دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۵ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۰۱۷۰
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن Be My Eyes؛ چشمانت را به یک نابینا قرض بده!

اپلیکیشن Be My Eyes,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

اپلیکیشن Be My Eyes یک برنامه رایگان است که افراد نابینا و کم‌بینا را به داوطلبانی با چشمان سالم و نمایندگان کمپانی متصل می‌کند. آنها با استفاده از تماس تصویری به این افراد کمک کرده و در واقع، در حکم چشمان آنها ایفای نقش می‌کنند.

 

با استفاده از اپلیکیشن Be My Eyes همه‌روزه داوطلبان بسیاری می‌توانند بینایی خود را به افراد نابینا و کم‌بینا ببخشند تا بدین وسیله این افراد بتوانند مشکلات بزرگ و کوچکی که در زندگی‌شان پیش می‌آید را مرتفع کنند.

 

اگر فرد نابینا و یا کم‌بینایی هستید، هرزمانی که به قوای بینایی احتیاج پیدا کردید، داوطلبانی حضور دارند تا به شما کمک کنند. شما و فرد داوطلب به طور مستقیم می‌توانید با برقراری تماس تصویری به یکدیگر متصل شوید و مشکلات خود را درمیان‌ بگذارید. داوطلبین به شما کمک خواهند کرد. به این صورت که می‌گویند جهت دوربین خود را به کدام سو بگیرید، به کجا متمرکز شوید و یا چه هنگامی چراغ قوه گوشی خود را روشن کنید.

 

به عنوان یک داوطلب با چشمانی سالم برای کمک کردن، شما فقط می‌بایست اپلیکیشن Be My Eyes را بر روی اسمارت‌فون خود نصب کنید. یک کاربر نابینا و یا کم‌بینا ممکن است درخواست‌ها متفاوتی از شما داشته باشد. از چک کردن تاریخ انقضا یک محصول و تشخیص رنگ‌های پیرامون گرفته تا خواندن یک دستورالعمل و جهت‌یابی در یک محیط جدید.

 

در اپلیکیشن Be My Eyes تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر داوطلب و حدود ۹۰ هزار کاربر نابینا و یا کم‌بینا از بیش از ۱۵۰ کشور و ۱۸۰ زبان مختلف حضور دارند. هدف برنامه Be My Eyes افزایش دسترسی افراد با مشکلات بصری به جهان پیرامون‌شان است. این مهم محقق نمی‌شود مگر با کمک ما و فداکاری برای جامعه‌مان.

 

برای دانلود اپلیکیشن Be My Eyes می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید. اینبرنامه بیش از ۱۰۰ هزار بار از گوگل‌پلی و بیش از ۲ هزار مرتبه از کافه‌بازار دریافت شده است.

 

دانلود اپلیکیشن Be My Eyes برای اندروید از گوگل‌پلی | دانلود اپلیکیشن Be My Eyes  برای اندروید از کافه‌بازار

 

دانلود اپلیکیشن Be My Eyes برای IOS از اپ‌استور

 

بررسی اپلیکیشن Be My Eyes ؛ چشمان من باش!

 

Be My Eyes یک اپلیکیشن رایگان موبایلی است که تنها یک هدف دارد: افزایش دسترسی افراد با مشکلات بصری به محیط اطرافشان. این برنامه داوطلبان را به افرادی که نابینا و یا کم‌بینا هستند با تماس تصویری متصل می‌کند. این اپلیکیشن در ژانویه ۲۰۱۵ توسط هانس یورگن ویبرگ (Hans Jørgen Wiberg) راه‌اندازی شد.

 

از آن زمان تاکنون بیش از یک و نیم میلیون داوطلب برای کمک‌رسانی به نابینایان در آن ثبت‌نام کرده‌اند. این اپ بزرگرین اجتماع آنلاین نابینایان و کم‌بینایان است که درصدد بهبود رفاه و زندگی آنان برآمده است. امکان برقراری ارتباط با بیش از ۱۸۰ زبان زنده دنیا در اپلیکیشن Be My Eyes مهیا شده است.

 

اپلیکیشن Be My Eyes,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

با استفاده از اپلیکیشن Be My Eyes می‌توانید چشمان خود را به افراد نابینا و کم‌بینا قرض بدهید. (اعتبار : bemyeyes)

 

داستان شکل‌گیری این اپلیکیشن به سال ۲۰۱۲ و در دانمارک به دست یک پیشه‌ور به نام ویبرگ آغاز شد. او در یک موسسه دانمارکی کمک به نابینایان فعالیت می‌کرد. او به این موضوع پی برد افرادی که نابینا هستند و یا بینایی ناقص دارند، برای انجام امور روزمره خود عمدتا به اندکی کمک نیاز دارند. اما نکته اینجا بود که همواره باید یک دوستی وجود داشته باشد. اینجا بود که ایده Be My Eyes به سرش زد. راهی برای ارتباط تصویری میان این افراد ناتوان و داوطلبین.

 

او معتقد بود که با استفاده از تکنولوژی تماس تصویری می‌توان در نقش قوه بینایی ظاهر شد. با اینکار بخشی از بار سنگینی که بر دوش دوستان و خانواده یک فرد نابینا یا کم‌بیناست به دوش یک اجتماعی از داوطلبین گذاشه می‌شود.

 

در آپریل ۲۰۱۲ هانس ایده خود را در یک رویداد استارتاپ دانمارکی ارائه کرد. آنجا او با تیمی آشنا شد که توانایی عملی کردن ایده او را داشتند. در ۱۵ ژانویه ۲۰۱۵، اپلیکیشن Be My Eyes برای نخستین بار تحت پلتفرم IOS عرضه شد و ظرف کمتر از ۲۴ ساعت بیش از ۱۰ هزار کاربر بدست آورد. در ادامه برای نسخه اندروید نیز تقاضاها افزایش یافت. سرانجام در ۵ اکتبر ۲۰۱۷ نسخه اندروید نیز عرضه شد.

 

در دسامبر آن سال، گوگل‌پلی اپ Be My Eyes را در میان بهترین اپلیکیشن‌ها و در فهرست‌های “نوآورانه‌ترین‌ها”، “بهترین کمک‌های روزانه” و “بهترین الماس مخفی” خود قرار داد. در ماه می ۲۰۱۸ نیز اپلیکیشن Be My Eyes برنده جایزه “بهترین دسترسی” گوگل‌پلی شد.

 

نحوه کار با اپلیکیشن Be My Eyes

پس از آنکه از یکی از مارکت‌های معتبر، این اپلیکیشن را دانلود و نصب کردید، در صفحه نخست در ابتدا می‌بایست مشخص کنید که آیا یک فرد نابینا یا کم‌بینا هستید یا داوطلبی که قصد کمک دارد. در ادامه اگر برای ثبت‌نام بر روی گزینه “I am new” کلیک کنید. پس از ثبت نام می‌بایست منتظر بمانید تا درخواست‌ها برای کمک به شما ارسال شود. از درخواست جهت‌یابی محیط و انتخاب رنگ تا مشاهده تاریخ انقضا محصول و انتخاب اشیاء.

 

اپلیکیشن Be My Eyes,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

محیط کاربری اپلیکیشن Be My Eyes (اعتبار : bemyeyes)

پس از آنکه درخواست یک فرد نابینا و یا کم‌بینا برای کمک ارسال شود، از میان داوطلبینی که آنلاین هستند، یکی برای کمک به فرد انتخاب می‌شود. داوطلب می‌بایست با استفاده از دوربین اسمارت‌فون فرد برای حل مشکل به او راهنمایی کند. همچنین در بخش Cummunity می‌توانید قصه زندگی افراد مختلف را بشنوید.

 

نظرات کاربران در مورد برنامه Be My Eyes ؛ یک اپلیکیشن نیکوکار!

با مطالعه نظرات کاربران در خصوص کار با اپلیکیشن Be My Eyes به موارد جالب توجهی برمی‌خوریم. از معدود مواردی است که کمتر آه و ناله در کامنت‌ها و توئیت‌ها می‌بینیم. بسیاری از کاربران از اینکه توانسته بودند به کمک فرد دیگری بیایند بسیار خوشحال بودند. مثلا Salar‏ در توئیتر نوشته بود :

 

اولین تجربه کمک به یک نابینا با اپلیکیشن Be my Eyes ساده، روون و هیجان انگیز بود . برای یک نابینا نوع پودر کارامل را خوندم. با یک سلام ،خونده و تشکر تموم شد. بیش باد

 

اپلیکیشن Be My Eyes,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

نظرات کاربران در مورد برنامه Be My Eyes

کاربر دیگری با نام AIM7 Sparrow در گوگل‌پلی نوشته بود:

اولین تماسم را به عنوان یک داوطلب پاسخ دادم. درخواست‌ خیلی ساده بود: یک خانم می‌خواست تا به او در جهت‌یابی صفحه بعدی روی یک وب‌سایت کمک کنم. به سرعت توانستیم این مشکل را با هم حل کنیم. زندگی کسی را نجات ندادم، سرطان را درمان نکردم، اما شنیدن صدای خنده و تشکر او وقتی توانستیم به صفحه بعدی برویم احساس قهرمان بودن به من دست داد. الان دقیقا بخاطر اینکه یک تغییر کوچک در روز کسی ایجاد کرده‌ام، بزرگترین لبخند ممکن روی لب من نقش بسته است. خدا همه سازندگان این اپلیکیشن را خیر بده. با اینکار زندگی بسیاری از مردم را پرمایه‌ کردید.

 

اپلیکیشن Be My Eyes,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

نظرات کاربران در مورد برنامه Be My Eyes

SX Gamerz نیز این اپلیکیشن را بهترین برنامه موجود در پلی‌استور می‌داند. این کاربر نوشت:

بهترین اپ موجود در پلی‌استور. فکر نمی‌کنم حرف من بتونه این اپلیکیشن رو توصیف کنه. چیزی شبیه به آینده است. می‌تونه به هزاران فرد نابینا کمک کنه. سرویس داوطلبان فوق‌العاده است. توسعه‌دهندگان‌اش خیلی خلاق هستند که همچین فکر به سرشون زده. به جد می‌گم ارزش این اپلیکیشن خیلی بالاست.

 

اپلیکیشن Be My Eyes,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

نظرات کاربران در مورد برنامه Be My Eyes (اعتبار : گوگل‌پلی)

کاربر دیگری با نام مستعار Zero Adnan نیز نوشته بود با وجود اینکه ۵ تا زبان می‌داند، اما تنها می‌تواند از یکی در این اپلیکیشن استفاده کند. او نوشت :

 

عاشق این اپ و فکر پشتش و کلا همه چیشم. من یکی از داوطلبین هستم و ۵ تا زبان می‌دونم. هرچند این طور که بنظر می‌رسه من فقط می‌تونم یک زبان اول رو انتخاب کنم. دوست دارم از هر ۵ مورد بتونم برای کمک کردن استفاده کنم. لطفا برای این موضوع یک بروزرسانی ارائه کنید. الان من فقط یک زبان غیرانگلیسی رو انتخاب کردن چرا که بنظر می‌رسه داوطلبانی که به زبان انگلیسی هستن بیشترن.

 

اپلیکیشن Be My Eyes,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

نظرات کاربران در مورد برنامه Be My Eyes (اعتبار : گوگل‌پلی)

Stephen Psallidas هم نظر مثبتی داشت. او نوشت:

این اپلیکیشن یک مثال فوق‌العاده از استفاده از اینترنت برای کمک به مردم است. ناامید کننده‌اس اما باید بگم ۶ ماه طول کشید تا پس از نصبش بتونیم اولین تماسم رو برقرار کنم. البته شاید دلیل‌اش این بوده باشه که اپلیکیشن نتونسته قفل صفحه اسمارت‌فون من رو لغو کنه. واسه همین هربار که تماسی در Be My Eyes برای من تا میومدم قفل صفحه‌ام رو باز کنم، تماس به فرد دیگه‌ای منتقل می‌شود. امیدوارم توسعه‌دهنگان بتونن این مشکل رو حل کنن.

 

اپلیکیشن Be My Eyes,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
  • 14
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش