چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۱۰ - ۲۵ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۶۸۸۶
گجت ها و ابزارهای هوشمند

مصاحبه با تیم سازنده دوربین نیکون D850

دوربین نیکون D850,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

نیکون D850 یکی از جذاب‌ترین دوربین‌هایی است که در سال ۲۰۱۷ معرفی شد. در این مطلب، اعضای تیم سازنده این دوربین به حقایق جالبی درباره‌ی آن اشاره می‌کنند.

 

همواره شرکت‌های بزرگ برای عرضه‌ی محصولی ممتاز به بازار، هزینه‌ی زیادی صرف تحقیق و توسعه می‌کنند و با گرد هم آوردن تیمی متشکل از بهترین کارکنان خود، سعی دارند محصولی با قابلیت‌های جدید، ایده‌های نوآورانه و بالاترین استاندارد‌های کیفی معرفی کنند؛ نیکون (Nikon) نیز از این قاعده مستثنا نیست. در ادامه شما را به مطالعه‌ی گفته‌های جذاب تیم توسعه‌‌دهنده‌ی نیکون D850 دعوت می‌کنیم که به نکات جالب‌ توجهی در رابطه با پرچم‌دار فعلی نیکون اشاره کرده‌اند.

 

دوربین نیکون D850,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

قسمت اول

دوربین D850 برای جایگزینی D810 و با پیکسل‌های بیشتر، نرخ فریم سریع‌تر و عملکرد بهتر توسعه داده شده است.

 

تعداد پیکسل بیشتر و نرخ فریم بالاتر، خواسته‌هایی هستند که عکاسان پرندگان، هواپیما و همچنین عکاسان طبیعت دارند.

 

نیکون مطمئن نیست که قابلیت فیلم‌برداری ۴K این دوربین به فروش بیشتر آن کمک کند؛ ولی باور دارد که این قابلیت، لیست ویژگی‌های D850 را گسترش می‌دهد.

 

بر اساس پژوهش این شرکت، تنها ۲۰ درصد کاربران ژاپنی نیکون به‌طور معمول فیلم‌برداری می‌کنند؛ در‌حالی‌که ۸۰ درصد دیگر کاربران آسیایی‌، اروپایی‌ و آمریکایی به‌صورت روزانه فیلم‌برداری می‌کنند.

 

آن‌ها تصمیم گرفتند از فوتوسایت‌های تشخیص فاز روی سنسور به خاطر تأثیر منفی احتمالی بر کیفیت عکس، اجتناب کنند.

 

به دلیل کاهش احتمالی کیفیت بصری منظره‌یاب (وقتی که نمایشگر در مسیر چشمی قرار می‌گیرد) یا اندازه اضافه (در این صورت نمایشگر باید طوری گنجانده شود که تصویر را روی مسیر چشمی تشکیل دهد)، از منظره‌یاب ترکیبی الکترونیکی‌-اپتیکال در این دوربین استفاده نشده است.

 

استفاده از منظره‌یاب با بزرگ‌نمایی ۰.۷۵X برای نیکون یک چالش بود تا بتواند دید بهتری برای فوکوس دقیق‌تر در این مدل فراهم سازد.

 

دوربین نیکون D850,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

شماره مدل این دوربین به دلیل جهش فنی بزرگ نسبت به دوربین D810، از ۸۱۰ به ۸۵۰ افزایش ناگهانی یافته است. ولی آن‌ها می‌خواستند این دوربین را در سری D8x0 ارائه کنند و به همین دلیل مدل آن به D900 تغییر نکرده است.

 

برخلاف جهش بزرگ از ۲۴ مگاپیگسل (D3X) به ۳۶ مگاپیکسل (D800) ،جهش از ۳۶ مگاپیکسل به ۴۵ مگاپیکسل به آن اندازه بزرگ نیست؛ اما نیکون معتقد است که می‌تواند بهترین تعادل بین مگاپیکسل بالا، عملکرد مناسب در ایزوی بالا و نرخ فریم بالاتر را با سنسور ۴۵ مگاپیکسلی برقرار سازد.

 

D850 در تایلند ساخته شده است؛ نیکون کیفیت ساخت را صرف نظر از محل تولید (تایلند، چین یا ژاپن)، به‌صورت یکسان کنترل می‌کند.

 

بازخوانی سریع‌تر داده از سنسور به لطف استفاده از روش سیم‌کشی مسی به‌جای سیم‌کشی آلومینیومی ممکن شده است.

 

نیکون نام سازنده سنسور این دوربین را افشا نمی‌کند.

 

ایزوی ۲۵۶۰۰ در مود عکاسی نرمال به لطف تکنولوژی «Backside Lighting» سنسور و مدیریت بهینه‌تر نویز چیپ Expeed 5 ممکن شده است.

 

در قسمت «Picture Control» دوربین، پروفایل جدید Auto که بر پایه پروفایل Standard است، اضافه شده؛ ولی با این تفاوت که به‌صورت دقیقی منحنی تُن‌ عکس (Tone Curve) و «نمود رنگ (Color Rendering Index)» را به‌طور خودکار و از طریق عملکرد تشخیص صحنه تنظیم می‌کند.

 

پرده شاتر الکترونیکی (Electronic Fisrt Shutter Curtain) علاوه بر حالت عکاسی «Mirror lock-up»، در حالت‌های عکاسی «Q» و «Qc» هم می‌تواند استفاده شود.

 

سرعت بالاترین نرخ فریم عکاسی پیاپی این دوربین در حالت عکاسی شاتر بی‌صدا (الکترونیکی) کاهش می‌یابد، زیرا پردازش تصویر در این مود عکاسی با پردازش در حالت شاتر مکانیکی تفاوت دارد و زمان بیشتری برای آن نیاز است.

 

استفاده از گریپ باتری MB-D18 به همراه یک باتری ۱۲ ولتی (تمام مدل‌های ۱۸b، 18a و EN-EL18 ) این دوربین را قادر می‌سازد با نرخ ۹ فریم بر ثانیه به‌صورت پی در پی عکس بگیرد.

 

بدنه D850 از طراحی ساختاری «Monocoque» که در دوربین‌های D750 و D500 وجود دارد، بهره نمی‌برد.

 

دوربین نیکون D850,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

قسمت دوم

نیکون پیشنهاد می‌کند وقتی تعداد زیادی چهره افراد در یک فریم قرار دارد، مود تشخیص چهره را خاموش کنید.

 

فوکوس اتوماتیک این دوربین حداکثر تا روشنایی ۴EV- عمل می‌کند که تقریبا همان صحنه تاریکی است که فقط روشنایی ماه در آن وجود دارد.

 

دقت فوکوس بهبود یافته است؛ با یک لنز سریع می‌توانید با دقت بیشتری فوکوس دستی کنید. این دوربین در هنگام از استفاده لنز‌های قدیمی‌تر ممکن است به دلیل عدم دریافت اطلاعت از آن‌ها، از دقت فوکوس بهبو یافته هنگام فوکوس دستی بی‌بهره بماند.

 

نیکون هیچ نرم‌افزاری را برای ادغام تصاویر «Stacked Focus» پیشنهاد نمی‌کند؛ ولی به نرم‌افزارهای Photoshop، Helicon Focus و Combine Z اشاره می‌کند.

 

سنسور اندازه‌گیری نور محیط (Metering Sensor) از طریق سیستم اپتیکال، تصویری روی منظره‌یاب تشکیل می‌دهد؛ بنابراین این موضوع قابل بحث است که به‌طور منطقی می‌توان تصویری را که سنسور اندازه‌گیری نور دریافت می‌کند، برای صفحه نمایشگر استفاده کرد؛ با وجود اینکه وضوح سنسور اندازه‌گیری نور به‌منظور قابل مقایسه بودن با سنسور تصویر افزایش می‌یابد.

 

حالت جدید تراز سفیدی (White Balance) به نام «Natural Light Auto» به روشنایی طبیعی اختصاص دارد. حالت تراز سفیدی اتوماتیک برای مدیریت دمای تصویر هنگام عکاسی در روشنایی انواع لامپ‌های مصنوعی طراحی شده است و بنابراین نمی‌تواند به شرایط نوری متفاوت هنگام عکاسی در نور طبیعی پاسخ دهد. «Natural Light Auto» این مشکل را حل می‌کند.

 

فلش پاپ‌آپ دوربین حذف شده است تا استفاده از لنز‌های «Perspective Control) PC)» آسان شود و همچنین از پرش ناگهانی فلش پاپ‌آپ در اثر فشار دادن ناگهانی دکمه فلش هنگامی که یه یک فلش خارجی روی کفشک متصل است، جلوگیری شود.

 

دوربین نیکون D850,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

می‌توان از باتری قدیمی EN-EL15 برای دوربین D850‌ استفاده کرد؛ اگرچه عملکرد دوربین در مقایسه با زمانی که باتری EN-EL15a توان آن را تأمین می‌کند، ممکن است کاهش یابد.

 

عملکرد «۸K Timelapse» تنها به این معنا است که این دوربین می‌تواند تصاویر را برای ویدئوی تایم لپس با کیفیت ۸K جمع‌آوری کند؛ و به این معنا نیست که بتوانید ویدئوی ۸K را با استفاده از عملکرد ویدئوی داخلی پردازش کنید.

 

 

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش