شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۰۰۰۶۰

دلایل سوختن لامپ چراغ خودرو چیست؟

سوختن لامپ چراغ خودرو,علت سوختن لامپ چراغ خودرو,دلایل سوختن لامپ چراغ خودرویکی از دلایل سوختن لامپ ماشین این است که از لامپهاي ارزان استفاده کنید
 از اجزای مهم خودرو می توان به لامپ اشاره کرد. اگر لامپ خودرو بسوزد جان راننده و خودرو های دیگر به خطر می افتد. جنس لامپ ماشین و همچنین کیفیت آن در طول عمر آن ها، نقش قابل توجهی دارند. در این مطلب از سرپوش دلایل سوختن لامپ چراغ خودرو آورده شده است.

سوختن لامپ چراغ خودرو

شایع ترین علتی که باعث خرابی چراغهای جلو با عقب میشود، سوختن لامپ خودرو است که در اثر آن یكی از چراغها یا هر دوی آن ها از كار می افتد و راننده، دید كافی ندارد. جنس سیم پیچ داخل لامپها یا همان فیلامان، از فلز بسیار سختی به نام تنگستن می باشد و سیم داخل آن در زمان روشن شدن لامپ خودرو، در اثر حرارت زیاد به نقطه ذوب خود نزدیک می شود. در حالتی كه درجه حرارت سیم داخل لامپ در اثر تغيير ناگهانی در ولتاژ یا میزان جریان برق، بالاتر رود؛ سیم مذكور، ذوب میشود و از وسط و یا از محل اتصالش پاره و جدا میشود كه لامپ بطور ناگهانی خاموش می شود و اصطلاحاً لامپ خودرو سوخته است.

به فلزی که رنگ خاکستری دارد و بسیار سخت است؛ تنگستن می گویند كه مقاومت سیمهای حاصل از آن در مقابل کشش و حرارت، بسیار زیاد است. این فلز در میان عناصر، از بالاترین نقطه ذوب برخوردارست یعنی در حرارت ۳۳۸۰ درجه سانتی گراد، ذوب می شود.

دلایل سوختن لامپ چراغها در خودروهای داخلی

لامپ چراغهای خودروهای داخلی در مقایسه با خودروهای وارداتی، بیشتر میسوزد؛ چون نوع لامپ و كیفیتش در میزان كاركرد لامپ و مقاومت آن دربرابر سوختن، تأثیر زیادی دارد ولی از دیگر عوامل مؤثر در سوختن لامپهای چراغ خودرو می توان به ایراد در سیستم دینام یا باتری، نوسانات برق در لامپها، لمس قسمت شیشه ای لامپ در هنگام تعویض، شارژ بیش از حد برق، اشكال در فیوزها و نقص در مدار سیم كشی خودرو اشاره کرد. شما میتوانید اقدامات ساده ای برای كاهش میزان سوختن لامپها انجام دهید.

> شما نباید از لامپهای ارزان قیمت برای تعویض لامپ چراغهای خودرو استفاده كنید و حتی المقدور از برندهایی استفاده نمایید که توسط شركت سازنده خودرو توصیه شده است.

دلایل سوختن لامپ چراغ خودرو,علت زیاد سوختن لامپ خودرو,سوختن لامپ خودروسوختن لامپ چراغ خودرو، شايع ترين علت خرابي چراغهاي جلو با عقب است

> از روشن كردن چراغها و یا چراغ دادنهای بی مورد در طول روز به منظور افزایش عمر لامپهای چراغهای خودرو بپرهیزید.

> این نکته را در نظر داشته باشید که باید از نوربالای چراغها در هنگام رانندگی در شب، كمتر استفاده کنید و نور بالا را به صورت ممتد از به نور پایین تغییر ندهید.

> چراغهای مه شكن را در مواقعی كه هوا بارانی یا مه آلود نیست؛ روشن نكنید.

> شما نباید لامپ چراغهای جلو و عقب خودرو را در هنگام رانندگی در شب، بیشتر از ۵ ساعت روشن بگذارید و حتی گاهی اوقات آن ها را در رانندگیهای طولانی مدت خاموش كنید تا ا لامپها بیش از حد ، داغ نشوند.

> از لمس کردن بخش شیشه‏ای لامپ خودرو در زمان تعویض لامپ ‏ها بپرهیزید، به این دلیل که چربی روی انگشتانتان موجب کاهش عمر لامپ و تمرکز حرارت در یک نقطه حباب شیشه ‏ای می ‏شود. لمس کردن لامپ‏های‏ هالوژن، عوارضی به دنبال داردکه از آن ها می توان به عوارض پوستی و هورمونی اشاره کرد.

> شما باید عملکرد کلیه لامپ ‏های سیستم روشنایی خودروی خود را در هر ماه، حداقل یک مرتبه کنترل کنید که شامل روشن کردن کلیه چراغ‏های خودرو، زدن دکمه فلاشر و پا گذاشتن روی پدال ترمز، تغيير وضعیت دسته راهنما و قرار دادن اهرم تعویض دنده به حالت دنده عقب می باشد.

> درصورت سوختن یکی از لامپ‏های چراغ جلو، ممکن است که لامپ دیگری هم به دلیل افزایش میزان جریان الکتریکی، پس از مدتی بسوزد. پس بهتر است که هر دو لامپ را به دلیل دشواری تعویض لامپ چراغ جلو، حتی در صورت سوختن یکی از آن ها، با هم تعویض کنید.

علت سوختن لامپ چراغ خودرو,سوختن لامپ ماشینسوختن لامپ چراغها در خودروهاي داخلي بسيار بيشتر از خودروهاي وارداتي است

ممکن است که لامپ چراغ جلوی خودرو باتوجه به مدل خودرو، هر دو رشته نور بالا و پائین را به صورت هم زمان داشته باشد و به اصطلاح« دوکانتکت» باشد و یا این که برای نور بالا و پائین از دو لامپ جداگانه« تک کانتکت» استفاده شود.

> شما باید به جهت نور چراغ خودرو، بعد از تعویض لامپ دقت کرده و آنرا تنظیم کنید. البته احتمال نسوختن لامپ وجود دارد یعنی این که عمل نکردن چراغ خودرو به دلایلی همچون اشکال در فیوز، سوکت یا کلید چراغ می باشد. اگر فیوز بسوزد، باید با استفاده از یک فیوز با آمپر مناسب، آن را عوض کنید و در غیر این صورت، باید لامپ یا لامپ‏های معیوب را جایگزین کنید.

علت زیاد سوختن لامپ خودرو,سوختن لامپ خودرو,سوختن لامپ چراغ خودروبراي كاهش ميزان سوختن چراغ خودرو، باید چراغهاي مه شكن را بي مورد روشن نكنيد

گردآوری: بخش خودرو سرپوش

  • 14
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش