چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۲۸ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۷۱۴۹۲
فناوری اطلاعات و ارتباطات

دریافت زیرپوستی یک هزینه اضافه از مشترکان خط ثابت

شرکت مخابرات,هزینه مکالمات صوتی
زارعیان، معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات گفت: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، هر مشترک در تهران ماهانه ۲۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵ هزار تومان و در سایر شهرها نیز ۱۰ هزارتومان بابت هزینه مکالمات صوتی به مخابرات پرداخت می‌کند.

در روزهای گذشته برخی مشترکان خطوط ثابت، نسبت به کسر مبلغی با عنوان خدمات مکالمات صوتی گلایه‌مند بودند. این افراد مدعی شدند که خط ثابت در ابتدا قطع شده و بعد از مراجعه به مخابرات، برگه پرینتی به آن ها داده شده است که در بخش شرح هزینه‌ها، قسمتی با عنوان خدمات مکالمه صوتی دیده می شود. در تمامی موارد، مبلغ ثابت ۲۰ هزار تومان برای مشترکان لحاظ شده است. در تصویر زیر نمونه‌ای از قبض یک مشترک را مشاهده می‌کنید.

شرکت مخابرات,هزینه مکالمات صوتی

در این راستا و برای پاسخ به سوالات مردم، گسترش نیوز گفتگویی با داود زارعیان معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات انجام داده که در ادامه می خوانید.

شرکت مخابرات,هزینه مکالمات صوتی

ماجرای خدمات مکالمه صوتی در قبوض مشترکان

داود زارعیان درباره موضوع افزایش تعرفه تلفن ثابت گفت: بر اساس مجوز سازمان ستاد تنظیم بازار، از اولین شهریور ماه این تعرفه اجرایی شده است.

او در خصوص هزینه خدمات مکالمه صوتی بیان کرد: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، هر مشترک در تهران ماهانه ۲۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵ هزار تومان و در سایر شهرها نیز  ۱۰ هزارتومان بابت هزینه مکالمات صوتی به مخابرات پرداخت می‌کند.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات تاکید کرد: در قبال این پرداخت، مشترکان تهرانی ۴۴۴۴ دقیقه مکالمه شهری، در مراکز استان‌ها ۳۳۳۳ و در سایر شهرها ۲۶۰۰ مکالمه شهری رایگان لحاظ شده است. ما بر مبنای شهری این مقادیر را محاسبه می‌کنیم اما مشترکان می‌توانند به همین نسبت بین‌شهری و موبایل نیز داشته باشند.

زارعیان خاطرنشان کرد: بنابراین اگر در ستون قبض مشترکین، ۲۰ هزار تومان مکالمه صوتی لحاظ شده است، در حقیقت مبلغ ۲۰ هزار تومان از هزینه‌های مکالمه شهری و استانی کسر شده است. به‌ عنوان‌ مثال مشترکی که هزینه قبض او ۲۲ هزار تومان شده، همان ۲۲ هزار تومان پرداخت کرده است اما اگر هزینه مکالماتش ۱۵ هزار تومان شده، او همان ۲۰ هزار تومان را پرداخت خواهد کرد.

او در رابطه با اختلال به وجود آمده براثر آتش‌سوزی کابل مخابرات اظهار کرد: آن حادثه در حوضچه مخابراتی نزدیک پست برق رخ داد. متأسفانه مواردی از سرقت در بخش مخابرات و برق دیده‌ شده است. این سرقت‌ها به خاطر مس و آلومینیوم، معمولاً زیاد انجام می‌شود. نزدیک به حوضچه، بخشی از تجهیزات برق مورد سرقت قرار گرفته بود.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات در ادامه یادآور شد: این اتفاق باعث اتصال شده و در ادامه منجر به آتش‌سوزی شد. ۲ تن نیز در این رابطه دستگیر شدند. در هر صورت برای پیش‌گیری از بروز چنین اتفاقاتی، تمهیدات و برنامه‌هایی در دستور کار قرار دادیم تا امنیت این تجهیزات بالا رفته و مشکل جدید پیش نیاید.

نفوذ دولت جمهوری اسلامی در ITU حفظ خواهد شد

زارعیان ضمن اشاره به از دست دادن کرسی بین‌المللی در شورای حکام اتحادیه جهانی مخابرات گفت: خیلی از اشخاص به‌درستی متوجه این خبر نشدند. اصلی‌ترین کار شورای اجرایی (ITU)، آماده‌سازی دستور جلسه برای کنفرانس سران مختار است. کنفرانس سران مختار، عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری در ITU به شمار می‌رود. این کنفرانس هر چهار سال یک‌ بار تشکیل جلسه می‌دهد.

او در ادامه اضافه کرد: شورای اجرایی دستور جلسه را آماده می‌کند که مهم‌ترین مسئولیت آن نیز همین است. در این مدت افرادی درباره از دست رفتن این کرسی ابراز نگرانی کردند. این تصور در برخی‌ها ایجاد شده بود که با این اتفاق، حق رای ایران سلب می‌شود. در حالی‌ که این موضوع صحت ندارد.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات در پایان بیان کرد: تعداد کشورهای انتخاب‌ شده در این شورا، ۶۰ کشور است. معمولاً هر چهار سال یک‌بار جابه‌جایی‌هایی صورت می‌گیرد. حقیقت امر این است که کرسی مذکور، در حدی که به آن پرداخته شد، حائز اهمیت نیست؛ ITU جزو مدود نهادهای بین‌المللی است که تصمیمات آن باید با اجماع کل اعضا تصویب شود. در صورت مخالفت حتی یک کشور، موضوعی به تصویب نهایی نمی‌رسد. از این‌ رو ایران عضو اصلی ITU است. دولت جمهوری اسلامی ایران و شرکت مخابرات ایران، هر دو عضو این شورا به‌ حساب می‌آیند. مسلماً نفوذ و تأثیر دولت جمهوری اسلامی در ITU، حفظ خواهد شد.

gostaresh.news
  • 10
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
ای بابا دزدی که شاخ و دم نداره ما صبح تا شب از صدقه سری جمهوری اسلامی برای یک لقمه نون بخور و نمیر سر کاریم کسی بیکار نیست که تو خونه لنگاشو بندازه رو هم پای تلفن حرف بزنه رو چه حساب و قانونی ما باید زورکی پول تلفن بدیم. مملکت صاحاب نداره!!!!!!!!!
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش