چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۲۰۰۹۱

دلایل داغ شدن شارژر گوشی چیست؟

داغ شدن شارژر گوشی,داغ شدن شارژر موبایل,دلیل داغ شدن شارژر گوشیعلت داغ شدن شارژر گوشی را باید در نوع کارکرد این ابزار جستجو کرد
شما باید زمانی گوشی خود را شارژ کنید که در خطر خاموش شدن یا نزدیک به آن قرار گیرد اما گاهی اوقات، زمانیکه وسیله خود را شارژ میکنید؛ ممکن است که متوجه بالا رفتن دمای شارژر و گرم شدنش شوید. بنابراین یکی از مشکلات مرسوم در بین کاربران، داغ شدن شارژر گوشی می باشد. در این مطلب از سرپوش با دلایل داغ شدن شارژر گوشی موبایل آشنا خواهید شد.

داغ شدن شارژر گوشی

برای کشف علت داغ شدن شارژر گوشی باید نوع کارکرد این ابزار را جست و جو کنید. یک شارژر موبایل بعنوان نوعی منبع انرژی شناخته میشود. این مبدل، قادر است ولتاژی که از پریز برق شهری دریافت میشود را به ولتاژی که تلفن همراهتان دریافت میکند؛ تبدیل کند. ولتاژ برق شهری با توجه به کشور محل زندگی شما میتواند ۱۱۰ ولت یا ۲۲۰ ولت باشد و معمولاً ولتاژ دریافت شده توسط تلفن های همراه، حدود ۵ ولت است. در واقع وظیفه ی شارژر موبایل، تبدیل ولتاژ ۲۲۰ ولت یا ۱۱۰ ولت به ولتاژ ۵ ولت است.

در نظر داشته باشید که فرآیند تبدیل ولتاژ با بهره وری صد درصد انجام نمی شود و همواره مقداری از انرژی، هدر میرود و تبدیل به گرما می شود. درواقع شما این گرما را از سطح شارژرتان احساس می کنید. البته بسته به کیفیت ساخت شارژر و گوشی، شارژرتان داغ میشود. گاهی اوقات، کیفیت پائین شارژر و گوشی باعث داغ شدن شارژر گوشی موبایل می گردد.

دلایل داغ شدن شارژر گوشی

دلایل زیادی موجب داغ شدن شارژر گوشی میشود که از ساده ترین آن ها میتوان به خراب بودن کابل شارژر اشاره کرد. همچنین استفاده نادرست از فلش مموری، از دیگر دلایل مؤثر در داغ شدن شارژر گوشی به شمار می رود.

- شارژر ارزان قیمت غیر استاندارد:

توصیه ی ما اینست که صرفا از شارژرهای مارک تجاری رسمی استفاده کنید که همراه دستگاه هستند؛ به این دلیل که شارژرهای ارزان قیمت معمولاً مشکلات زیادی دارند و بدرستی تولید نمیشوند. بنابراین همیشه شارژرهای مارک تجاری بخرید تا با مشکلات ناشی از استفاده از شارژر ارزان قیمت خراب، مواجه نشوید. شارژرهای تقلبی در بازار زیاد است در صورتی که قصد خرید دارید پیشنهاد می کنم قبل از خرید مقاله تشخیص شارژر اصلی و تقلبی را مطالعه نمائید.

- خراب بودن شارژر گوشی:

خراب بودن کابل شارژر، از مهم ترین دلایل داغ شدن شارژر گوشی به شمار می رود. برای این که چنین مشکلی را بررسی کنید باید یک گوشی دیگر را با این کابل، شارژ کنید و در صورت داغ شدن مجدد شارژر، احتمالا کابل یا کلگی تقلبی است ولی در صورت داغ شدن شارژ گوشی در زمان اتصال به گوشی، احتمالا آی سی شارژ گوشی موبایلتان خراب شده است.

داغ شدن شارژر گوشی,علت داغ شدن شارژر موبایل,دلیل داغ شدن شارژر گوشیخراب بودن کابل شارژر یک از دلایل داغ شدن شارژر گوشی میباشد

- شارژ کردن طولانی تلفن همراه :

این نکته را در نظر داشته باشید که در صورتی باتری و شاژرتان نابود می شود که باتری گوشی را بمدت چندین ساعت در حالت شارژ ۱۰۰ درصد به پریز برق نگهدارید. بنابراین نباید گوشی خود را در طولانی مدت به ویژه در هنگام شب، در شارژ نگهدارید.

- ناهنجاری سیستم برق:

اغلب، ناهنجاری های سیستم الکتریکی باعث داغ کردن شارژر گوشی در زمان شارژ میشود و تعيين چنین امری سخت است، ولی شخصی میتواند به شما در تشخیص این مشکل کمک کند که از تخصص کافی در زمینه الکترونیک، دستگاه های برقی یا شرکتی که دستگاه را از آن خریداری کرده، برخوردار باشد.

- آداپتور شارژ معیوب:

حتماً باید شارژر معیوب را تعویض کنید. شارژر گوشی شما به دلیل وجود عیب و نقص در آداپتورهای شارژ اورجینال، داغ میشود. در صورتی که فهمیدید شارژر شما مشکل دارد؛ می توانید سریعا از بروز مشکل و هزینه های بیشتر بعدی جلوگیری کنید.

- آداپتور شارژ ناسازگار:

در صورتی که شارژر شما دارای ترمینالی سازگار با درگاه ورودی دستگاهتان است؛ دلیل نمیشود که آداپتور شارژ با وسیله شما سازگار باشد. بنابراین آداپتور باید از نظر درگاه ورودی کابل و ولتاژ با وسیله ی شما سازگاری داشته باشد.

- گرد و خاک:

احتمال دارد که شارژر یا گوشی شما کثیف شده باشد. بنابراین میتوانید درگاه شارژ و دستگاه خود را برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد ، تمیز کنید.

دلایل داغ شدن سیم شارژر گوشی,داغ شدن شارژر موبایلاستفاده از برق شهری به صورت مستقیم از از دیگر دلایل داغ شدن شارژر گوشی میباشد

- ارتباط IC بخش های مختلف موبایل با هم:

اتصال IC بخش های مختلف به مدار اصلی، از دیگر موارد قابل توجه به شمار میرود که باعث ارتباط مستقیم آنها به هم می شود. درصورت استفاده از فلش مموری یا هندزفری، باید هنگام بیرون کشیدن آنها توجه زیادی کنید که آسیب دیدن این بخش ها به آی سی شارژ شما نیز اسیب می رساند. در اینصورت تعویض فلش مموری، کابل شارژر و حتی شارژر آیفون، بی تاثیر است و باید نسبت به تعویض سخت‌افزار گوشی خود اقدام کنید.

- قراردادن سطوح شارژ در هنگام شارژ بر روی بالشت یا پتو:

سطوحی که مانع ورود جریان هوا به وسیله شما در هنگام شارژ میشود؛ نظیر بالشت، متکا و امثال است. این عمل، منجر به گرم شدن وسیله الکتریکی شما می گردد؛ به همین خاطر، توصیه میشود که شارژر را روی یک سطح تخت و صاف در زمان عمل شارژ قرار دهید. این کار باعث می شود تا جریان هوا در وسیله ی شما گردش داشته باشد.

- استفاده از محافظ برق برای DC کردن جریان برق:

از موارد مؤثر در داغ شدن شارژر گوشی می توان به استفاده از برق شهری به صورت مستقیم اشاره کرد. نوسانات برق شهری، زیاد است و باعث بروز مشکلاتی برای گوشی و داغ شدن شارژر گوشی شما می شود. بنابراین از یک محافظ برق برای رفع چنین مشکلی استفاده کنید تا باعث DC کردن جریان برق شود. از این رو برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی نظیر خرابی شارژر یا کابل شارژر، توصیه میشود که از جریان برق با ولتاژ کم و مستقیم استفاده کنید.

- عدم استفاده از شارژر فندکی گوشی هنگام استارت زدن ماشین:

اگر برای شارژ کردن گوشی خود از شارژر فندکی یا ضبط داخل ماشین استفاده می کنید باید حتماً در زمان استارت زدن ماشین، آنرا جدا کنید؛ چون جریان ورودی کاملاً غیر استاندارد است و استارت زدن برق ماشین، تنظیم نیست. این نکته را در نظر بگیرید که ورود جریان تنظیم نشده به داخل گوشی، اسیب جدی به گوشی شما میزند و حتی درصورت اسیب ندیدنش در کوتاه مدت، باعث کاهش عمر مفید باتری گوشی شما در دراز مدت می شود.

دلیل داغ شدن شارژر گوشی,داغ شدن شارژر موبایل,علت داغ شدن آداپتور گوشیمیزان داغ شدن شارژر گوشی به کیفیت ساخت شارژر و گوشی بستگی دارد

گردآوری: بخش دیجیتال سرپوش

  • 13
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش