سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۷۰۳۰۰۲۸۲

شرکت اپل + معرفی محصولات اپل

شرکت اپل,آیفون,آیپدلوگوی شرکت اپل
شرکت اپل  یک شرکت چند ملیتی آمریکایی است که در زمینهٔ طراحی و ساخت لوازم الکترونیکی مصرفی و نرم‌افزار کامپیوتر فعالیت می‌کند. شرکت اپل در سال ۲۰۱۷ برای دهمین سال متوالی، عنوان تحسین شده‌ترین شرکت فناوری اطلاعات در جهان را به خود اختصاص داد. در ادامه از تاریخچه تا معرفی محصولات مختلف اپل را بخوانید.

تاریخچه شرکت اپل

شرکت اپل ابتدا با نام شرکت کامپیوتری اپل در شهر کوپرتینو در ایالت کالیفورنیا، واقع در دره سیلیکون کشور آمریکا تأسیس شد.

 

این شرکت در دههٔ هفتاد میلادی با معرفی ریزرایانه‌های اپل I، اپل II، اپل III و پس از آن مکینتاش به بازار به آغاز و گسترش نوعی رایانه شخصی کمک فراوانی نمود.

 

 

بنیانگذاران شرکت اپل

استیو جابز همراه با استیو وزنیاک و رونالد وین این شرکت را بنیانگذاری کردند. رونالد وین در کمتر از دو هفته پس از تأسیس شرکت سهام خود را به جابز و وزنیاک واگذار کرد.

 

 

محصولات سخت‌افزاری شرکت اپل

اپل معمولاً به تولید سخت‌افزارهای نوین و دارای طراحی صحیح معروف است. از محصولات سخت‌افزاری این شرکت می‌توان آیپد، آی‌مک، مک بوک و آی پاد و آیفون و اپل واچ و اپل تی وی را نام برد.

 

همچنین این شرکت در زمینهٔ تولید نرم‌افزار هم فعالیت دارد. نرم‌افزارهای آی‌تونز، آی‌لایف، آی ورک و سیستم‌عامل مورد استفاده در رایانه‌های این شرکت مک اواس ده نیز نمونه‌هایی از فعالیت نرم‌افزاری این شرکت هستند.

 

شرکت اپل,آیفون,استیو جابزاستیو جابز

 

مدیریت شرکت اپل

مدیریت اجرایی این شرکت برعهده استیو جابز بوده‌است. وی یک ماه قبل از مرگش از ریاست این شرکت کناره‌گیری کرد و به جای آن تیم کوک ریاست این شرکت را بر عهده گرفته‌است.

 

 

نماد اپل

نماد اصلی اپل توسط استیو جابز و رون وین طراحی شده بود که پدرِ آیزاک (اسحاق) نیوتن را نشان می‌داد درحالی که زیر یک درخت سیب نشسته‌است. هرچند این طرح خیلی زود با طرح مشهور سیب رنگین کمان که یک گاز از کنار آن گرفته شده تعویض شد.

 

این یکی از طرح‌هایی بود که راب جانوف ‏(en)‏ در سال ۱۹۷۷ میلادی طراحی کرده بود. در سال ۱۹۹۸ نماد اپل تک رنگ شد بدون اینکه رنگ خاصی برای آن به کار رود، برای مثال سیب بر روی PowerMac G۵ و Apple iMac خاکستری است، در Mac OS X به صورت پیش‌فرض آبی است. در صفحه بوت OS X ۱۰٫۳ و OS X ۱۰٫۴ رنگ کرمی دارد و بر روی iBook و PowerBook G۴ وMacBook Pro سفید است.

 

نماد اپل یکی از شناخته شده‌ترین نمادها در جهان است و به‌طور برجسته در تمامی محصولات اپل و فروشگاه‌ها دیده می‌شود. کامپیوتر اپل سازنده عمده کامپیوترهای شخصی واقع در ایالت کالیفرنیای آمریکا که کامپیوترهای غیر سازگار با آی‌بی‌ام تولید می‌کند.

 

 

معرفی برخی از محصولات اپل

 

آیفون ( iPhone)

 

اپل,آیفون 10,آیفون ایکسآیفون ۱۰

آیفون ( iPhone) یک گوشی هوشمند تلفن همراه است که در روز ۲۹ ژوئن ۲۰۰۷ (۸تیر۱۳۸۶) توسط استیو جابز، مدیر عامل وقت شرکت اپل معرفی شد.

 

آیفون صفحه‌کلید ندارد و فقط از یک کلید home برخوردار است که با فشردن آن کاربر به صفحه اصلی یا خانه منتقل می‌شود. از صفحه حساس لمسی بهره می‌گیرد، که می‌توان با آن تایپ کرد، شماره گرفت و برنامه‌های گوناگون مبتنی بر وب و سیستم‌عامل iOS، را اجرا کرد.

 

آیفون دارای یک صفحه نمایش ۳٫۵ اینچی است (البته آیفون ۵، دارای صفحه نمایش ۴ اینچی است)، ارتفاع آن ۴٫۵ اینچ، عرض آن ۳٫۴ اینچ و ضخامتش ۰٫۵اینچ است.

 

سیستم‌عامل این گوشی بر مبنای مک اواس است و iOS نام دارد. آی‌فون از مرورگر وب سافاری - مرورگر اصلی اپل - بهره می‌گیرد.

 

 

مشخصات برخی از گوشی های آیفون

 

آیفون ۴

سیستم عامل: آی‌او‌اس ۴

ابعاد صفحه: ۳.۵ اينچ

حافظه داخلی: ۸/۱۶/۳۲ گیگابایت

باتری: ۱۴۲۰ میلی آمپر

دوربین: ۵ مگا پیکسل

ابعاد گوشی: ۹.۳ × ۵۸.۶ × ۱۱۵.۲ میلیمتر

وزن: ۱۳۷ گرم

شبکه ارتباطی: ۳G

 

آیفون ۵

سیستم عامل: آی‌او‌اس ۶

ابعاد صفحه: ۴.۰ اینچ

حافظه داخلی: ۱۶/۳۲/۶۴ گیگابایت

باتری: داخلی Li-Po 1440 میلی آمپر

سیم کارت: نانو سیم

دوربین: ۸ مگاپیکسل

ابعاد گوشی: ۷.۶ × ۵۸.۶ × ۱۲۳.۸ میلیمتر

وزن: ۱۱۲ گرم

شبکه ارتباطی: ۴G

 

 

آیفون ۶

سیستم عامل: آی‌او‌اس ۸

ابعاد صفحه: ۴.۷ اینچ

حافظه داخلی: ۱۶/۶۴/۱۲۸ گیگابایت

باتری: لیتیوم پلیمری ۱۸۱۰ میلی آمپر

سیم کارت: نانو سیم دوربین : ۸ مگاپیکسل

ابعاد گوشی: ۶.۹ × ۶۷ × ۱۳۸.۱ میلیمتر

وزن: ۱۲۹ گرم

شبکه ارتباطی: ۴G

 

 

آیفون ۷

سیستم عامل: آی‌او‌اس ۱۰

ابعاد صفحه: ۴.۷ اینچ

حافظه داخلی: ۳۲/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت

باتری: لیتیوم یونی ۱۹۶۰ میلی آمپر

سیم کارت: نانو سیم

دوربین: ۱۲ مگاپیکسل

ابعاد گوشی: ۷.۱ × ۶۷.۱ × ۱۳۸.۳ میلی‌متر

وزن: ۱۳۸ گرم

شبکه ارتباطی: ۴G

 

 

آیفون ۸

سیستم عامل: آی‌او‌اس ۱۱

ابعاد صفحه: ۴.۷ اینچ

حافظه داخلی: ۳۲/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت

باتری: لیتیوم یونی

سیم کارت: تک سیم (سیم کارت نانو)

دوربین: ۱۲ مگاپیکسل

شبکه ارتباطی: ۴G

 

 

آیفون ایکس (آیفون ۱۰)

در سپتامبر سال ۲۰۱۷ و در دهمین سالگرد معرفی اولین گوشی آیفون، اپل آیفون ایکس (iPhone X) را معرفی کرد، البته اپل در مراسم معرفی این دستگاه از نام آیفون ۱۰ نیز استفاده کرد. آیفون ۱۰ یک محصول کاملاً جدید و نوآورانه محسوب می‌شود.

 

اپل در آیفون ایکس، سبک طراحی سنتی خود را تغییر داده و چندین و چند قابلیت ویژه و کاملاً جدید را نیز به این گوشی اضافه کرده‌است. بدنه دستگاه از یک قاب فولادی و شیشه تقویت شده ساخته شده و قسمت پشتی که دوربین در آن تعبیه شده کمی برآمده‌است.

 

استفاده از شیشه به جای فلز در پشت گوشی باعث شده تا امکان شارژ بدون سیم Qi نیز در آیفون ۱۰ وجود داشته باشد.

 

صفجه نمایش این گوشی ۵٫۸ اینچی بوده و برای اولین بار، اپل از پنل‌های امولد در آیفون ۱۰ استفاده کرده‌است. با توجه به اینکه صفحه نمایش بخش بزرگی از جلوی گوشی را اشغال کرده، خبری از دکمه هوم و همچنین تاچ آی دی (Touch ID) در این دستگاه نیست.

 

در عوض اپل از سیستم جدیدی به نام فیس آی دی (Face ID) استفاده کرده که صورت کاربران را تشخیص می‌دهد. یکی از قابلیت‌های جدیدی که به آیفون ایکس اضافه شده، انیموجی (Animoji) نام دارد.

 

دستگاه جدید اپل قادر است تا با استفاده از سنسورهای متعدد و پیشرفته‌ای که در آن به کار رفته حالات صورت و صحبت‌های کاربر را تشخیص داده و شکلک کارتونی متناسب با آن را نمایش دهد.

 

دوربین آیفونِ جدید یکی از مهمترین قابلیت‌های آن است. در پشت دستگاه همانند آیفون ۸ پلاس از دو لنز استفاده شده که یکی از آن‌ها لنزی معمولی و دیگری لنز تله با زوم دو برابر است. اما چیزی که به این دوربین‌ها اضافه شده لرزشگیر اپتیکال تصویر است که پیش از این در آیفون وجود نداشت.

 

آیفون ایکس به صورت جهانی در دو نسخه با حافظه ۶۴ و ۲۵۶ گیگابایت عرضه می‌شود و اپل به ترتیب قیمت ۹۹۹ و ۱۱۴۹ دلار برای این گوشی در نظر گرفته، به همین دلیل آیفون ۱۰ گرانترین گوشی عرضه شده اپل تا این تاریخ است.

 

 

فیلم / نگاه نزدیک به آیفون ۱۰(Apple iPhone X)

 

 

آی‌پد

 

شرکت اپل,آیفون,آیپدآیپد پرو ۲۰۱۷

آی‌پد  یک لوح‌رایانهٔ ساخت شرکت اپل است. این رایانه که از سیستم عامل iOS بهره می‌برد، تنها دارای یک صفحهٔ نمایشگر چند لمسی ۹٫۷ اینچی با دقت بالا است و استفاده آن با انگشتان دست انجام می‌شود.

 

آی‌پد برای نخستین بار در روز ۷ بهمن ۱۳۸۸ (۲۷ ژانویه ۲۰۱۰) توسط استیو جابز و از طرف شرکت اپل معرفی شد. این دستگاه از اواخر ماه مارس سال ۲۰۱۰ برای فروش به بازار عرضه شد.

 

 

مشخصات برخی از تبلت های آیپد موجود در بازار

 

تبلت اپل آیپد پرو ۱۲.۹ (۲۰۱۷)

سیستم عامل: آی او اس ۱۰.۳.۲

ابعاد صفحه: ۱۲.۹ اینچ

حافظه داخلی: ۶۴/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت

باتری: لیتیوم یونی ۴۱Wh سیم کارت : سیم کارت نانو

دوربین: ۱۲ مگاپیکسل

ابعاد گوشی: ۶.۹ × ۲۲۰.۶ × ۳۰۵.۷ میلی‌متر

وزن: ۶۷۷ گرم

شبکه ارتباطی: ۴G

 

 

تبلت اپل آیپد پرو ۱۰.۵

سیستم عامل: آی او اس ۱۰.۳.۲

ابعاد صفحه: ۱۰.۵ اینچ

حافظه داخلی: ۶۴/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت

باتری: لیتیوم یونی ۳۰.۴Wh

سیم کارت: سیم کارت نانو

دوربین: ۱۲ مگاپیکسل

ابعاد گوشی: ۶.۱ × ۱۷۴.۱ × ۲۵۰.۶ میلی‌متر

وزن: ۴۶۹ گرم

شبکه ارتباطی: ۴G

 

 

تبلت اپل آیپد پرو

سیستم عامل: آی‌او‌اس ۹

ابعاد صفحه: ۱۲.۹ اینچ

حافظه داخلی: ۳۲/۱۲۸ گیگابایت

باتری: لیتیوم پلیمری ۱۰۳۰۷ میلی آمپر

سیم کارت: سیم کارت نانو

دوربین: ۸ مگاپیکسل

ابعاد گوشی: ۶.۹ × ۲۲۰.۶ × ۳۰۵.۷ میلیمتر

وزن: ۷۱۳ گرم

شبکه ارتباطی: ۴G

 

 

تبلت اپل آیپد مینی ۴

سیستم عامل: آی‌او‌اس ۹

ابعاد صفحه: ۷.۹ اینچ

حافظه داخلی: ۱۶/۶۴/۱۲۸ گیگابایت

باتری: لیتیوم پلیمری

سیم کارت: سیم کارت نانو

دوربین: ۸ مگاپیکسل

ابعاد گوشی: ۶.۱ × ۱۳۴.۸ × ۲۰۳.۲ میلیمتر

وزن: ۲۹۹ گرم

شبکه ارتباطی: ۴G

 

ساعت هوشمند اپل (اپل واچ)

 

شرکت اپل,اپل واچ,آیپداپل واچ سری ۳

 

اپل واچ ( Apple Watch) یا ساعت اپل یک ساعت هوشمند است که شرکت اپل آن را در تاریخ ۹ سپتامبر ۲۰۱۴ (۱۸ شهریور ۱۳۹۳) همراه با آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس رونمایی کرد.

 

اپل در این ساعت به‌طور پیش‌فرض ۲ نرم‌افزار در زمینه سلامت به نام‌های Workout و Fitness را ارائه نموده‌است. از دیگر قابلیت‌های آن می‌توان به نمایش ضربان قلب، ضدآب بودن و پشتیبانی از سیری اشاره کرد.

 

همچنین می‌توان برای بهره‌گیری از برخی نرم‌افزارها همچون اپل مپز نیز ساعت اپل را با آیفون همگام‌سازی کرد. این ساعت نخستین محصول جدیدی است که از زمان عرضه آی پد و بعد از مرگ استیو جابز، مدیرعامل سابق این شرکت معرفی می‌شود.

 

البته در سال ٢٠١٧ اپل واچی جداگانه منتشر شد که قابلیت نصب سیم کارت داردو می‌تواند مصتقل از آیفون تماس بگیرد و RAM آن به ٨گیگ افزایش یافته

 

 

انواع اپل واچ

این ساعت در سه نوع و در اوایل ۲۰۱۵ عرضه‌شد:

Apple Watch

Apple Watch Sport

Apple Watch Edition

 

 

اپل واچ سری ۳

اپل واچ را می‌توان بهترین و موفق‌ترین ساعت هوشمند موجود در بازار در نظر گرفت. مدل جدید اپل واچ سری ۳، اتصال شبکه مستقل را به ارمغان آورده است تا کاربران حتی بدون همراه داشتن موبایل خود قادر به برقراری تماس از طریق ساعت هوشمند باشند.

 

این ویژگی تنها توسط اپراتورهای اصلی آمریکا و برخی اپراتورهای اصلی در دیگر کشورها پشتیبانی می‌شود و شما علاوه بر برنامه اقساطی خود برای ساعت، باید ۱۰ دلار را نیز بابت این ویژگی پرداخت کنید.

 

به لطف پردازنده دو هسته‌ای جدیدتر و WatchOS 4، اپل واچ سری ۳ حالا سرعت و قابلیت‌های بسیار بیشتری نسبت به قبل دارد. به علاوه، کیفیت ساخت این محصول مثل نسل قبلی بالاست و در آن می‌توان مواردی همچون مقاومت در برابر آب، صفحه نمایش درخشان‌تر در مقایسه با دیگر محصولات و جی پی اس داخلی را پیدا کرد.

 

 

خودروی اپل

 

اپل,خودرو برقی اپل,ماشین برقیخودروی اپل ۲۰۲۱

اپل اولین بار با  شرکت‌های خودروسازی " بی ام‌ و"  و "مرسدس بنز" درباره همکاری در ساخت خودروهای خودران الکتریکی مذاکره کرد اما به دلیل اینکه اپل می‌خواست کنترل پروژه و داده‌ها را در اختیار داشته باشد این شرکت‌های خوروسازی درخواست همکاری اپل را رد کردند.

 

براساس گزارش نیویورک تایمز، قرار است اپل با همکاری شرکت فولکس واگن برای حمل ونقل کارمندان خود، ون‌های T6 فولکس واگن را به فناوری خودران مجهز و از آنها برای حمل و نقل کارکنانش استفاده کند. اپل گفته که قصد دارد ون‌های خودران T6 فولکس‌واگن را به عنوان خودروهای خودران جدید به کار گیرد.

 

در اکتبر سال ۲۰۱۶، گزارشی منتشر شد مبنی بر اینکه به نظر می‌رسد شرکت اپل قصد ندارد خودرو مخصوص خود را تولید کند بلکه می‌خواهد تمرکز خود را در زمینه تولید فناوری‌های خودران افزایش دهد و اینکه به دلیل بی نظمی در پروژه تایتان، هدف کمپانی اپل از این برنامه تغییر کرده است. در ادامه این جریانات در سال ۲۰۱۶ بیش از ۱۰۰۰ نفر از اعضای این پروژه، استعفا داده و یا از کار برکنار شدند.

 

اما یک سال بعد یعنی در سال ۲۰۱۷ ، "دپارتمان وسایل نقلیه‌ی کالیفرنیا" (DMV) اعلام کرد که اپل با ۵۵ خودروی خودران، دومین ناوگان بزرگ خودروهای خودران کالیفرنیا را در اختیار دارد.

 

 

هوم‌پاد، اسپیکر هوشمند اپل

 

شرکت اپل,اسپیکر هوشمند,هوم‌پادهوم‌پاد

هوم پاد اپل چیزی حدود ۱۷ سانتی‌متر ارتفاع دارد و در دو رنگ مشکی و سفید عرضه تولید می شود. این اسپیکر دارای ۷ درایور مختلف برای پخش صدا بوده و ساب‌ووفر آن توسط اپل طراحی شده تا بتواند به صورت هوشمند و در صورت نیاز بیس بیشتری را پخش کند.

 

اپل در این اسپیکر از پردازنده Apple A8 خود استفاده کرده تا به صورت هوشمند اکو و بازتاب صدا در محیط‌های مختلف کاهش یافته و یک مدل‌سازی هوشمند از فضا انجام شود.

 

این اسپیکر به برق خانگی متصل خواهد شد و مانند اکثر رقبا یک دستگاه پرتابل نخواهد بود. به نظر می‌رسد ویژگی اصلی این اسپیکر آنالیز محیط اطراف و پخش صدا به بهترین نحو با توجه به محیط است که در بین اسپیکرهای رقیب نظیر ندارد.

 

بخش هوش مصنوعی این اسپیکر طبق انتظار از سیری قدرت گرفته و می‌توانید با گفتن Hey Siri با ۶ میکروفون این دستگاه ارتباط برقرار کنید. هوم‌پاد می‌تواند موسیقی پخش کند، اخبار را بخواند، واحدها را تبدیل کند، پیام ارسال کند، یادآوری کند، ترجمه کند، قیمت سهام را بررسی کند، وضعیت آب و هوا را گزارش کند، نتایج مسابقات ورزشی را بگوید و بسیاری کارهای دیگر.

 

 

مک‌بوک ( MacBook)

 

اپل,آیفون,مکبوکMacbook Air 2017

مک‌بوک ( MacBook) یکی از سری لپ‌تاپ‌های تولیدی شرکت اپل بوده است. مک‌بوک که در ماه مه سال ۲۰۰۶ توسط شرکت اپل معرفی شد، در واقع جایگزینی برای لپ‌تاپ‌های iBook G4 و لپ‌تاپ‌های ۱۲ اینچی سری پاوربوک همین شرکت بود که وجه تشابه آن‌ها استفاده از پردازنده‌های ساخت شرکت اینتل می‌باشد.

 

شرکت اپل، مک‌بوک را در راستای اهدافی مانند آموزش و فروش در بازارهای مصرف ارائه نمود و در اکتبر سال ۲۰۰۸ با معرفی این برند بعنوان یکی از پرفروشترین لپ‌تاپ‌های آمریکا توسط گروه ان‌پی‌دی، شرکت اپل به یکی از عمده اهداف خود در ارائه این سری از لپ‌تاپ‌ها نایل شد.

 

 

(۱)Macbook Air 2017 

«اپل» سال ۲۰۱۷ مک بوک ایر جدیدی را به بازار عرضه کرد. این محصول با ضخامت ۱۷ میلی متری و وزن ۱.۳۵ کیلوگرمی خود مهاجم اصلی به بازار اولترابوک های ویندوزی بود. با وجود به کارگیری فلز آلومینیم برای تمام قسمت های این دستگاه، وزن آن بسیار ایدئال است و برای کاربر دردسری ایجاد نمی کند.

 

صفحه نمایشی که اپل برای سری ایر خود در نظر گرفته، ۱۱ و ۱۳ اینچی است که به ترتیب از وضوح ۱۳۶۶ در ۷۶۸ و ۱۴۴۰ در ۹۰۰ پیکسلی بهره می برند. نمایشگر به کار رفته در این دستگاه از نوع ال ای دی و با روکش براق است و در این سری هنوز خبری از صفحه نمایش رتینا نیست.

 

کیبورد و تاچ پدی هم که اپل در این مک بوک به کار گرفته، مانند لپ تاپ های دیگر این شرکت کیفیت بسیار خوبی دارد. کیبورد به کار رفته در این دستگاه از نوع جزیره ای و مجهز به نور پس زمینه است که به کمک آن می توان در تاریکی هم از تایپ کردن لذت برد. تاچ پد مک بوک ایر از نوع یک تکه با سطح صیقلی و دقتی فوق العاده است.

 

از ویژگی های ظاهری این دستگاه که بگذریم، ایل در این سری از محصولات خود از پردازنده های شرکت اینتل بهره می برد. هر کدام از پردازنده core i5 و core i7 را می توانید بر حسب نیاز خود انتخاب کنید. پردازشگر گرافیکی به کار رفته در این دستگاه هم از سری «Intel HD Graphics 6000» است که به خوبی از پس پردازش اطلاعات تصویری بر می آید.

 

البته نباید انتظار داشته باشید که با قدرت پردازش تصویر این دستگاه بتوانید بازی های سنگین با نرم افزارهای ویرایش عکس و ویدئو را به راحتی اجرا کنید. در بخش حافظه، شرکت اپل رم هشت گیگابایتی به همراه حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی از نوع «SSD» را برای محصول خود در نظر گرفته است. هر چند کاربران می توانند این مدل را با حافظه ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی هم خریداری کنند.

 

باتری به کار رفته در مک بوک ایر از نوع لیتیم-پلیمر داخلی است و قابلیت تعویض ندارد. میزان نگهداری شارژ در این مدل ۱۲ ساعت است که برای یک روز کاری کاملا ایدئال به نظر می رسد. روی هم رفته، شرکت اپل در نسل مک بوک ایر خود بیشتر به ظرافت، کیفیت و کاربردهای روزمره توجه نشان داده و بر قدرت پردازشی و فعالیت های حرفه ای تمرکز نداشته است.

 

وزن: ۱.۳۵ کیلوگرم

نمایشگر: ۱۳.۳ اینچ با رزولوشن ۹۰۰ در ۱۴۴۰

رم: ۸ گیگابایت

حافظه داخلی: ۱۲۸ گیگابایت

 

 

اپل تی‌وی (Apple TV)

 

اپل,اپل تی وی,اپل tvApple TV

اپل تی‌وی یکی از تولیدات اپل و ابزاری است که امکان ضبط و پخش برنامه‌های تلویزیونی را از طریق رایانه‌های مکینتاش یا پی سی فراهم می‌کند.

 

هرچه در آی تیونز دارید، در تلویزیون خانگی هم دارید. اپل تی وی وسیله ایست که شما را به آسانی به سیستم آی تیونز ارتباط می‌دهد و به راحتی می‌توان فیلم‌ها، عکس‌ها، پادکست ( پاد برگرفته شده از کلمهٔ آی پاد می‌باشد و تصاویری که در ابعاد آی پادها می‌باشند و سازگاری با آی پاد را دارند پادکست می‌گویند و امروزه کلمه پادکست podcast به عنوان یک اصطلاح استفاده می‌شود) و فیلم‌های خود را در تلویزیون خانگی خود به نمایش بگذارید.

 

اپل تی‌وی دارای قابلیت وای‌فای بوده و این یک قابلیت بسیار مهم است. و ویژگی دیگر اینکه از طریق وای فای ۸۰۲.۱۱ به سرعت قابلیت تطبیق با آی تونز شما از طریق هر دستگاه مک یا پی سی در خانه را دارد .

 

اپل تی‌وی در ۲ نوع ۴۰ گیگابایتی و ۱۶۰ گیگابایتی ارائه می‌شود. استفاده از پردازندهٔ اینتل یکی دیگر از ویژگی‌هایش هست. همچنین می‌توان این دستگاه را به وسیلهٔ کنترل ( همانند تلویزیون ) هدایت و راهبری کرد. از رقبای این دستگاه می‌توان بهکروم کستگوگل و آمازونفایر تی وی اشاره کرد.

 

 

گردآوری: بخش دیجیتال سرپوش

 

isn​a.‎​ir
gsm​.‎​ir
ion​.‎​ir
bartarin​​ha.‎​‎​ir
  • 58
  • -3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش