پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۵۹ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۴۷۲۰
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

پر کاربرد‌ترین ایموجی‌ها در اپیدمی کرونا

پر کاربرد‌ترین ایموجی‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
این روز‌ها گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان، تمام شئون زندگی ما را تحت تأثیر قرار داده است. کرونا در روز‌های اخیر محور اصلی گفتگو‌های ماست و روزی نیست که آن را بدون اشاره به کرونا به پایان رسانده باشیم. در این میان فضای مجازی سهم بسزایی در این مهم سازی کرونا در ارتباطات ما ایفا کرده است و این عرصه پر است از خبرها، عکس ها، فیلم‌ها و البته البته ایموجی‌هایی است که ما در اشاره به کرونا منتشر می‌کنیم.

در اقدامی جالب وبسایت «ایموجی پدیا» (Emojipedia) که پایگاه خاص اخبار مربوط به این شکلک‌ها است، به بررسی کاربرد آن‌ها در میان کاربران در ارتباط با موضوع کروناویروس پرداخته است.

بیش از ده سال است که ما آدم‌ها با «ایموجی»‌ها خو گرفته‌ایم و ترجیح می‌دهیم به جای استفاده از واژه‌ها و بیان احساساتمان برای یکدیگر شکلک‌های کوچک بفرستیم. صورتک‌های رنگی که به جای ما لبخند می‌زنند، گریه می‌کنند و عصبانی می‌شوند؛ صورتک‌هایی که زحمت همه عواطف ما را به دوش می‌کشند. ایموجی یا شکلک در واقع تصاویر مفهومی و صورتک‌هایی هستند که در پیام‌های مجازی و تارنما‌های جهانی استفاده می‌شود که در واقع به معنای خط تصویری است. کلمه اموجی در زبان ژاپنی به معنای تصویرنگاشت است و از دو بخش تصویر شخصیت ساخته شده است.

ایموجی‌ها نماد‌هایی برای انتقال لحن و تُن صدا، حالت چهره و زبان بدن هستند و می‌توانند به شکلی مختصر روایت‌گر داستان‌هایی باشند که به تمامی زبان‌ها قابل فهم هستند. در واقع زبان ایموجی، یکی از زبان‌های رایج است و خوب است بدانید که این شکلک‌ها در عصر حاضر به یک زبان بین المللی برای بیان احساسات تبدیل شده‌اند. با شیوع گسترده کروناویروس در جهان، این زبان بین المللی وارد عرصه بیان مفاهیم در خصوص این اپیدمی شده است. نگرانی‌های جهانی از اپیدمی کروناویروس باعث شده است که به طور طبیعی بسیاری از مردم درباره آن صحبت کنند و احساسات خود از این مسئله بیان کنند که بخش مهمی از این انتقال مفاهیم، در فضای مجازی و به وسیله ایموجی‌ها صورت می‌گیرد.

وبسایت ایموجی پدیا در راستای بررسی کاربرد ایموجی‌ها در موضوع شیوع بیماری کرونا، بیش از ۲۰۰ هزار پیام با کلید واژه‌های «کروناویروس» و «کووید-۱۹»، در زبان‌های مختلف را جمع آوری کرده، تا از لابه لای آن‌ها پرکاربرد‌ترین ایموجی‌ها را شناسایی کند. نمودار زیر ایموجی‌هایی را که اغلب در توییت‌های مربوط به کروناویروس یافت می‌شود نشان می‌دهد.

پر کاربرد‌ترین ایموجی‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

بر اساس این داده‌ها که از ۲۰۵۵۷۶ نمونه توییت منحصر به فرد در ۷ و ۸ مارس ۲۰۲۰ جمع آوری شده، در بالای جدول دو ایموجی خنده دار، ماسک پزشکی، چهره‌ای متفکر و ایموجی‌های میکروب دیده می‌شوند. در پایین لیست نیز ایموجی دست‌های چسبیده، چهره وحشت زده، پرچم ایتالیا و نماد‌های هشدار دهنده، دیده می‌شوند.

نکته جالب توجه در این نتایج، وجود دو ایموجی خندان در زمره پر کاربردترین ایموجی‌ها در وضعیت نگران کننده شیوع کرونا است. کابرد این ایموجی‌ها در فضای اضطراب ناشی از گسترش کرونا، فرضیه‌های مختلفی را به دنبال داشته است. نخست اینکه برخی معتقدند که اصولاً این دو ایموجی پرکاربرد‌ترین ایموجی‌ها در میان کاربران هستند، بنابراین به طور طبیعی این دو کماکان در صدر استفاده هستند. فرضیه دوم معتقد است که در وضعیت گسترش کرونا، کاربران به طور فزاینده‌ای با اخبار مربوط به این بیماری شوخی می‌کنند و به همین دلیل استفاده از این دو ایموجی افزایش یافته است. برخی نیز ترکیبی از این دو عامل را دلیل در صدر قرار گرفتن این دو شکلک خندان در این جدول می‌دانند.

وبسایت ایموجی پدیا برای سنجش نتایج این خود، به بررسی بیش از ۱۳۲ هزار پیام دیگر پرداخته است که محتوایی غیر کرونایی دارد. نتایج این بررسی دوم نشان می‌دهد که میزان کاربرد ایموجی‌ها در دو دسته پیام ها، یکسان نیست با این حال ایموجی با اشک خنده کماکان در دو نتیجه در صدر بود.

پر کاربرد‌ترین ایموجی‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها میزان تفاوت ایموجی ها در جدول پیام های کرونایی

همچنین ایموجی پدیا در این بررسی خود میزان استفاده کاربران از ایموجی پرچم کشور‌ها را نیز به نمایش گذاشته است که بر اساس این نتایج، پنج کشور اول در این ۲۰۵ هزار پیام به ترتیب؛ ایتالیا، چین، آمریکا، فرانسه و اسپانیا بودند.

پر کاربرد‌ترین ایموجی‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

در این میان سه ایموجی صورتک با ماسک، میکروب و سر بانداژ شده، طی یک ماه گذشته با استفاده چشمگیر کاربران مواجه شده اند و پیش از این چندان محبوب و پر کاربرد نبوده اند.

پر کاربرد‌ترین ایموجی‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

نکته جالب توجه این تحقیق وبسایت ایموجی پدیا این است که کاربران سیستم‌های عامل اپل، بیش از دیگر کاربران ایموجی شبیه به ویروس کرونا را به کار برده اند و کاربران دیگر سیستم‌های عامل به طور معمول از تصاویر میکروبی برای نشان دادن ویروس کرونا استفاده می‌کنند.

پر کاربرد‌ترین ایموجی‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

fararu.com
  • 14
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش