به گزارش مهر به نقل از تکنولوژی ریویو، امروزه خودروها با امکانات متنوع نرم افزاری و سخت افزاری عرضه می شوند که اتصال آنها به یکدیگر و همین طور شبکه های وای – فای را ممکن می کند. این امر خودروها را به طعمه های جذابی برای هکرها مبدل کرده تا بتوانند از راه دور کنترل فرمان، ترمز، سیستم تهویه مطبوع و حتی موتور آنها را در دست بگیرند.
کنترل اتومبیل ها از راه دور توسط جانیان آنلاین می تواند به قیمت آسیب دیدن سرنشینان این خودروها و حتی مرگ آنها تمام شود و لذا ایمن سازی خودروهای هوشمند نوظهور از اهمیت انکارناپذیری برخوردار است.
در سه سال اخیر به طور مرتب اخباری در مورد هک شدن اتومبیل های ساخت شرکت های خودروسازی مختلف منتشر شده و در یک مورد هکرها در سال ۲۰۱۵ توانستند کنترل ترمزهای یک Jeep Cherokee را در دست بگیرند. همین امر موجب شد شرکت سازنده فراخوان بازگرداندن و تعمیر ۱.۴ میلیون خودرو از این نوع را برای حل مشکل نرم افزاری سیستم Uconnect صادر کند.
دیوید بارزیلای رییس و موسس شرکت Karamba Security که دو سال از فعالیت آن می گذرد، می گوید نرم افزار ضدهک خودروی این شرکت با بهره گیری از هوش مصنوعی بالا و قابلیت خودآموزی قادر به شناسایی بدافزارها قبل از موفقیت آنها جهت نفوذ به اتومبیل هاست. رویکرد خاص این نرم افزار قبل از آنکه خیلی دیر شود، امنیت خودرو را تامین می کند.
این نرم افزار با بخش زیادی از واحدهای کنترل الکترونیک(ECU) تولیدی شرکت های گوناگون که در خودروهای امروزی مورد استفاده قرار می گیرد، سازگاری دارد ولذا می توان آن را در زمان تولید خودرو در درون ECU گنجاند. بلوکه کردن کدهای مشکوک، مصون سازی ECU و ممانعت از ورود کدهای ناشناخته و ناسازگار با تنظیمات تعیین شده کارخانه خودروساز از جمله مزایای این نرم افزار است.
Karamba در حال مذاکره با ۱۶ شرکت خودروساز و از جمله فورد است تا از این نرم افزار ضدهک در تولیدات شرکت های یاد شده استفاده شود.
- 18
- 4