دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۰۹ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۴۳۹۸
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

فیس‌بوک، اینستاگرام و توییتر

پیش‌بینی سه شبکه اجتماعی در سال ۲۰۲۰

شبکه های اجتماعی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

دهه جدیدی در راه است و شبکه‌های اجتماعی و اینترنت نیز به سرعت و با نوآوری‌های جدید خود، به‌روز خواهند شد. حال سوالی که پیش می‌آید این است که در سال ۲۰۲۰ که تنها چند روز به آغاز آن باقی مانده، چه اتفاقاتی برای شبکه‌های اجتماعی خواهد افتاد و کاربران میلیاردی این پلت‌فرم‌ها، چه تغییراتی را مشاهده خواهند کرد. در ادامه قصد داریم تا نگاهی بیندازیم به پیش‌بینی‌ها درخصوص عملکرد سه اپلیکیشن پرطرفدار فیس‌بوک، اینستاگرام و توییتر.

 

فیس‌بوک در سال ۲۰۲۰

پیش‌بینی وب‌سایت معتبر «سوشال مدیا تودی» حاکی از آن است که در سال آینده میلادی، فیس‌بوک بیش از همه روی سرویس‌های پرداخت خود تمرکز خواهد کرد. اگرچه فیس‌بوک این روزها به شدت درگیر ارز دیجیتالی خود موسوم به لیبراست، اما به‌نظر می‌رسد این شبکه اجتماعی قصد دارد تا امکان پرداخت درون برنامه‌ای و انتقال‌های داخل پلت‌فرمی را برای بیش از ۲ میلیارد کاربر خود فراهم کند.

اگر خاطرتان باشد این شرکت ماه پیش، قابلیت فیس‌بوک پِی (Facebook Pay) را در اختیار کاربران آمریکایی پلت‌فرم خود قرار داد که به لطف آن، افراد می‌توانند از طریق اپلیکیشن فیس‌بوک، فرآیند ارسال یا دریافت پول را انجام دهند یا هزینه اجناس خریداری‌شده خود را پرداخت کنند.علاوه‌بر این، شواهد نشان می‌دهد این شرکت به فناوری واقعیت افزوده نیز برای استفاده در فیلترهای خود توجه خواهد کرد. اگرچه در این زمینه، اسنپ‌چت حرف اول را می‌زند، اما فیس‌بوک نیز قصد دارد چنین امکاناتی را برای کاربران خود فراهم و فیلترهای واقعیت افزوده جدید و کاربرپسندی را به پلت‌فرم خود اضافه کند.

شبکه‌های اجتماعی در سال ۲۰۲۰

در همین رابطه، چندی پیش مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس‌بوک نیز در مصاحبه‌ای اعلام کرد که احتمالا هدست یا عینک‌های واقعیت افزوده این شرکت در سال ۲۰۲۰ به بازار عرضه خواهند شد. اگرچه شاید به زعم بسیاری از کارشناسان، ورود فیس‌بوک به فناوری واقعیت افزوده کمی‌دیر بوده اما آنها توانسته‌اند سهم زیادی از این بازار را با هدست‌های واقعیت مجازی آکیولس خود تصاحب کنند. یاران زاکربرگ توانستند از طریق عرضه محصولاتی همچون سیستم ردیابی دست که با کمک آن، امکان تعامل کاربر با محیط بدون استفاده از کنترلر یا دستکش‌های مخصوص فراهم می‌کند، به این مهم دست یافتند.

 

اینستاگرام در سال ۲۰۲۰

اینستاگرام نیز در سال جدید، تحولات گسترده‌ای را به خود خواهد دید؛ به‌طوری‌که گفته می‌شود تمرکز خود را بیشتر روی بهبود سلامت روحی و روانی کاربران خود خواهد گذاشت. مطالعات پژوهشگران نشان می‌دهد شبکه‌های اجتماعی تاثیرات زیانباری بر سلامت روح و ذهن جوانان و افراد کم سن‌وسال برجا می‌گذارند. اینستاگرام نیز یکی از شبکه‌های اجتماعی است که در صدر فهرست اپلیکیشن‌هایی که با این مساله مواجهند، قرار دارد.این شرکت امسال تلاش کرد تا با اعمال برخی تغییرات در اپلیکیشن خود، تا حدودی این مشکلات را برطرف کند. برای مثال، انتشار هر گونه پست‌ حاوی مطالب مرتبط با عمل‌های زیبایی یا لوازم آرایشی توسط کاربران زیر ۱۸ سال ممنوع شد.

اینستاگرام همچنین تست و ارزیابی تاثیر حذف «لایک» از پلت‌فرم خود را نیز در دستور کار دارد که هنوز این تصمیم به مرحله نهایی نرسیده است. افزون براین، به‌نظر می‌رسد این شرکت قصد دارد تغییراتی را در قابلیت IGTV خود اعمال و این امکان را برای کاربران خود فراهم کند تا بتوانند مهمان‌های بیشتری را از طریق قابلیت Split-screen به پخش IGTV خود اضافه کنند.

 

توییتر در سال ۲۰۲۰

فیس‌بوک و اینستاگرام تنها پلت‌فرم‌هایی نیستند که قابلیت‌های ویدئویی و لایو استریم خود را برای سال آینده تقویت می‌کنند؛ توییتر نیز در این بازی حضور دارد و طبق آخرین گزارش‌ها، به‌نظر می‌رسد این شرکت قصد دارد پس از عرضه موفق پخش زنده و استقبال آن نزد کاربران، این ویژگی را بیش از پیش توسعه دهد.در همین رابطه، نیویورک تایمز در گزارشی نوشت توییتر قصد دارد در جریان بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو، پوشش زنده این رویداد ورزشی را در دستور کار خود قرار دهد. توییتر احتمالا امکانات جدیدی را برای این قابلیت در نظر گرفته که باید منتظر ماند و دید که در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.

donya-e-eqtesad.com
  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش