قطر حسگر دوربین ۵۵ میلی متر است و به عبارتی سطحی ۱.۷ برابر سنسور به کار رفته در دوربین های فول فریم دارد. GFX 100 در مقایسه با مدل های GFX 50S و GFX 50R که در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۸ معرفی شدند پیشرفت های قابل ملاحظه ای را تجربه کرده. از جمله این موارد رزولوشن بسیار بالاتر، لرزشکیر اپتیکال داخل بدنه و عملکرد سریع تر دوربین هستند. فوجی فیلم GFX 100 در مقایسه با مدل های قبلی طراحی بدنه ای پیشرفته تری دارد و در پایین دستگاه گریپ عمودی (vertical grip) به چشم می خورد.
لرزشگیر ۵ محوره داخل بدنه ثبت تصویر تا ۵.۵ استاپ را ممکن می کند. علاوه بر این محصول جدید اولین دوربین با سیستم فوکوس خودکار مبتنی بر تشخیص فاز است و به ادعای فوجی فیلم، این سیستم تا ۲۱۰ درصد کارایی بالاتری در مقایسه با نمونه های مبتنی بر تشخیص کنتراست دوربین های GFX 50S و ۵۰R دارد. دوربین جدید همچنین می تواند در حالت تعقیب سوژه ها تا ۵ فریم در ثانیه عکس برداری کند و تا منفی ۲EV هم روی سوژه ها فوکوس نماید.
محدوده ایزو از ۱۰۰ تا ۱۲ هزار و ۸۰۰ است و می تواند ویدیوهای ۴K با نرخ ۳۰ فریم در ثانیه فیلم برداری کند. خروجی این ویدیوها هم می توند ۱۰ بیت با نمونه برداری ۴:۲:۰ روی کارت حافظه SD یا ۴:۲:۲ روی یک ضبط کننده خارجی متصل شده به درگاه HDMI باشد.
فوجی فیلم GFX 100 تغییرات سخت افزاری دیگری را هم شاهد بوده. در پشت دوربین یک منظره یاب الکترونیکی با نمایشگر ۵.۷۶ مگاپیکسلی اولد به چشم می خورد و در پایین هم نمایشگری چرخنده قرار گرفته است. علاوه بر این امکان تعبیه دو باتری در نظر گرفته شده که ثبت تا ۸۰۰ تصویر با یک بار شارژ را ممکن می کند. مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار از دیگر قابلیت های این دوربین است.
فوجی فیلم همچنین بخش بالایی دوربین را از نو طراحی کرده است. با نمایشگری که در این بخش قرار گرفته کاربر می تواند مشابه با دوربین های سری ایکس فوجی، از کلید های چرخنده ایزو یا سرعت شاتر (البته به صورت کلیدهای مجازی) استفاده کند.
فوجی فیلم GFX 100 را باید یک پیشرفت مهم هم برای این شرکت و هم در بین مدیوم فرمت ها به حساب آورد. اما قیمت ۱۰ هزار دلاری (فقط برای بدنه و بدون لنز)، بسیاری از عکاسان را از خریدش منصرف می کند. با این حال عکاسان حرفه ای احتمالاً نیم نگاهی هم به این محصول خواهند داشت. GFX 100 از ۶ تیر ماه سال جاری روانه بازار می شود.
- 19
- 3