به گزارش باشگاه خبرنگاران، گوگل امروز از ابزاری رونمایی کرد که می تواند با طرح ریزی مکان هایی که بیشتر به درخت نیاز دارند، به شهرها در خنک نگه داشتن ساکنان کمک کند. معمولاً شهرها از محیط اطرافشان گرم تر هستند، چراکه ساختمان ها و آسفالت جاده ها گرما را در خود حبس می کنند. یکی از راههای آسان پایین آوردن دمای مناطق شهری کاشت درختان بیشتر در محله ها با درختان نامتراکم است.
Tree Canopy Lab گوگل از تصاویر هوایی و گوگل AL برای بررسی مکان هر درخت موجود در کشور استفاده می کند. این برنامه اطلاعات را بعلاوه داده های اضافی در مورد محل هایی که تراکم جمعیت بیشتر دارد و در معرض خطر دمای بالاتر است، روی یک نقشه تعاملی پیاده می کند. امید بر آن است که کاشت درختان در این مناطق به شهرها کمک کند تا با جهان در حال گرم شدن سازش یابند و هنگام آمدن موج هوای گرم از جان مردم محافظت کنند.
گوگل ابتدا طرح Tree Canopy Lab را در لس آنجلس آزمایش کرد. به گفته این شرکت، داده ها درمورد صدها شهر دیگر در حال پیشرفت است. مهندسان شهرسازی که می خواهند از این ابزار در آینده استفاده کنند می توانند از طریق فرمی که گوگل همراه با یک اعلامیه پست کرد، با این شرکت ارتباط برقرار کنند.
تاثیر ابزار جدید گوگل (Google) در برآورد تعداد درختان یک منطقه
راشل مالاریچ، اولین جنگلبان شهر لس آنجلس می گوید:« ما قادر خواهیم بود تا برای برطرف کردن آن گرمای شهری تمام توجه خود را معطوف به جایی کنیم که بهترین سرمایه گذاری استراتژیک در آن وجود دارد».
بنا بر ادعای گوگل این ابزار جدید میتواند در زمان برآورد میزان درختان در شهرهایی مانند لس آنجلس صرفه جویی کند. این کار معمولاً با ارسال افراد برای نقشه برداری از هر قسمت انجام می شود. در لس آنجلس همچنین از فناوری LIDAR استفاده شده است تا جنگل های شهری شان در گذشته را ترسیم کند، که در آن یک سنسور لیزری برای تشخیص درختان بکار رفته است- ولی به گفته مالاریچ، این فرآیند پرهزینه و آهسته بوده است. از سوی دیگر، این سرویس جدید گوگل، رایگان است و بطور منظم با استفاده از تصاویری که شرکت برای گوگل مپ با هواپیما می گیرد، به روزرسانی می شود.
- 15
- 5