دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۵۰ - ۰۹ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۲۱۰۸
فناوری اطلاعات و ارتباطات

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت پهنای باند

محمد جواد آذری جهرمی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: افزایش متوسط سرعت پهنای باند از ۶ تا ۸ مگابیت فعلی به ۲۰ مگابیت بر ثانیه در دستور کار قرار دارد. 

به گزارش ایسنا، «محمد جواد آذری جهرمی» پنجشنبه، نهم شهریور ماه در جلسه شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: مقدمات طرح تکاپو به‌عنوان حوزه مهم در اشتغال این استان، است که به‌صورت زنجیره‌ای و ارتباطی میان حوزه‌های مختلف و سرمایه‌گذاری شده است و با انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و برنامه‌ریزی‌ها محقق خواهد شد و مشکلاتی در این راستا پیش رو است که باید برطرف شود .

 

وی بحث اقتصادی را مهم‌ترین مشکل کشور دانست و گفت: این مسأله آسیب‌های مختلف اجتماعی را رقم می‌زند و بیکاری نیز به‌عنوان عاملی برای هدررفت مهم‌ترین سرمایه کشور، یعنی نیروی انسانی است .

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: با وجود درآمد زیاد، میزان اشتغال خالص در سال‌های قبل نزدیک صفر بود و متأسفانه در کشور به زیرساخت‌های اساسی و مهم نپرداخته‌ایم و امروز تلاش برای برطرف کردن مشکلات است .

 

آذری جهرمی تصریح کرد: پرداخت یارانه قدرت خرید مردم را در حوزه‌هایی افزایش داده اما بار مالی ایجاد کرده است و برای برطرف کردن آن باید درآمد و ثروت کشور افزایش یابد .

 

وی یکی از حوزه‌های مهم ثروت‌سازی برای کشور را فناوری برشمرد و افزود: ظرفیت مناسبی برای توسعه این حوزه داریم هم‌چنین رفع مشکلات در این راستا لازم است .

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: پتانسیل‌ها و نیروهای انسانی مناسبی در حوزه فناوری ارتباطات کشور وجود دارد . فناوری اطلاعات می‌تواند درآمدزایی مناسبی در حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد ایجاد کند .

 

آذری جهرمی گفت: از مجموع ۹۵۰ شغل هدف‌گذاری شده برنامه ششم توسعه، تحقق ۱۰۰هزار شغل در حوزه فناوری اطلاعات به‌عنوان تکلیف است. در برنامه ششم توسعه بحث هوشمندسازی مدارس مطرح شده هم‌چنین آموزش رسانه‌ای این حوزه در راستای کاهش آفات و آسیب‌ها در دست اقدام است .

 

وی با اشاره به دو برنامه مهم افزود: کاهش شکاف دیجیتالی و تلاش برای برطرف کردن آن هم‌چنین  اشتغال با توجه به حوزه‌هایی مانند طرح «تکاپو» به‌عنوان دو موضوع مورد نظر و مهم در این استان است .

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توجه به جوانان به‌عنوان سرمایه‌های کشور را خواستار شد و خاطرنشان کرد: اگر این حوزه خدمات ما را تولید کنند، پیشرفت می‌کنیم و در غیر این صورت مردم منتظر نمی‌مانند و بازار خارجی را جایگزین می‌کنند .

 

آذری جهرمی تصریح کرد: دولت در سال ۹۲ در مسیر سخت و با پشتیبانی مردم مسئولیت مهمی را برعهده گرفت و اقدامات مهمی در این مدت محقق شد و توسعه و پیشرفت مناسبی حاصل شد، و دکتر روحانی در این دوره نیز  علیرغم همه ناملایمات با رأی قاطع رئیس‌جمهور شد، که این مسیر ادامه پیدا کند هم‌چنین هرگاه  در کابینه و غیر آن انحرافی ببیند با آن برخورد خواهند کرد .

 

وی خاطرنشان کرد: انتقادات در حوزه انتخاب مسئولان طبیعی است، اما مردم به مسیر رأی داده‌اند و ما باید پیگیر مسیر باشیم و مردم به اشخاص رأی نداده‌اند، اما دولت هم باید به خواسته‌های گروه‌های سیاسی توجه داشته باشد، آنچه مهم است مسیر و نه افراد است و اصل بر مسیر و عمل به وعده‌هاست و امیدواریم در این عرصه دیندار باشیم و در جهت توسعه کشور حرکت کنیم.

 

**افزایش متوسط سرعت پهنای باند به ۲۰ مگابیت در دستور کار قرار دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: افزایش متوسط سرعت پهنای باند از ۶ تا ۸ مگابیت فعلی به ۲۰ مگابیت بر ثانیه در دستور کار قرار دارد. 

 

«محمد جواد آذری جهرمی» پنجشنبه، نهم شهریور ماه در جمع خبرنگاران در یاسوج افزود: در راستای هدفگذاری ایجاد اشتغال در برنامه ششم توسعه، ایجاد سالیانه ۱۰۰هزار شغل در حوزه فناوری و ارتباطات پیش‌بینی شده که توسعه زیرساخت‌ها در این حوزه لازم است.

 

وی با اشاره به این‌که ایجاد این ۱۰۰ هزار شغل یکسری زیر پروژه‌هایی دارد که باید محقق شود، خاطرنشان کرد: عدالت اجتماعی توسعه دسترسی‌ها بخصوص در مناطق روستایی، رفع مشکل تلفن همراه، ثابت و اینترنت ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور، حمایت ویژه از کسب و کارهای نوپا، افزایش پهنای باند به ۲۰ مگابیت بر ثانیه از جمله این زیر پروژه‌هاست.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این‌که در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدامات خوبی طی چهار سال گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است، خاطرنشان کرد: رتبه استان در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی  از ۲۷ به ۱۵ رسیده است.

 

وی رعایت نکردن عدالت و توازن و شکاف دیجیتال در دسترسی در مناطق روستایی و شهری را از مشکلات موجود استان دانست و گفت: یکی از برنامه‌های ما بهبود دسترسی و برقراری توازن در حوزه‌های کمتر برخوردار است و سرویس‌های ارتباطی را برسانیم.

 

**ارائه خدمات گران از سوی سرویس‌های ارتباطی به روستاها پذیرفته نیست

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پذیرفته شده نیست که سرویس‌های ارتباطی ما در روستاها گران‌تر از شهرها ارائه خدمت کنند بنابراین باید روش‌های ارائه خدمت تغییر کند. 

 

«محمد جواد آذری جهرمی» پنج‌شنبه، نهم شهریور ماه در جلسه شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد افزود: باید ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور تا پایان دولت دوازدهم از تلفن و اینترنت برخوردار شوند که این امر زمان‌بندی می‌خواهد.

 

وی خاطرنشان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد در توسعه کمتر برخوردار محسوب می‌شود، اما در فناوری اطلاعات رتبه مناسبی پیدا کرده و از رتبه ۲۷ به ۱۵ رسیده است.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: درخواست‌ها به سمت اینترنت روستایی رفته است که این نشان از رشد بوده و در قانون تکلیف بر خدمات‌دهی و رعایت عدالت اجتماعی است.

 

آذری جهرمی تصریح کرد: باید مشکلات را برطرف کنیم تا بتوانیم عدالت اجتماعی را محقق کرد و شکاف‌های دیجیتالی نیز برطرف شود و این پذیرفته نیست خدمات در روستاها گران‌تر ارائه شود.

 

وی ادامه داد: باید وضعیت ارتباطی و مشکلات روستایی استان بررسی و گزارشی ارائه شود و هدف‌گذاری برای توسعه بهتر و بیشتر انجام شود. پوشش جاده‌ای و مشکلات آنتن‌دهی در روستاها نیز برطرف خواهد شد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: طی یکسال گذشته از ۱۷ شهر استان ۱۴ شهر تحت پوشش تری‌جی و فورجی قرار گرفته‌اند و سه شهر باقی مانده که انجام خواهد شد، و در حوزه مصرف فورجی استان رتبه اول کشور را دارد.

 

آذری جهرمی با اشاره به مصرف فورجی این استان و رتبه اول کشور در این زمینه یادآور شد: یکی از علل این مصرف عقب‌ماندگی حوزه ثابت است و باید اقدامات لازم در این حوزه صورت گیرد.

 

وی خاطرنشان کرد:  در برنامه ششم ارزش افزوده ICT ما باید بیش از ۱۵درصد رشد کند و برای تحقق آن چالش‌هایی وجود دارد که امیدواریم موانع برطرف شود.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حوزه فناوری اطلاعات رشد ۵ برابری در برنامه ششم توسعه کشور دیده شده که نیازمند فعالیت بیشتر است.

 

آذری جهرمی از هدف‌گذاری برای طرح تکاپو و تحقق آن با انعقاد تفاهم‌نامه در استان خبر داد و یادآور شد: تلاش برای اشتغالزایی و توسعه در این حوزه از جمله برنامه‌های هدف است. امیدواریم مقوله اشتغال در حوزه فناوری استان مورد توجه ویژه قرار گیرد.

 

 

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش