یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۱۰۰۰۱

آموزش انتقال مالکیت گوشی (+ تصاویر)

انتقال مالکیت گوشی,انتقال مالکیت گوشی دست دوم,انتقال مالکیت گوشی همتاانتقال مالکیت گوشی صرفا برای مواردی است که فروش به‌صورت کامل انجام می‌شود
بعد از این که گوشی جدیدی را خریداری کردید برای این که بتوانید از آن استفاده کنید باید فروشنده برای شما انتقال مالکیت را انجام دهد و کد فعال سازی را از فروشنده بگیرید. سامانه همتا برای انتقال مالکیت گوشی طراحی شده است. در این مطلب از سرپوش روشهای انتقال مالکیت گوشی توضیح داده شده است.

آموزش انتقال مالکیت گوشی

درصورت تمایل به خرید گوشی دست دوم باید انتقال مالکیتش را از فروشنده بگیرید و گوشی را برای سیم کارت خود در حضور ایشان، با موفقیت فعال سازی نمایید. هدف از انتقال مالکیت گوشی اینست که فروش به صورت کامل انجام شود. در صورت قرض دادن گوشی یا تعویض سیم کارت آن، انتقال مالکیت گوشی دلیلی نخواهد داشت و شما میتوانید به اختیار خودتان مالکیت را عوض کرده یا نکنید.

اهمیت انتقال مالکیت گوشی

طرح رجیستر کردن گوشی از سال ۹۶ برای شناسایی دستگاه های فعال در شبکه تصویب شد و ساعت های هوشمند سیم کارت خور از سال ۱۴۰۰ به این طرح اضافه شدند. این قانون که مانع از فعال سازی دستگاه های سیم کارت خور غیر قانونی و گارانتی های جعلی میشد، باعث شد تا کسی قادر به قاچاق و کلاه برداری در صنعت موبایل نباشد.

انتقال مالکیت گوشی دست دوم,انتقال مالکیت گوشی,آموزش انتقال مالکیت گوشی با تصاویربرای انتقال مالکیت گوشی روش های گوناگونی وجود دارد

گوشی های غیرقانونی که قابلیت پیروی از انتقال مالکیت ندارند، پس از مدتی غیرفعال می شوند و دیگر شبکه ی آن ها کار نمیکند. هر زمان که جدید یا دسته دوم می خرید، فروشنده موظف به انتقال مالکیت سیم کارت شما است در غیر اینصورت، نباید آن گوشی را بخرید؛ چون هیچ سندی مبنی بر این که اثبات کند شما مالک اصلی هستید، وجود ندارد و دستتان در مقابل سوء استفاده های احتمالی کوتاه است.

درصورت فعالسازی مالکیت یک دستگاه برای سیم کارت خود، سند آن محصول به نام شماست و هر زمان که گوشی خود را به فرد دیگری میفروشید، باید انتقال مالکیت گوشی دست دوم را انجام دهید.

روش های انتقال مالکیت گوشی

قابلیت ثبت دستگاه های سیم کارت خور در سامانه همتا وجود دارد و افراد برای انتقال مالکیت دستگاه خود به شخص دیگر باید از طریق این سامانه اقدام کنند. برای انتقال مالکیت گوشی اندروید یا آیفون باید روش زیر را انجام دهید:

- افزودن دستگاه برای انتقال مالکیت گوشی با کد دستوری #۷۷۷۷*:

پس شما باید فرآیند افزودن دستگاه را برای انتقال مالکیت گوشی با کد دستوری لازم انجام دهید تا گوشی تحت مالکیت سیم کارت درآید. مراحل زیر به منظور افزودن دستگاه با کد دستوری میباشد :

ابتدا کد دستوری #۷۷۷۷* را شماره گیری نمایید و سپس گزینه ۴ یعنی افزودن دستگاه را انتخاب نمایید. در این زمان باید شناسه ۱۵ رقمی IMEI گوشی خود را وارد کنید. در این مرحله با نمایش مجدد شناسه دستگاهتان، از شما تائید می خواهد که باید گزینه ۱ را انتخاب کنید. در صورت درستی این فرآیند، پیغام" درخواست با موفقیت انجام شد" را دریافت خواهید کرد.

انتقال مالکیت گوشی همتا,انتقال مالکیت گوشی از طریق سایت رسمی همتاآموزش انتقال مالکیت گوشی با کد دستوری #۷۷۷۷*

برای انتقال مالکیت گوشی با کد دستوری باید ابتدا #۷۷۷۷* را شماره گیری نمایید و مراحل زیر را انجام دهید:

در صفحه ی نمایش داده شده گزینه ۳ یعنی انتقال مالکیت را انتخاب نمایید و سپس با انتخاب گزینه ۱ یعنی IMEI از شما می خواهد که شماره تلفن همراه مقصد را وارد نمایید.( شماره سیمکارت خریدار را وارد نمایید) حال پیغامی مبنی بر این که شماره سیم کارتی که قصد انتقالش را دارید و شماره سیم کارت خریدار را نمایش می دهد؛ اگر صحیح بود باید گزینه ۱ یعنی" تائید" را انتخاب کنید. در این زمان، کد فعال سازی گوشی به شماره سیم کارت فرد خریدار، ارسال می شود و با موفقیت انجام میشود.

- انتقال مالکیت گوشی از طریق سایت رسمی همتا:

روش انتقال مالکیت گوشی از طریق سایت همتا به اینصورتست که ابتدا به سایت بروید و شماره تلفن فروشنده را وارد کنید. سپس زمانی می توانید وارد سیستم شوید که رمز عبور موقت به شماره تلفنی که دستگاه برایش ثبت شده؛ ارسال شود. البته این کار با استفاده از کد ملی، امکانپذیر است ولی لازمه اش اینست که صاحب گوشی از قبل در سامانه همتا ثبت نام کرده باشد.

پس از اینکه وارد سایت شدید؛ می توانید به اطلاعات گوشی موبایل ثبت شده با این شماره نظیر مدل و IMEI دستگاه، دسترسی پیدا کنید. اگر تلفن همراه مورد معامله دارای دو سیم کارت باشد؛ می توانید دو IMEI را ببینید. پنل انتقال مالکیت/فروش در قسمت بالا سمت راست صفحه وجود دارد که با استفاده از آن میتوانید نسبت به انجام فرآیند انتقال مالکیت اقدام کنید. به این منظور، پس از انتخاب دستگاه موردنظر ، شماره سیم کارت خریدار را در پنجره ی باز شده وارد نمایید. برای درست وارد کردن شماره تلفن همراه خریدار، دقت کنید. کدی در مرحله نهایی برای سیم کارت فروشنده ارسال می شود که مالکیت گوشی موبایل درصورت وارد کردن آن، به سیم کارت خریدار منتقل میشود.

- انتقال مالکیت گوشی از طریق اپلیکیشن همتا:

شما می توانید از سایت همتا یا از طریق فروشگاه های اپلیکیشن مانند کافه بازار، اپلیکیشن همتا را دریافت کنید و پس از دانلود و نصب این اپلیکیشن، برنامه را اجرا کنید. سپس شما باید شماره تلفن همراه خود را در مرحله اول در کادر مربوطه وارد و ارسال کنید.

گزینه های مختلفی در پنل ظاهر شده وجود دارد که شما باید گزینه انتقال مالکیت را انتخاب کنید تا به لیستی از دستگاه هایی که مالکیت آنها مربوط به سیم کارت شماست؛ دسترسی پیدا کنید. لذا کافیست که دستگاه موردنظر را از این لیست، انتخاب کنید. معمولاً افراد دارای یک گوشی به نام خود هستند و همان یک دستگاه در اکثر موارد، در حالت انتخاب شده قرار دارد. همچنین باید شماره سیم کارت خریدار را در کادر بالای دستگاه مورد نظر، با دقت وارد کنید.

گزینه افزودن دستگاه در پائین این بخش، وجود دارد که اگر دستگاه مدنظرتان را ندیدید، میتوانید برای اضافه کردن و فعال سازی دستگاه دیگر خود از آن دکمه استفاده کنید که فرآیند مشخص مربوط به خود را دارد. بعد از وارد کردن شماره، باید گزینه« انتقال» را انتخاب کنید. دکمه قرمز رنگ « راهنما» را میتوانید در صورت نیاز به راهنمایی انتخاب کنید.

سامانه بررسی های لازم را از سامانه همتا انجام خواهد داد و پنلی شامل شماره موبایل شما و خریدار، نام و مدل دستگاه و همچنین شناسه دستگاه موردنظر را نمایش می دهد. اگر اطلاعات، صحیح بود باید دکمه« بله» را فشار دهید وگرنه میتوانید با انتخاب دکمه قرمز رنگ « خیر»، مراحل را مجددا انجام دهید.

انتقال مالکیت گوشی از طریق اپلیکیشن همتا,روش های انتقال مالکیت گوشیآموزش انتقال مالکیت گوشی از طریق اپلیکیشن همتا

گردآوری: بخش دیجیتال سرپوش

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش