيمت‌ها را نمي‌پذيرد و براي کاهش آن فشار مي‌آورد؛ به گونه‌اي که روز گذشته، قيمت کارخانه غالب خودروهاي چيني از قيمت بازار گران‌تر بوده است! براي مثال، در حالي که کرمان‌موتور، شاسي‌بلند جکS5 خود را ۳۰۱ميليون تومان براي مشتريان فاکتور مي‌کند، اين خودرو در بازار ۲۶۲ميليون تومان قيمت دارد.

جکS3 اين شرکت نيز با قيمت شرکتي ۲۱۰ميليون توماني، در بازار ۱۸۳ميليون تومان معامله مي‌شود. اين اختلاف قيمتي در مديران‌خودرو شديدتر است و تفاوت قيمت‌ها در خودروهاي مختلف اين گروه بين ۲۰ تا ۶۰ميليون تومان است. به گزارش ايرنا، کارشناسان بازار معتقدند قيمت خودورهاي چيني در کارخانه بالاتر از قيمت‌هاي واقعي آنهاست. آنان مي‌گويند قيمت خودروها بايد در قياس با قيمت‌هاي جهاني بررسي شود.

زینب مختاری

armanmeli.ir
  • 16
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش