جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۴۳ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۲۹۶۴
گجت ها و ابزارهای هوشمند

محصولات برنده و بازنده‌ی سامسونگ در سال ۲۰۲۱

محصولات سامسونگ,سامسونگ سال ۲۰۲۱

در سالی پرتلاطم و پر از کمبود قطعات و تاخیر در عرضه‌ی محصولات، سامسونگ بار دیگر در صدر بازار موبایل قرار گرفت. این شرکت اوایل سال ۲۰۲۱ از سری گلکسی S21 رونمایی کرد و در ادامه محصولات مهمی مانند گلکسی زد فولد ۳، زد فلیپ ۳ و سری S7 از راه رسیدند. همچنین در سال جاری، چندین مدل جدید مربوط به خانواده‌ی گلکسی A و گلکسی M معرفی شدند و در ضمن باید به معرفی دو مدل جدید هدفون گلکسی بادز و ساعت‌های سری گلکسی واچ ۴ هم اشاره کنیم. در این مطلب به اقدامات موفق و ناموفق سامسونگ در سال ۲۰۲۱ می‌پردازیم.

برنده: گوشی‌های تاشو

محصولات سامسونگ,سامسونگ سال ۲۰۲۱

گوشی‌های گلکسی زد فولد ۳ و زد فلیپ ۳ قدرت سامسونگ را در ساخت گوشی‌های تاشو نشان می‌دهند. این دو نسبت به نسل قبلی از بدنه‌ی بهتر و دوام بالاتری بهره می‌برند و همچنین در برابر نفوذ آب هم مقاوم هستند. از سوی دیگر، سامسونگ قیمت آن‌ها را کاهش داد و گفتنی است تنها تاشوهایی هستند که به طور گسترده راهی بازارهای کشورهای مختلف شده‌اند.

گلکسی زد فلیپ ۳ با قیمت ۱۰۰۰ دلار راهی بازار شد و به همین خاطر مقرون‌به‌صرفه‌ترین گوشی تاشو محسوب می‌شود. در این میان، سامسونگ برای نسل بعدی تاشوهای خود باید توجه بیشتری به دوربین و ظرفیت باتری نشان بدهد. سامسونگ برای دوربین فولد ۳ از دوربین ۱۲ مگاپیکسلی قدیمی خود استفاده کرده و البته دوربین زد فلیپ ۳ از آن هم قدیمی‌تر است و در این دو گوشی دوربین پریسکوپی دیده نمی‌شود. این دو گوشی به لطف بهره‌گیری از لولای باکیفیت، می‌توانند به عنوان سه‌پایه‌ی دوربین خود هم انجام وظیفه کنند و اگر دارای دوربین پریسکوپی بودند، کاربران با بهره‌گیری از چنین دوربینی می‌توانستند عکس‌های جذابی ثبت کنند.

محصولات سامسونگ,سامسونگ سال ۲۰۲۱

همچنین در میان نمایشگر این دو گوشی بار دیگر چین‌خوردگی قابل توجهی دیده می‌شود که امیدواریم سامسونگ در نسل بعدی آن‌ها این مشکل را تا حد زیادی برطرف کند. اگرچه طبق گزارش‌های منتشر شده حدود ۹۳ درصد از بازار گوشی‌های تاشو در اختیار سامسونگ قرار دارد، ولی به نظر می‌رسد در سال ۲۰۲۲ رقابت جذابی بین این شرکت و دیگر رقبا بر سر گوشی‌های تاشو شکل می‌گیرد.

بازندگان: گلکسی S21 و S21 پلاس

محصولات سامسونگ,سامسونگ سال ۲۰۲۱

روند کاهش جذابیت مدل‌های استاندارد و پلاس برای درخشش بیشتر مدل اولترا سال‌هاست که ادامه دارد و سامسونگ باید چنین رویکردی را کنار بگذارد. البته سامسونگ تنها شرکتی نیست که چنین کاری را انجام می‌دهد ولی در هر صورت امیدواریم شاهد برابری بیشتری بین مدل‌های سری S22 باشیم. به عنوان مثال، مدل استاندارد و پلاس S21 به جای پنل پشتی شیشه‌ای از پنل پلاستیکی استفاده می‌کنند، از نمایشگر LTPO بهره نمی‌برند و فاقد دوربین پریسکوپی هستند. S21 و S21 پلاس به خودی خود گوشی‌های جذابی هستند، اما نسبت به بسیاری از رقبا امکانات کمتری را ارائه می‌دهند.

از سوی دیگر، سامسونگ بعد از S10e دیگر یک پرچم‌دار جمع‌وجور و کوچک را راهی بازار نکرده و با توجه به اینکه این نوع گوشی‌ها طرفداران زیادی دارند، امیدواریم این شرکت در سال ۲۰۲۲ از یک پرچم‌دار جمع‌جور رونمایی کند.

برندگان: گوشی‌های سری گلکسی A و M

محصولات سامسونگ,سامسونگ سال ۲۰۲۱

سری گلکسی A و M همچنان پرفروش‌ترین گوشی‌های سامسونگ محسوب می‌شوند. سامسونگ که در رتبه‌ی اول بازار موبایل قرار دارد، انواع و اقسام سلیقه‌ها و بودجه‌ها را پوشش می‌دهد. به عنوان مثال می‌توانیم به گوشی‌های بسیار ارزان مانند گلکسی A03 Core تا گوشی‌های میان‌رده‌ی قدرتمند مانند گلکسی A52s 5G اشاره کنیم. برخی از این گوشی‌ها مستقیما از طرف خود سامسونگ طراحی و ساخته می‌شوند ولی به منظور کاهش هزینه‌ها، طراحی و ساخت برخی از آن‌ها به شرکت‌های ثالث سپرده شده است. به نظر می‌رسد در ۱۲ ماه آینده هم شاهد عرضه‌ی چندین گوشی جذاب به عنوان اعضای جدید سری گلکسی A و M خواهیم بود.

بازنده: سری گلکسی نوت

محصولات سامسونگ,سامسونگ سال ۲۰۲۱

۲۰۲۱ به عنوان سال مرگ گلکسی نوت در تاریخ گوشی‌های هوشمند ثبت می‌شود. اگرچه برخی می‌گویند که گلکسی S21 اولترا و زد فولد ۳ جای خالی این گوشی را پر کرده‌اند، ولی باید بگوییم که هیچکدام از جایگاه مختص قلم s Pen در بدنه‌ی خود بهره نمی‌برند. گوشی‌های تاشو اگرچه نمایشگر بزرگ‌تری ارائه می‌دهند، ولی ضعف در دوربین و همین عدم بهره‌گیری از جایگاه قلم، به این معناست که هنوز جایگزین خوبی برای سری گلکسی نوت نیستند.

سامسونگ همچنین نام تجاری گلکسی نوت را تمدید نکرده که نشانه‌ی دیگری از مرگ این سری محبوب به حساب می‌آید. البته بر اساس گزارش‌ها، گلکسی S22 اولترا از جایگاه قلم S Pen بهره می‌برد و حتی ممکن است با نام S22 نوت عرضه شود. اگر این اتفاق بیفتد، احتمالا بخشی از کاربران علاقه‌مند به سری گوشی‌های گلکسی نوت، S22 اولترا را به عنوان جایگزین این سری خریداری خواهند کرد.

برنده: گلکسی تب S7 پلاس

محصولات سامسونگ,سامسونگ سال ۲۰۲۱

این تبلت به لطف نمایشگر ۱۲.۴ اینچی امولد، رفرش ریت ۱۲۰ هرتز، حاشیه‌های باریک و ۴ اسپیکر قدرتمند AKG جذابیت زیادی دارد. همچنین باید به بهره‌گیری از چیپست پرچم‌دار کوالکام، قابلیت DeX، پشتیبانی از قلم S Pen و باتری غول‌پیکر اشاره کنیم. روی هم رفته گلکسی تب S7 پلاس را می‌توانیم به عنوان بهترین تبلت اندرویدی سال ۲۰۲۱ انتخاب کنیم. کاربرانی که خواستار استفاده از تبلت‌های اندرویدی هستند، گزینه‌های زیادی ندارند و سامسونگ از معدود شرکت‌هایی است که هنوز این بخش از بازار را رها نکرده است.

بازنده: سرعت شارژ

محصولات سامسونگ,سامسونگ سال ۲۰۲۱

گلکسی S21 اولترا با وجود اینکه یک پرچم‌دار همه‌فن‌حریف گران‌قیمت محسوب می‌شود، ولی از سرعت شارژ ۲۵ وات پشتیبانی می‌کند. گوشی تاشوی گلکسی زد فولد ۳ هم از همین سرعت شارژ بهره می‌برد. با وجود اینکه شرکت‌هایی مانند شیائومی، اوپو و ویوو گوشی‌های مبتنی بر سرعت شارژ ۱۰۰ تا ۱۲۰ وات راهی بازار کرده‌اند، اما سامسونگ هیچ تلاشی برای ورود به این نبرد جذاب انجام نداده است.

در سال ۲۰۲۱، سرعت ۲۵ وات را نمی‌توانیم به عنوان شارژ سریع در نظر بگیریم. حتی گوشی مقرون‌به‌صرفه‌ای مانند ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس از سرعت ۱۲۰ وات پشتیبانی می‌کند. با توجه به این موضوع، دیگر وقت آن رسیده که سامسونگ از سرعت ۲۵ وات عبور کند و پرچم‌داران و دیگر گوشی‌های مهم خود را با سرعت شارژ بسیار بالاتری به دست کاربران برساند.

برنده: سری گلکسی واچ ۴

محصولات سامسونگ,سامسونگ سال ۲۰۲۱

سامسونگ بعد از سال‌ها استفاده از سیستم‌عامل اختصاصی برای ساعت‌های هوشمند خود، امسال ساعت‌های سری گلکسی واچ ۴ را همراه با WearOS 3 راهی بازار کرد. علاوه بر این، ساعت‌های گلکسی واچ ۴ به لطف بهره‌گیری از بدنه‌ی جذاب، سنسورهای پیشرفته و ارائه‌ی امکانات متنوع در زمینه‌ی تندرستی مورد توجه گسترده‌ای قرار گرفته‌اند.

مدل کلاسیک گلکسی واچ ۴ از حاشیه‌ی فیزیکی چرخان بهره می‌برد که یکی از بهترین روش‌ها برای تعامل با رابط کاربری ساعت‌های هوشمند محسوب می‌شود. روی هم رفته به نظر بسیاری از کارشناسان، سری گلکسی واچ ۴ بهترین ساعت‌های هوشمند اندرویدی در سال ۲۰۲۱ محسوب می‌شوند و فقط اپل واچ رقیب مستقیم آن‌ها به حساب می‌آید.

  • 11
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش