دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۲۱ - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۲۵۱۴
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

دسته‌بندی تب‌های بازشده به گوگل کروم اضافه می‌شود

دسته‌بندی تب‌های بازشده در گوگل کروم,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
گوگل کروم میزبان قابلیت گروه‌بندی تب‌ها می‌شود.

بر اساس اعلام رسمی گوگل مرورگر کروم بزودی به کاربران امکان می دهد ازطریق روشی جالب تب های بازشده را دسته بندی کنند تا راحت تر بتوانند به آنها دسترسی داشته باشند.

گوگل دیشب با انتشار بیانیه ای مطبوعاتی اعلام‌کرد قابلیتی جدید به مرورگر کروم اضافه می کند. گوگل کروم بزودی میزبان قابلیتی می شود که با اتکا بر آن میتوان تب های بازشده را به شکلی بهتر مدیریت کرد. گوگل (Google) فعلاً قابلیت گروه بندی تب ها را بصورت آزمایشی برای کروم تائید کرده است؛ بدین ترتیب کاربران کروم خواهند توانست تب ها را مدیریت، برچسب گذاری یا حتی رنگ کنند و هریک از آنها را در گروهی خاص قرار دهند. بر اساس گفته ی گوگل (Google)، قابلیت گروه بندی تب ها از هفته ی آینده به نسخه ی پایدار کروم اضافه می شود.

به منظور استفاده از قابلیت جدید کروم میتوانید روی تب مورد نظر راست کلیک و سپس گزینه ی Add tab to group را انتخاب کنید. بعد از انتخاب گزینه ی یادشده میتوانید تب را به یکی از گروه هایی که پيشتر ایجاد کرده اید اضافه کنید. کاربر میتواند به سادگی گروه های جدید را برچسب گذاری کند و نامی خاص برای آنها برگزیند. گوگل چندین ماه است که قابلیت گروه بندی تب ها را موردآزمایش قرار می دهد و بعضی کاربران پیش تر به آن دسترسی پیدا کرده بودند. گوگل طی ماه های اخیر تلاش کرد ازطریق بازخوردهای کاربران بهبودهایی خاص روی قابلیت گروه بندی اعمال کند.

گوگل می گوید آزمایش های چندماهه اش نشان می‌دهند اکثر مردم تمایل دارند تب ها را طبق موضوع شان گروه بندی کنند؛ از بین این موضوع ها می توانیم به پروژه ای که کاربران در حال کار روی آن هستند اشاره کنیم. همینطور بعضی اشخاص تب های مربوط به فروشگاه های آنلاین و وب سایت های مختلف را دسته بندی می کنند تا راحت تر به آنها دسترسی داشته باشند. اهالی مانتین ویو همچنین می گویند شمار دیگری از کاربران عادت دارند که تب ها را براساس میزان ضروری بودن آنها دسته بندی کنند. بر اساس گفته های گوگل، این اشخاص از عناوینی نظیر «فوري باید انجام شود» ، «همین هفته انجام شود» یا «بعدا انجام شود» برای تب ها استفاده می کنند.

گوگل می گوید قابلیت طبقه بندی تب ها به کاربران کمک می کند بیش ازپیش روی نحوه ی پیشرفت کارهای مختلف نظارت داشته باشند. بدین ترتیب کاربران خواهند توانست تب های مربوط به پروژه هایی را که باید روی آنها کارهای اضافه صورت گیرد از تب هایی که تکمیل شده اند، جدا کنند. بطور کلی گروه بندی تب ها مزیت هایی متنوع ارائه می دهد؛ به خصوص برای افرادی که ازطریق مرورگر به انجام کار می پردازند و در طول روز به مدتی طولانی با کروم دست و پنجره نرم می کنند. کاربر میتواند در عنوان تب ها از ایموجی هم بهره بگیرد.

دسته‌بندی تب‌های بازشده در گوگل کروم,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

افرادی که زمان زيادي را به اینترنت اختصاص می‌دهند بی تردید به دفعات با مشکل باز شدن تب های زیاد و سردرگم شدن در بین آنها، مواجه شده اند. فرقی ندارد که هدف استفاده از اینترنت چه باشد؛ کاری، درسی، تحقیقاتی، خرید آنلاین یا حتی سرگرمی. تب ها به مرور زمان بسیار زیاد میشوند و امکان مدیریت ساده ی آنها وجود ندارد. با وجود شیوع بیش از حد این مشکل در بین کاربران کروم، گوگل تا به حال راهکار خاصی برای رفع کردن آن ارائه نداده بود. این موضوع سبب شد شرکت هاي دیگر دست بکار شوند و بعضی ابزارهای ویژه به منظور فراهم ساختن امکان مدیریت تب ها منتشر کنند. ابزارهایی که از بین آنها می توانیم به OneTab و Workona و Toby اشاره کنیم.

بعضی دیگر از تولیدکنندگان مرورگرهای وب تصمیم گرفتند به درخواست کاربران گوش فرا دهند و به اَشکال مختلف امکان مدیریت تب های بازشده را فراهم سازند. این شرکت ها تلاش کردند از قابلیت گروه بندی تب ها بعنوان نکته ی مثبت مرورگرشان نسبت به کروم یاد کنند و کاربران مرورگر محبوب گوگل را به سمت خود بکشانند. برای نمونه می توانیم به ویوالدی اشاره کنیم؛ این مرورگر قابلیتی خاص برای انباشت خودکار تب ها دارد تا از به هم ریختگی آن ها جلوگیری کند. اپرا در ابتدای سال جاری میلادی نسخه ی جدید مرورگر وب خود را منتشر کرد که امکان مدیریت تب ها و دسته بندی آنها را فراهم می کند.

دسته‌بندی تب‌های بازشده در گوگل کروم,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

گوگل تا همین چند وقت پیش نگرانی خاصی بابت کاهش احتمالی سهم کروم از بازار مرورگرهای وب نداشت؛ درواقع گوگل معتقد است مرورگر کروم آن قدر نکته ی مثبت دارد که کاربران بتوانند با نبود امکان مدیریت تب ها کنار بیایند. آمار نشان می دهد کروم امروزه تقریبا به شکلی قاطعانه بازار مرورگرهای وب دسکتاپ را قبضه کرده است. با‌این‌ وجود طبق بررسی ها ، سهم کروم از بازار مرورگرهای وب دسکتاپ از ۷۱/۱۵ درصد در ماه اوت ۲۰۱۹ به ۶۷/۱۵ درصد در ماه آوریل ۲۰۲۰ کاهش پیدا کرده است. این موضوع تا حد زيادي به عملکرد خوب بعضی مرورگرها به خصوص مایکروسافت (Microsoft) اج مبتنی بر کرومیوم مربوط می شود. احتمال میرود این اتفاق گوگل را بیش ازپیش برای اضافه کردن قابلیت مدیریت تب ها به کروم ترغیب کرده باشد.

قابلیت جدید کروم که گوگل از آن با نام Tab Groups یاد می کند از روز قبل برای کاربران نسخه ی بتای این مرورگر دردسترس قرار گرفته است. از هفته ی آینده، قابلیت موردبحث ازطریق به روزرسانی جدید به نسخه ی دسکتاپ گوگل کروم روی سیستم های عامل ویندوز، macOS، لینوکس و Chrome OS اضافه می شود. گوگل می گوید روند انتشار قابلیت Tab Groups به صورت مرحله ای انجام خواهد شد و احتمالا تمامی کاربران در روز اول آن را دریافت نمی کنند. اهالی مانتین ویو می گویند با این کار تصمیم دارند مطمئن شوند که قابلیت Tab Groups روی ثبات و نحوه ی عملکرد مرورگر کروم اثر نمی گذارد.

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش