سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۳۹ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۱۳۶۳
گجت ها و ابزارهای هوشمند

پاناسونیک از دوربین جدید لومیکس DC-BGH1 رونمایی کرد (+تصاویر)

دوربین پاناسونیک لومیکس DC-BGH1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت
دوربین پاناسونیک لومیکس DC-BGH1 معرفی شد.

پاناسونیک Lumix DC- BGH1 دوربین جعبه مانند ماژولار جدیدی است که منظره یاب و نمایشگر ندارد و از حسگر ۱۰٫۲ مگاپیکسلی Live MOS با سیستم فوکوس خودکار DFD بهره می برد.

پاناسونیک دوربین میکرو چهارسوم (Micro Four Thirds) جدیدی با محوریت فیلم برداری معرفی کرد که با نام Panasonic Lumix DC- BGH1 شناخته می شود. دوربین جدید سری لومیکس که همچون جعبه بنظر میرسد، از حسگر ۱۰٫۲ مگاپیکسلی Live MOS استفاده می کند و بین مشخصات فنی آن با مشخصات فنی دوربین GH5S شباهت هایی محسوس وجود دارد.

بررسی دقیقتر نشان می دهد Lumix DC- BGH1 اساسا نسخه ی تغییریافته ی GH5S است که نمایشگر و دکمه های کنترلی را ندارد. بااین همه، دوربین جعبه مانند جدید سری لومیکس مجهز به قابلیت های جالبی است که کاربردهای متنوعی بهمراه دارند.

بدنه ی دوربین Lumix DC- BGH1 از آلومینیوم و آلیاژ منیزیم ساخته شده و ابعادی نسبتا کوچک دارد. پاناسونیک می گوید ابعاد بدنه ی دوربین ۹۳ در ۷۸ میلی متر است. در دوربین جدید پاناسونیک، از منظره یاب یا نمایشگر خبری نیست؛ با‌این‌ وجود Lumix DC- BGH1 از ۱۱ سوکت ۲۰-" ۱/۴ برای اتصال به وسایل جانبی نظیر تری پاد بهره می برد.

دوربین پاناسونیک لومیکس DC-BGH1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

دوربین Lumix DC- BGH1 به فن اختصاصی و سیستم داخلی به منظور پراکنده سازی گرما مجهز است؛ به همین دلیل، میتواند به صورت نامحدود تا هنگامی که باتری اجازه دهد، ویدئو ضبط کند. به علاوه در بخش بالایی محصول، مانت خاصی دیده می شود که میتوان ازطریق آنLumix DC- BGH1 را به میکروفون یا آداپتور DMW- XLR1 XLR متصل کرد. دکمه های کنترلی دوربین دکمه ی چرخانی با کنترلر چهارطرفه در بخش بالایی و چند دکمه ی معمولی برای انجام کارهای مختلف و سه دکمه ی سفارشی را شامل می شود.

دوربین پاناسونیک لومیکس DC-BGH1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

دوربین BGH1 درمقایسه با دوربین‌های معمولی میکرو چهارسوم درگاه های بسیار متفاوتی دارد. به عنوان مثال، این دوربین از درگاه اترنت برخوردار است که میتواند از استاندارد+ Power over Ethernet برای شارژکردن محصول استفاده کند. این استاندارد امکان انتقال سیگنال های ویدئویی و کنترل کردن دوربین را نیز ارائه می دهد.

دوربین BGH1 را میتوان با اترنت ازطریق اپلیکیشن Lumix Tether کامل کنترل کرد. بعلاوه اپلیکیشن Lumix Tether for Multicam پاناسونیک به رایانه امکان می دهد حداکثر ۱۲ دوربین BGH1 را هم زمان کنترل کند، آن هم ازطریق Power over Ethernet؛ البته درصورتی که شبکه بتواند از Power over Ethernet پشتیبانی کند. پاناسونیک می گوید در آینده به روزرسانی نرم‌افزاری جدیدی منتشر می کند که امکان استریم IP را ازطریق اترنت فراهم می سازد.

در بخش پشتی دوربین، از سه کانکتور BNC استفاده شده است:۳G SDI خروجی و تایم کد (TimeCode) ورودی و خروجی و جن لاک (GenLock) ورودی برای همگام سازی دوربین ها در سیستم های متشکل از چند دوربین. در این دوربین، از یک درگاه خروجی HDMI تمام اندازه به همراه درگاه USB- C استفاده شده است. درگاه های USB- C و SDI و HDMI میتوانند هم زمان خروجی ویدئو ارائه دهند. دوربین لومیکس DC- BGH1 از جک ۳٫۵ میلی متری میکروفون و هدفون نیز بهره می برد.

دوربین پاناسونیک لومیکس DC-BGH1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

عملکرد دوربین جعبه مانند پاناسونیک درزمینه ی فیلم برداری بسیار رضایت بخش است و میتواند ویدئوهای DCI 4K/60p را به صورت ۱۰ بیت ۴:۲:۰ یا ویدئوهای DCI 4K/30p را به صورت ۱۰ بیت ۴:۲:۲ با فشرده سازی All- I ضبط کند. منحنی گامای به روز شده ی V- Log L گستره ی داینامیکی را بهبود می بخشد و به ۱۳ استاپ می رساند. دوربین پاناسونیک حالت HLG دارد و از قابلیت نرخ فریم متغیر( VFR) پشتیبانی می کند تا در وضوح FHD حداکثر ۲۴۰ فریم برثانیه را ثبت کند.

دوربین Panasonic Lumix DC- BGH1 میتواند محتوای DCD 4K/60p را به صورت ۱۰ بیت ۴:۲:۲ رنگی ازطریق HDMI ارائه دهد. دوربین جدید پاناسونیک همچون دوربین DC- S5 که مدتی پیش عرضه شد، از فن آوری یادگیری عمیق برای بهبود سیستم فوکوس خودکار DFD بهره می گیرد. به لطف یادگیری عمیق، سیستم فوکوس خودکار میتواند سر، صورت، چشم و بدن را تشخیص دهد.

دوربین Panasonic Lumix DC- BGH1 از درگاه دوگانه ی کارت حافظه ی UHS- II SD بهره مند است و از باتری های حرفه ای دوربین‌های فیلم برداری پرچمدار پاناسونیک با ظرفیت حداکثر ۱۱، ۸۰۰ میلی آمپرساعت استفاده می کند. دوربین Panasonic BGH1 دسامبر ۲۰۲۰ (آذر و دی ماه ۱۳۹۹) با قیمت ۲،۰۰۰ دلار به بازار عرضه می شود.

دوربین پاناسونیک لومیکس DC-BGH1,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش