به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، نیروی دریایی آمريکا در حال توسعه یک هواپیمای بدون خلبان خورشیدی است که میتواند ۹۰ روز در آسمان پرواز کند تا به نظارت کشتی های نیروی دریایی بپردازد یا بعنوان پلتفرمی برای بازپخش ارتباطات عمل کند.
این هواپیما که "Skydweller" نام دارد توسط "Skydweller Aero" توسعه یافته است. طراحی این هواپیما بر اساس هواپیمای سرنشین دار Solar Impulse 2 انجام شده است.این هواپیما در ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ دور دنیا سفر کرد. البته این هواپیما هر ۵ روز یکبار مجبور به توقف بود.اما در این هواپیمای جدید اتاقک خلبان حذف خواهد شد که این کار فضا را برای تعبیه سخت افزارهایی که توانایی های حرکت خودکار هواپیما را فراهم می کند، آزاد می کند.
"رابرت میلر" (Robert Miller)، مدیرعامل Skydweller Aero در گفت و گو با New Scientist گفت: وقتی اتاقک خلبان را برداریم، استقامت هواپیما را بالا برده و فرصت نصب حداکثر ۴۰۰ کیلوگرم بار را فراهم می کنیم.
این هواپیمای بدون خلبان دارای بال هایی به طول ۲۳۶ فوت است که روی آن ها با سلول های خورشیدی پوشیده شده است، اما سازندگان آن امکان دارد سلول های سوختی هیدروژنی را نیز برای تقویت عملکردش به آن اضافه کنند.
"میلر" ادامه داد: ما در حال حاضر برنامه خود را برای آزمایش پرواز خودکار، سپس بلند شدن خودکار، سپس فرود خودکار و در نهایت اولین پرواز خودکار خود دنبال می کنیم. پس از آزمایش همه این موارد، ما به برنامه و آزمایش طولانی مدتمان و هدفمان که کارکردن هواپیما برای ۹۰ روز است، خواهیم پرداخت.
این بال ها با ۲۹۰۰ فوت مربع سلول فتوولتاییک که ۲ کیلووات انرژی تأمین می کنند، پوشانده خواهند شد، ولی افزودن سلول های سوختی هیدروژنی باعث عملکرد بهتر این هواپیما می شود.
فتوولتاییک (Photovoltaics) یا به اختصار PV، فناوری تبدیل (انرژی) نور به الکتریسیته از راه استفاده از نیم رساناهایی است که ویژگی اثر فوتوولتاییک پدیده ای را که در زمینه های فوتوشیمی، فیزیک و الکتروشیمی مورد استفاده و بررسی است، دارند.
این هواپیمای خودران با سرعت ۱۰۰ گره حرکت خواهد کرد و در ارتفاع ۴۵ هزار و ۹۳۱ فوت از سطح زمین پرواز خواهد کرد و قادر به حمل ۸۰۰ پوند بار نیز خواهد بود.
- 12
- 4