دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۵۳ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۰۸۳۱
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

ویژگی نایت مود در اپلیکیشن Camera Go گوگل

ویژگی نایت مود در اپلیکیشن Camera Go,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
نایت مود به اپلیکیشن Camera Go گوگل می‌آید.

قابلیت Night Mode که امکان ثبت تصاویر باکیفیت را در محیط های کم نور ارائه می دهد، به Camera Go می آید. این قابلیت در ماه های آینده برای نوکیا ۱.۳ و دیگر گوشی های اقتصادی منتشر می شود.

گوگل در گوشی های سری پیکسل نشان داده است که با اتکا بر نرم‌افزار میتواند کیفیت تصاویر خروجی را به شکلی محسوس بهبود بخشد و این گفته بطور ویژه برای تصویربرداری در محیط های کم نور صدق می کند. پیکسل های گوگل (Google) با استفاده از هوش مصنوعی، تصاویر شبانه ی بسیار خوبی می گیرند. گوگل در اقدامی جدید به منظور ارائه ی شماری از قابلیت های هوش مصنوعی خود اعلام کرده است اپلیکیشن کمرا گو (Google Camera Go) را به روزرسانی می کند؛ کمرا گو برای گوشی های رده پایینی نظیر نوکیا ۱٫۳ توانسته قابلیت های بسیار خوبی در زمینه ی عکاسی ارائه دهد.

کمرا گو نخستین بار به هنگام عرضه ی نوکیا ۱٫۳ معرفی و منتشر شد. در گوشی های پائین رده، کمرا گو به صورت پیش فرض بعنوان اپلیکیشن دوربین نصب شده است. کمرا گو نسخه ی ساده شده ی اپلیکیشن گوگل کمرا (که در پیکسل ها بکار رفته است) محسوب می شود و می تواند تجربه ی عکاسی با پائین رده ها را بهبود بخشد. کمرا گو برای دستگاه هایی که دارای یک گیگابایت یا کم تر از حافظه ی رم هستند بهینه سازی شده؛ گوشی های این چنینی برای بازارهای نوظهور اهمیت ویژه ای دارند.

اپلیکیشن کمرا گو از مدت ها پیش به قابلیت های جالبی همچون حالت پرتره مجهز شده، با ‌این‌ وجود هرگز نمی توانست تضمین دهد تصاویری که در شب ثبت میشوند کیفیت قابل قبول داشته باشند. اهالی مانتین ویو اعلام کردند قابلیت مستقل نایت مود (Night Mode) را به کمرا گو اضافه می کنند تا گوشی های پایین رده با وجود داشتن سخت افزار ضعیف، تصاویری مناسب در محیط های کم نور ثبت کنند.

حالت نایت سایت (Night Sight) که مخصوص گوشی های سری پیکسل است، در بین اکثر کارشناسان بعنوان بهترین حالت عکسبرداری شبانه در گوشی های هوشمند شناخته می شود. نایت مود در کمرا گو می تواند قابلیت های نایت سایت را تا حدی دردسترس دارندگان گوشی های پایین رده ی اندرویدی قرار دهد. البته قطعا بین نایت مود کمرا گو با نایت سایت گوشی های پیکسل تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد.

ویژگی نایت مود در اپلیکیشن Camera Go,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

قابلیت نایت مود کمرا گو تا حد زیادی همچون نایت سایت کار می کند. گوگل می گوید همین که دکمه ی شاتر را فشار دادید، اپلیکیشن کمرا گو به صورت خودکار چندین عکس هم زمان را از صحنه می گیرد و آن ها را ترکیب می کند تا تصویر نهایی واضح تر به نظر برسد و جزئیات بیشتری در آن نمایان باشند. به علاوه به هنگام استفاده از نایت مود نیازی نیست که تغییری در تنظیمات دوربین گوشی اعمال کنید.

در بخشی از بیانیه ی گوگل می خوانیم:« دارندگان گوشی های مجهز به کمرا گو از این پس می توانند حتی در محیط های کم نور نظیر محیط های داخلی یا فضاهای باز در شب، تصاویر باکیفیت تری با روشنایی بیشتر و رنگ های دقیق تر ثبت کنند. کاربران میتوانند از نایت مود به عنوان جایگزینی برای فلاش دوربین گوشی بهره بگیرند و بدون نیاز به تغییر تنظیمات دوربین، تصاویری عالی ثبت کنند».

جوریس ون منز، مدیر محصول طرح Next Billion Users گوگل، می گوید: «ما می خواهیم به افرادی که دارنده ی گوشی های پایین رده هستند امکان دهیم تصاویری با کیقیت بالا ثبت کنند. برای بسياري از افراد، ثبت لحظات در محیط های کم نور همچون آزمون و خطا است. ثبت کردن تصاویر در محیط های کم نور نیازمند این است که کاربر تغییراتی پیچیده در بخش تنظیمات اعمال کند. با نایت مود در نوکیا ۱٫۳ و دیگر دستگاه ها، ثبت کردن خاطرات و گرفتن عکس های عالی برای همه ی کاربران ساده تر خواهد بود».

هنگامی که نایت مود برای گمرا گو در دسترس قرار بگیرد، صاحبان نوکیا ۱٫۳ در ۲۷ کشور دنیا خواهند توانست اپلیکیشن پیش فرض دوربین گوشی خود را به نسخه ی جدید به روزرسانی کنند تا امکان ثبت تصاویر باکیفیت تر در شب برای شان فراهم شود. گوگل گفته است که قصد دارد قابلیت موربحث را در ماه های پیش رو برای دستگاه های دیگر نیز منتشر کند.

  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش