چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۵۶ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۱۵۸۶
گجت ها و ابزارهای هوشمند

سامسونگ از گلکسی واچ ۴ و گلکسی واچ ۴ کلاسیک (Galaxy Watch) رونمایی کرد

گلکسی واچ ۴,ساعت هوشمند جدید سامسونگ
سامسونگ در جریان رویداد آنپکد، گلکسی واچ ۴ و گلکسی واچ ۴ کلاسیک را معرفی کرد.

طرفداران سامسونگ برای مدت زيادي منتظر نسل بعدی ساعت های هوشمند این شرکت بودند. سرانجام پس از گمانه زنی های بسیار نوبت به رونمایی از جدیدترین ساعت های هوشمند سامسونگ یعنی گلکسی واچ ۴ (Galaxy Watch 4) و گلکسی واچ ۴ کلاسیک (Galaxy Watch 4 Classic) رسید. امروز در نهایت نگاهی به نتایج همکاري سامسونگ و گوگل می اندازیم.

به نظر میرسد که سامسونگ با این دو محصول جدید تغییراتی در خط تولید گجت های پوشیدنی خود داده است. بنابراین به جای تقسیم ساعت های هوشمند این شرکت در محدوده اکتیو و معمولی، اکنون دو مدل وجود دارد که یکی گلکسی واچ ۴ و دیگری گلکسی واچ ۴ کلاسیک است. تصور می شود که مورد اول جانشین واچ اکتیو ۲ از سال ۲۰۱۹ باشد، درحالی که مدل کلاسیک با طراحی شیک تر و حاشیه چرخان خود بعنوان جانشینی برای واچ ۳ معرفی شده است.

قیمت نسخه کلاسیک از ۳۴۹ دلار برای مدل دارای بلوتوث شروع شده و تا ۳۹۹ دلار برای مدل LTE ادامه پیدا می کند. این در حالیست که واچ ۴ کمی ارزان تر بوده و قیمت آن از ۲۴۹ دلار (یا ۲۹۹ دلار با LTE) آغاز می شود. هر دوی آن ها برای پیش سفارش آماده هستند و ارسالشان از ۵ شهریور (۲۷ آگوست) آغاز می شود.

هر دو مدل GPS دارند و بزرگترین تفاوت ظاهری بین آنها وجود حلقه مکانیکی چرخان در واچ ۴ کلاسیک است که در گزینه دیگر دیده نمی شود. واچ ۴ کلاسیک همچنین از فولاد ضد زنگ درجه یک ساخته شده اما جنس بدنه واچ ۴ آلومینیوم اعلام شده است. همچنین در سمت راست هر دو ساعت یک جفت دکمه کنترل وجود دارد.

گلکسی واچ ۴,ساعت هوشمند جدید سامسونگ
گلکسی واچ ۴,ساعت هوشمند جدید سامسونگ
گلکسی واچ ۴,ساعت هوشمند جدید سامسونگ
گلکسی واچ ۴,ساعت هوشمند جدید سامسونگ

عدم وجود حاشیه چرخان فیزیکی به این معنی است که واچ ۴ جمع و جورتر بوده و همچنین حدود یک میلی متر باریک تر از مدل قبلی خود یعنی اکتیو ۲ است. واچ ۴ در نسخه های ۴۰ و ۴۳ میلی متری در دسترس است، درحالی که واچ ۴ کلاسیک در نسخه های ۴۲ و ۴۶ میلی متری دیده می شود. اما هر دو، محدوده اندازه صفحه نمایش و رزولوشن یکسانی دارند.

در ادامه مشاهده می کنید که واچ ۴ به دلیل نداشتن حاشیه چرخان فیزیکی نسبت به گلکسی واچ ۴ کلاسیک نازک تر است:

گلکسی واچ ۴,ساعت هوشمند جدید سامسونگ

اکنون تفاوت های خارجی را کنار گذاشته و به داخل دستگاه ها نگاهی می اندازیم. از نظر داخلی هر دو ساعت دارای مشخصات جذاب زیادی هستند. هر دوی آنها از یک پردازنده ۵ نانومتری اگزینوس W920 سامسونگ همراه با ۱٫۵ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه ذخیره سازی، استفاده می کنند. سامسونگ ادعا می کند که این تراشه نسبت به نسل پیشین خود یعنی اگزینوس ۹۱۱۰ سرعت بالاتری داشته و عملکرد ساعت ها را افزایش می دهد.

ظرفیت باتری در اندازه های مختلف متفاوت است، اما سامسونگ می گوید میانگین طول عمر باطری بدون توجه به مدل آن ۴۰ ساعت است. براساس اطلاعات منتشر شده، نسخه ۴۴ میلی متری گلکسی واچ ۴ دارای یک باتری ۳۶۱ میلی آمپری بوده و نسخه ۴۰ میلی متری یک باتری ۲۴۷ میلی متری را درون خود جای داده است. برای نسخه های ۴۶ و ۴۲ میلی متری گلکسی واچ ۴ کلاسیک نیز به ترتیب از دو باتری با ظرفیت های ۳۶۱ و ۲۴۷ میلی آمپر استفاده شده است. LTE در مدل های منتخب وجود دارد ، اما ۵G دیده نمی شود.

همچنین گلکسی واچ ۴ در برابر آب و گردوغبار مقاوم است و می تواند تا عمق ۵۰ متری به خوبی دوام بیاورد. در مشخصات این ساعت نیز به گوریلا گلس+ DX و گواهینامه استاندارد ۸۱۰G اشاره شده است که مقاومت بالای آنرا نشان می دهد.

اما بزرگ ترین تفاوت آن ها با ساعت های هوشمند قبلی سامسونگ این است که واچ ۴ و واچ ۴ کلاسیک از سیستم عامل تایزن (Tizen) استفاده نمی کنند. در عوض ، سیستم عامل آن ها نتیجه همکاری سامسونگ و گوگل است که در ماه مه معرفی شد. سامسونگ سیستم عامل این ساعت ها را« Wear OS Powered by Samsung» می نامد، اگرچه گوگل آنرا Wear OS 3 نامیده است. این بدان معنا است که دارندگان گلکسی واچ ۴ به بسیاری از اپ ها مانند فروشگاه گوگل پلی، گوگل پی و نقشه گوگل دسترسی خواهند داشت. باید به این مسئله نیز اشاره کرد که در این ساعت ها از پوسته One Watch UI سامسونگ استفاده شده تا ظاهری مشابه تایزن داشته باشند.

گلکسی واچ ۴,ساعت هوشمند جدید سامسونگ

همچنین ویژگی های سلامتی جدیدی در این ساعت وجود دارد که بسیاری از آن ها حول سنسور جدید ۳ در ۱ BioActive سامسونگ متمرکز شده است. این بخش ترکیبی از سنسور ضربان قلب نوری، سنسور الکتریکی قلب و سنسور تجزیه امپدانس بیوالکتریک است که همه چیز از فیبریلاسیون دهلیزی گرفته تا سطح اکسیژن خون و حتی چربی بدن را بررسی می کند. این بدان معنا است که گلکسی واچ ۴ مجهز به سنسور BIA است.« تجزیه و تحلیل امپدانس بیوالکتریک» سیستمی است که از مقیاس های هوشمند برای تخمین درصد چربی بدن شما استفاده می کند و با ارسال یک جریان الکتریکی کوچک به بدن تمام این اطلاعات را به دست می آورد. از آنجا که چربی و ماهیچه ترکیب متفاوتی دارند، می توان از مقاومت جریان الکتریکی برای تخمین ترکیب بدن هر فرد استفاده کرد.

گلکسی واچ ۴,ساعت هوشمند جدید سامسونگ

نکته اصلی این است که علاوه بر تشخیص همه این موارد بطور جداگانه، ساعت های هوشمند جدید سامسونگ عملکرد بهتری در ارائه یک دید کلی از سلامت شما دارند. یک ابزار اندازه‌گیری جدید Body Composition وجود دارد که با قرار دادن دو انگشت روی دکمه های راست ساعت کار می کند و سپس اطلاعات خاصی مانند توده عضلانی اسکلتی، درصد چربی بدن و میزان سوخت و ساز را در اختیار شما قرار می دهد.

در نهایت، قابلیت ردیابی خواب وجود دارد که باید درباره آن صحبت کنیم. سامسونگ می گوید ساعت های جدیدش میتوانند میزان اکسیژن خون شما را هنگام خواب ردیابی کرده و الگوی خوابتان را بیشتر درک کنند. بطور کلی این بخش نسبت به گذشته بهبود یافته تا توانایی بیشتری برای ارائه خدمات به کاربر را داشته باشد.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش