دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۴۷ - ۰۷ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۱۷۱۲
گجت ها و ابزارهای هوشمند

مجیک لیپ وان در میان انتقاد کارشناسان وارد بازار شد

هدست مجیک لیپ وان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت
مجیک لیپ یکی از مشهورترین و البته مرموز‌ترین استارت‌آپ‌های واقعیت مجازی است که هرچند بعد از دو سال هنوز محصولی وارد بازار نکرده، اما سرمایه‌گذاران متعددی روی موفقیت آن حساب کرده‌اند. بسیاری می‌گویند حضور محصول این شرکت آغاز فصل جدیدی است که در آن دیگر از گوشی تلفن خبری نیست.

به گزارش دنیای اقتصاد، سال‌ها است که مجیک لیپ به‌عنوان مرموزترین استارت‌آپ واقعیت مجازی در بازار به‌طور مخفیانه روی محصولی خاص کار می‌کرده و بسیاری منتظر بودند تا سرانجام این محصول را ببینند؛ محصولی که گفته می‌شد برای جهان پساموبایلی تولید شده است. نسخه ویژه‌ این هدست که در زمینه واقعیت ترکیبی (Mixed Reality) است سرانجام روز دوشنبه به بازار عرضه شد.

 

این نسخه مخصوص برنامه‌نویسان است تا به کمک آن بتوانند اپلیکیشن‌هایی را تولید و تست کنند. حالا و با عرضه نخستین کیت هدست آن با عنوان Magic Leap One این استارت‌آپ عملا وارد بازار شده است. قیمت این محصول برای عرضه در برخی نقاط آمریکا ۲۲۹۵ دلار تعیین شده که قیمت بسیار بالایی برای یک هدست واقعیت مجازی است.

 

کاربران می‌توانند با دادن ۴۹۵ دلارپکیج توسعه حرفه‌ای این محصول را دریافت کنند که یکی ازمزیت‌های آن تعویض دستگاه در صورت صدمه یا شکست ظرف ۲۴ ساعت است.  هرچند رونی آبوویتز، مدیرعامل این شرکت آن را کاملا محصولی آماده می‌داند، اما به نظر می‌رسد تا زمان عرضه نسخه نهایی مجیک لیپ هنوز راهی طولانی در پیش است.

 

هدست واقعیت مجازی مجیک لیپ بیش از چند هفته است که به برخی کاربران خاص برای نقد و بررسی داده شده و حالا می‌دانیم که این هدست سه بخش دارد: عینک آن که Lightwear نامیده می‌شود، یک کامپیوتر پوشیدنی که Lightpack نام دارد و یک کنترلر دستی. عینک این محصول از ترکیب تکنولوژی دوربین ردگیری و لنزهایی که photonics chip نام دارند برای انداختن تصویر روی آنچه کاربر می‌بیند، استفاده می‌کند.

 

کامپیوتر پوشیدنی دستگاه از پردازنده Nvidia Tegra X۲ تشکیل شده که ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه دارد و باتری آن نیز برای کار تا سه ساعت قدرت دارد و از طریق درگاه USB-C قادر به شارژ و کار همزمان با شارژ هم هست.

 

این دستگاه همچنین جک هدفون هم دارد؛ اما در عین حال از دو اسپیکر کوچک در دو طرف هدست برخوردار است. هرچند مجیک لیپ وان در حال حاضر قراردادی با اپراتور AT&T برای استفاده از سرویس دیتا دارد که احتمالا در آینده انجام می‌گیرد، اما این دستگاه در حال حاضر بلوتوث و وای فای دارد و این به آن معنی است که این هدست فعلا برای استفاده در محیط‌های بیرونی کاربرد ندارد؛ هرچند مدیرعامل آن معتقد است که تحت شرایطی می‌توان از آن در محیط‌های بیرونی هم استفاده کرد.

 

در حال حاضر روی این هدست اپلیکیشن‌های مختلفی برای کار وجود دارد از جمله یک مرورگر وب به نام Helio، یک اپلیکیشن برای اتصال به شبکه‌های اجتماعی و چت با دیگران، یک مجموعه اپلیکیشن برای قراردادن اجسام مجازی در فضای واقعی و دمویی از بازی Dr. Grordbort’s Invaders.

 

برخی از کسانی که این هدست را برای نخستین بار تست کرده‌اند آن را در زمره بهترین هدست‌های واقعیت ترکیبی موجود بازار می‌دانند؛ اما نکته این است که در مجموع این هدست چیزی بسیار بالاتر از محصولات دیگر نیست و درواقع بسیار پایین‌تر از سطح توقع افکار عمومی حوزه تکنولوژی بود. در این سال‌ها که تکنولوژی روزبه‌روز با سرعت چشمگیری در حال پیشرفت است و هر سال محصولات شگفت‌انگیزی رونمایی می‌شوند، طبیعتا مخاطبان این محصول نیز منتظر یک محصول عجیب و انقلابی بودند.

 

واکنش‌ها به هدست مجیک لیپ

ورود مجیک لیپ به بازار در مجموع انتقادهای زیادی را برانگیخت. یکی از اصلی‌ترین انتقادها مربوط به بنیان‌گذار هدست واقعیت مجازی Oculus بود که این محصول را یک تراژدی خواند. او که یک نسخه از مجیک لیپ وان را خریده از دیزاین این هدست خرده گرفته و گفته رونمای منوهای این محصول کاملا کپی شده از سیستم عامل Android Wear بوده که اصلا جای درستی قرار نگرفته‌اند. او در عین حال به سخت‌افزار این محصول نیز انتقادهای زیادی وارد کرده است.

 

پاسخ به این دسته از انتقادات را مدیرعامل مجیک لیپ در روز گذشته با چند توییت مختلف داد. با این حال به نظر می‌رسد قضاوت نهایی درباره این محصول بعد از عرضه عمومی آن انجام گیرد. در حال حاضر بسیاری از متخصصان شک دارند محصولی چون مجیک لیپ نسل آیندهتلفن همراه باشد و البته کسی از آینده خبر ندارد.

 

عاقله ترابی

 

  • 9
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش