یکشنبه ۰۴ شهریور ۱۴۰۳
۱۵:۲۹ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۲۷۴۷
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن های رایگان چگونه کسب درآمد می کنند؟

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها,اپلیکیشن ها رایگان

دیجیاتو/ اینستاگرام، اسنپچت و بسیاری دیگر در زمره اپ های رایگانی هستند که میلیون ها کاربر دارند. در واقع ۹۰ درصد از اپ ها به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده می شوند چون مردم اینطور می خواهند. با در نظر داشتن همین مساله سوال اینجاست که توسعه دهندگان این اپ ها چطور امرار معاش می کنند؟

 

در ادامه این مطلب به این سوال پاسخ خواهیم داد.

 

تبلیغات درون برنامه ای

تبلیغات درون برنامه ای محبوب ترین و سودده ترین راه برای پول درآوردن از اپلیکیشن هاست. علت هم این است که تقریبا هرکسی بخش قابل توجهی از زمان خود را صرف اسکرول کردن  در فصای اپ ها و مشاهده محتوایشان میکند و به نوعی با آنها درگیر می شود.

 

به همین خاطر تبلیغات درون برنامه سریع ترین شکل تبلیغات موبایلی به شمار می رود. با در نظر داشتن آنچه گفته شد پیش بینی می شود که درآمد تبلیغات از محل اپلیکیشن ها تا سال ۲۰۲۰ میلادی به رقم صد میلیارد دلار برسد.

 

ایده کار نیز بسیار ساده است: شرکت های تبلیغاتی بابت مشاهده شدن محتوایشان و کلیک هایی که روی آنها انجام می شود به توسعه دهندگان پول می دهند.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها,اپلیکیشن ها رایگان

گیفی که در بالا مشاهده می کنید مربوط می شود به یک رستوران زنجیره ای به نام تاکو بل که چندی قبل کمپین تبلیغاتی تازه ای در اسنپچت راه انداخت که با کلیک روی آن کاربران به صفحه ای وارد می شدند و می توانستند محتویات داخلی تاکوی دلخواهشان را خودشان انتخاب کنند. آنطور که گزارشات نشان می دهد این تبلیغ بیش از ۲۲۴ میلیون بار دیده شد و البته ده ها میلیون دلار خرج روی دست تاکو بل گذاشت.

 

لازم است اشاره کنیم که این صرف هزینه بی جواب هم نمانده و آنطور که تاکو بل گفته نتایج خوبی برایش داشته است. علاوه بر ۲۲۴ میلیون بازدیدی که اشاره کردیم اسنپچت اعلام کرده که کاربران تنها در یک روز زمان زیادی را هم صرف کار کردن با فیلترهای طراحی شده توسط تاکو بل کرده اند که مجموعا برابر با ۱۲.۵ سال بوده.

 

خریدهای درون برنامه ای

خریدهای درون برنامه ای در اصل پیشنهادات اغواکننده ای هستند که توسعه دهندگان به صورت استراتژیک ایجادشان می کنند تا شما را به عنوان کاربر برنامه خود ترغیب به خرید نمایند. در ازای این پرداخت ها هم کاربر افزونه، نیروی اضافه برای ادامه بازی و شتاب دهنده هایی را دریافت می کنند.

 

در حال حاضر حدودا پنج درصد از کاربران پول خود را صرف خریدهای درون برنامه ای می کنند با این همه رقمی که از این بخش حاصل می شود ۲۰ برابر بیشتر از چیزی است که شرکت ها از مجموع دیگر کاربران خود در می آورند.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها,اپلیکیشن ها رایگان

پیش بینی شده که تا پایان امسال درآمدها از محل خریدهای درون برنامه ای به رقم ۳۷ میلیارد دلار برسد که این نشان می دهد مردم برای رسیدن به مراحل بعدی در بازی ها حاضرند تا کجا پیش بروند.

 

فریمیم

این روش درآمدزایی شباهت زیادی به خریدهای درون برنامه ای دارد اما تفاوت هایی هم میان آنها برقرار است که درادامه با شما در میان خواهیم گذاشت. در این روش کاربران برای آنکه به مجموعه کامل امکانات و قابلیت های یک اپلیکیشن یا بازی دسترسی پیدا کنند باید مبلغی را بابت خرید نسخه پریمیم آن پرداخت نمایند.

 

طبق تعریف ارائه شده از سوی اپل: در مدل کسب و کار فریمیم، کاربران برای دانلود برنامه پولی پرداخت نمی کنند و در مقابل برای دسترسی به قابلیت های اعلی آن، محتوای اضافه تر و یا کالاهای دیجیتالی به آنها پیشنهاد می شود که در صورت تمایل به خرید نسخه پریمیم مبلغی را پرداخت نمایند.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها,اپلیکیشن ها رایگان

در این میان اسپاتیفای را می توان نمونه بسیار خوبی از این الگوی کاری دانست. در تصویری که در ادامه خواهید دید فهرست امکاناتی که برای نسخه رایگان این برنامه در نظر گرفته شده بسیار اندک و محدود است. درمقابل اما شنوندگان نسخه پریمیم به هر امکان و قابلیتی که فراهم باشد دسترسی دارند.

 

از آنطرف اپ اسپاتیفای هم مرتبا کاربرانش را ترغیب می کند تا نسخه پریمیم را دریافت نمایند و تقریبا هر تبلیغی که در فضای این برنامه نمایش داده می شود هم در رابطه با خرید اکانت پریمیم و استفاده از نسخه آزمایشی سی روزه آن است. محض اطلاع شما باید بگوییم که اسپاتیفای هم اکنون ۷۶ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد که از این میزان ۲۰ میلیون نفرشان بابت دریافت سرویس اعلی به آن پول پرداخت می کنند.

 

برای آنکه درک بهتری از این استراتژی داشته باشید باید بگوییم متوسط نرخ تبدیل کاربران معمولی به پریمیم معمولا بین ۲ تا ۴ درصد است اما در مورد اسپاتیفای این رقم برابر با ۲۷ درصد عنوان شده که فقط و فقط نشان دهنده یک مساله است؛ فریمیم راهکاری اثربخش برای آن بوده.

 

اشتراک

اپلیکیشن های اداری و مواردی که برای تولید محتوا مورد استفاده قرار می گیرند (مثلا اپ مربوط به نشریات) عمدتا برای ایجاد درآمدهای تکرار شونده از اشتراک استفاده می کنند.  اما از آنجا که در این روش پول و دیتای بیشتری از کاربران به دست می آید مانند دیگر روش های درآمدزایی که به آن اشاره کردیم محبوب نیست. با این همه اپ هایی که از این روش استفاده می کنند خوب پول در می آورند.

 

درآمد اپ هایی که از کاربرانشان حق اشتراک می گیرند به طور متوسط دو تا سه برابر بیشتر از مواردی است که صرفا از تبلیغات و دانلود کسب درآمد می کنند. آنها همچنین نسبت به اپ هایی که خرید درون برنامه ای در اختیار کاربرانش می گذارند ۵۰ درصد درآمد بیشتری دارند.

 

برای نمونه اپلیکیشن مدیتیشن Headspace را در نظر بگیرید. برای آنکه تجربه کاملی از این برنامه را پشت سر بگذارید لازم است اشتراک آن را با پرداخت مبلغ ۷.۹۹ دلار در ماه دریافت نمایید. این شرکت اعلام کرده درآمد سالانه اش بالغ بر ۵۰ میلیون دلار است و ارزشی برابر با ۲۵۰ میلیون دلار دارد. این رقم همانطور که تایید خواهید کرد برای یک اپ رایگان که صرفا کمک می کند آرامش بیشتری داشته باشید ابدا بد نیست!

 

 

  • 12
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش