دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۲۲:۳۷ - ۰۵ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۴۷۶
گجت ها و ابزارهای هوشمند

با بهترین گجت‌های سال ۲۰۱۷ آشنا شوید

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

سال ۲۰۱۷، سال گجت‌های نوآورانه بود. به‌عنوان مثال گوشی هوشمند دوباره جذاب شد، لپ تاپ بازگشت قدرتمندی داشت و در عرصه‌ی خانه‌های هوشمند هم شاهد ارائه‌ی گجت‌های بسیار خوبی بودیم. به مناسبت فرارسیدن سال ۲۰۱۸، تصمیم گرفتیم که تعدادی گجت را به‌عنوان بهترین گجت‌های سال ۲۰۱۷ معرفی کنیم.

 

۱۲. کابل مغناطیسی USB-C گریفین

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

اپل ید طولایی در حذف انواع و اقسام پورت‌ها دارد. این شرکت علاوه بر حذف جک هدفون در آیفون، پورت مغناطیسی محبوب MagSafe را هم از مدل‌های جدیدتر مک‌بوک حذف کرده است. خوشبختانه شرکت گریفین برای طرفداران این پورت محبوب کابل Magnetic Breaksafe را عرضه کرده که از آن می‌توان به‌عنوان جایگزین MagSafe استفاده کرد. این کابل با تمام لپتاپ‌ها و گجت‌های دارای پورت USB-C هم سازگار است.

 

۱۱. اپل واچ سری ۳

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

اپل با عرضه‌ی اپل واچ سری ۳ توانست این ساعت هوشمند را به اوج خود برساند. اپل تغییرات زیادی را در سیستم‌عامل watchOS اعمال کرده، سرعت عملکرد این ساعت را بالاتر برده و تعداد زیادی ویژگی‌های جدید مربوط به تندرستی را به آن اضافه کرده است. مهم‌تر از همه، در سری جدید اپل واچ امکان استفاده از شبکه‌ی اینترنت موبایل هم وجود دارد و این مشخصه بدون افزایش در اندازه‌ی ساعت امکان‌پذیر شده است. تمام این ارتقاها اپل واچ سری ۳ را به مهم‌ترین ساعت هوشمند سال ۲۰۱۷ بدل کرده است.

 

۱۰. هدفون Beats Studio 3

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

هدفون Beats Studio 3 از سه مشخصه‌ی مهم هدفون‌های بی‌سیم باکیفیت بهره می‌برد: در رنگ‌های متنوعی عرضه شده، صدای محیط را به‌خوبی حذف می‌کند و با یک‌بار شارژ تا ۲۲ ساعت کار می‌کند. همچنین به لطف استفاده از تراشه‌ی W1 اپل، این هدفون به‌راحتی و بدون هیچ دردسری به گجت‌های اپل متصل می‌شود.

 

۹. آیپد پرو ۱۰٫۵ اینچی

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

اگر آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچی زیادی بزرگ و آیپد پرو ۹٫۷ اینچی زیادی کوچک است، پس آیپد پرو ۱۰٫۵ اینچی از همه لحاظ ایدئال محسوب می‌شود. این آیپد پرو به همراه یک صفحه‌کلید هوشمند و قلم اپل، یکی از بهترین گجت‌ها برای کارهای خلاقانه است. هرچند این تبلت به‌طور کامل نمی‌تواند جایگزین یک لپ تاپ تمام‌عیار شود، ولی به لطف iOS 11، چنین کاری تا حدی امکان‌پذیر است.

 

۸. گوگل پیکسل ۲ ایکس‌ال

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

گوگل امسال هم دو مدل گوشی پیکسل ۲ را عرضه کرد اما ستاره‌ی اصلی، گوشی پیکسل ۲ ایکس‌ال است. البته این گوشی بی‌نقص نیست و کاستی‌هایی هم دارد. اما اگر کمی فراتر نگاه کنید، با یک گوشی فوق‌العاده روبرو می‌شوید. مهم‌ترین مشخصه‌ی این گوشی، دوربین آن است. دوربینی که به لطف هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، تمام رقبا را کنار زده است. حالت پرتره فقط با یک لنز چیزی نیست که هر سازنده‌ای از پس انجام آن بربیاید.

 

۷. سرفیس لپ تاپ

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

برای سال‌های متمادی، مایکروسافت می‌خواست تبلت‌های هیبریدی سرفیس پرو را به‌عنوان جایگزین یک لپ تاپ معمولی معرفی می‌کند؛ کاری که چندان در آن موفق نبود. اما با معرفی سرفیس لپ تاپ ورق به نفع مایکروسافت برگشت. جسورانه‌ترین ویژگی ظاهری این لپ تاپ استفاده از پوشش «آلکانترا» (نوعی میکروفیبر) برای صفحه‌کلید است که البته به مذاق بعضی‌ها خوش نیامد. به‌طور کلی این لپ تاپ علاوه بر سخت‌افزار عالی، از صفحه‌کلید و ترک‌پد فوق‌العاده‌ای هم بهره می‌برد و با داشتن پورت‌های متنوع دیگر نیازی به دانگل‌ها نخواهید داشت. تمام این عوامل دست‌به‌دست هم داده تا این لپ تاپ به یکی از بهترین گجت‌های ۲۰۱۷ بدل شود.

 

۶. کارت حافظه‌ی ۴۰۰ گیگابایتی سن‌دیسک

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

در دست گرفتن یک کارت حافظه‌ی ۴۰۰ گیگابایتی که از نوک انگشت هم کوچک‌تر است، مطمئنا حس فوق‌العاده‌ای دارد. همین کارت حافظه microSD کوچک را می‌توانید تقریبا جایگزین یک هارد اکسترنال ۵۰۰ گیگابایتی کنید. در این کارت حافظه microSD شما می‌توانید صد هزار آهنگ یا حدود ۸۸ فیلم فول اچ‌دی را ذخیره کنید. برای درک این نوآوری شگفت‌انگیز، کافی است بار دیگر اعدادی که گفتیم را مرور کنید.

 

۵. گلکسی نوت ۸

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

بعد از عرضه‌ی فاجعه‌آور گلکسی نوت ۷، سامسونگ با عرضه‌ی گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس توانست شهرت خود را مرمت کند. اما این گوشی گلکسی نوت ۸ بود که توانست سامسونگ را بار دیگر بر تخت پادشاهی قرار دهد. گلکسی نوت ۸ قیمت بالایی دارد، ولی از سوی دیگر از لحاظ امکانات هیچ گوشی اندرویدی دیگری به پای آن نمی‌رسد. از جمله مشخصه‌های جذاب این گوشی می‌توانیم به نمایشگر بزرگ، دوربین دوگانه، عملکرد عالی، عمر باتری بالا، قلم S Pen، شارژ بی‌سیم، ضد آب بودن و درگاه کارت حافظه اشاره کنیم. تمام این ویژگی‌ها در یک بدنه‌ی زیبا از جنس فلز و شیشه جای گرفته است.

 

۴. تلویزیون والپیپر ال‌جی

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

اگر فکر می‌کنید که تلویزیون‌های اولد جدید باریک محسوب می‌شوند، پس باید نگاهی به تلویزیون والپیپر ال‌جی بیندازید که ضخامت آن تنها ۲٫۵۷ میلی‌متر است. برای مقایسه می‌توانیم به آیفون ۱۰ اشاره کنیم که با داشتن ضخامت ۷٫۷ میلی‌متری، در مقایسه با این تلویزیون ضخیم محسوب می‌شود. این تلویزیون از نسخه‌ی ۳٫۵ سیستم‌عامل WebOS بهره می‌برد و از رزولوشن ۴K و استاندارد HDR هم پشتیبانی می‌کند.

 

۳. گوگل پیکسل بوک

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

شاید مک‌بوک پرو لپتاپی همه‌فن‌حریفی باشد، اما گوگل پیکسل بوک هم از ویژگی‌های جذابی بهره می‌برد که استفاده از آن را لذت‌بخش می‌کند. این لپ تاپ، کروم‌بوک محسوب می‌شود و به همین خاطر محدودیت‌هایی دارد و با توجه به قیمت ۱۰۰۰ دلاری آن، مناسب همه‌ی کاربران نیست. اما اگر اهل استفاده از سیستم‌عامل کروم و اندروید هستید، می‌توانید از استفاده از این لپ تاپ سبک و باریک لذت ببرید و حتی می‌توانید به‌عنوان یک تبلت حرفه‌ای هم از آن استفاده کنید.

 

۲. نینتندو سوییچ

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

درحالی‌که سونی و مایکروسافت درزمینه‌ی کنسول‌ها مشغول رقابت بر سر قدرت و گرافیک هستند، نینتندو تصمیم گرفت در جهت دیگری حرکت کند و در این راستا، کنسول نینتندو سوییچ را عرضه کرد. نینتندو سوییچ را می‌توان به‌عنوان پل رابط کنسول‌های قابل حمل و کنسول‌های خانگی در نظر گرفت. این کنسول از بازی‌های اختصاصی جذابی همچون Super Mario Odyssey ،The Legend of Zelda: Breath of the Wild و ARMS بهره می‌برد. سوییچ نه تنها انقلابی‌ترین کنسول سال ۲۰۱۷ است، بلکه از زمان عرضه‌ی کنسول Wii، منعطف‌ترین سیستم بازی هم محسوب می‌شود.

 

۱. آیفون ۱۰

 

بهترین گجت‌ها,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

در بین گجت‌های عرضه شده در سال ۲۰۱۷، این آیفون ۱۰ بود که بیشترین توجه را به خود جلب کرد. شایعات و گمانه‌زنی‌های مربوط به این گوشی، حتی پیش از آغاز سال ۲۰۱۷ شروع شد. فشار زیادی روی اپل بود تا آیفونی با طراحی جدید را معرفی کند. آیفونی که بار دیگر انقلابی را دنیای گوشی‌های هوشمند رقم بزند.

 

طراحی کم‌حاشیه‌ی این گوشی چه شکل و شمایلی خواهد داشت؟ آیفون بدون دکمه‌ی هوم چگونه کار خواهد کرد؟ آیا فیس آی‌دی جایگزین خوبی برای تاچ آی‌دی خواهد بود؟ آیا ۱۰۰۰ دلار مبلغ بسیار زیادی برای خرید یک گوشی هوشمند نیست؟

 

این سؤالات تا روز رونمایی هم پرسیده می‌شد و اپل با معرفی این گوشی زیبا، به تمام این پرسش‌ها و نگرانی‌ها پاسخ داد. اپل معمولا در مورد محصولاتش وعده‌ی چندانی نمی‌دهد ولی در هنگام عمل، فراتر از حد انتظار عمل می‌کند. بعد از عرضه‌ی این گوشی، معلوم شد که تمام نگرانی‌ها در مورد بریدگی زشت آیفون ۱۰، برجستگی زیاد دوربین دوگانه و حذف دکمه‌ی هوم، عمدتا اغراق‌آمیز و بی‌مورد بوده است.

 

صرف نظر از ایرادهای جزئی iOS 11، گوشی آیفون ۱۰ نمونه‌ی بارز رویکرد اپل به حساب می‌آید. این گوشی سخت‌افزار فوق‌العاده را با نرم‌افزار نوآورانه ترکیب کرده و درنتیجه یک گجت جذاب و فوق‌العاده پدید آمده است. برای درک جذابیت این گوشی فقط لازم است از فیس آی‌دی یا مشخصه‌ی انیموجی آن استفاده کنید.

 

اپل بعد از یک دهه ساخت آیفون، به آیفون ۱۰ رسید. گوشی‌های اندرویدی شاید از جهاتی مانند صفحه‌نمایش، عمر باتری و عکاسی به آیفون رسیده و حتی از آن سبقت گرفته باشند، اما اپل با عرضه‌ی آیفون ۱۰ بار دیگر این فاصله را تا حد بسیار زیادی افزایش داده است.

 

تمرکز و توجه بی‌وقفه‌ی اپل برای پیشرفت، منجر به اتخاذ تصمیمات جنجالی مانند حذف جک هدفون شده که اعتراضات زیادی را ایجاد کرد. اما همین رویکرد، آیفون را به گجتی نوآورانه بدل کرده است؛ گجتی که تمام گوشی‌های دیگر حول محور آن می‌چرخند. آیفون ۱۰ یک گوشی معمولی نیست، این گوشی بستر گوشی‌های ۱۰ سال آینده و ورای آن است.

 

 

 

 

 

digikala.com
  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش