دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۳۳ - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۵۶۸۵
فناوری اطلاعات و ارتباطات

۱۰ مدیر قدرتمند جهان (+تصاویر)

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

لیست نشریه‌ی فوربز شامل قدرتمندترین مدیران جهان، شامل تعدادی مدیر آمریکایی، آسیایی و تنها یک مدیر اروپایی و یک مدیر آفریقایی است.

نشریه‌ی فوربز هرساله لیستی از قدرتمندتری افراد جهان را منتشر می‌کند. ملاک انتخاب این افراد، تأثیرگذاری فعالیت‌های آن‌ها بر مردم کل جهان است. لیست سال ۲۰۱۸ شامل ۷۵ نفر است و این بدان معنا است که برای هر ۱۰۰ میلیون نفر جمعیت، یک فرد قدرتمند در جهان وجود دارد.

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

در لیست منتشرشده، ۳۵ نفر از افراد در فضای مدیریت کسب‌وکار مشغول به‌ کار هستند. در این لیست اکثر مدیران از کشور آمریکا هستند و پس از آن‌ها، آسیایی‌های قرار دارند. تنها یک مدیر آفریقایی و یک مدیر اروپایی در میان برترین مدیران جهان در این لیست حضور دارند.

لیستی از ۱۰ مدیر قدرتمند جهان را مطالعه می‌کنید که مجموع دارایی‌های تحت مدیریتشان، برابر با تولید ناخالص ملی کشور ژاپن (سومین اقتصاد بزرگ جهان) و حدود پنج تریلیون دلار است.

۱- جف بزوس

جف بزوس، ثروتمندترین فرد جهان در بالای این لیست قرار دارد. او تنها فرد در جهان است که عدد دارایی‌هایش به دلار، به ۱۲ رقم می‌رسد. ثروت او در زمان انتشار خبر حدود ۱۳۳ میلیارد دلار گزارش شده است.

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

بزوس مدیر بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی جهان است و سال‌ گذشته‌ی میلادی با خرید شرکت غذایی Whole Foods و همچنین راه‌اندازی فروشگاه‌های فیزیکی کتاب، روند رو به رشد شرکتش را حفظ کرد. علاوه بر این موارد، کسب‌وکار آمازون در حوزه‌ی خدمات ابری نیز در حال گسترش است و در حال حاضر بیش از ۷۸۰ میلیارد دلار ارزش دارد. ارزش سهام آمازون در سال گذشته با رشدی بیش از ۷۰ درصد مواجه شده است.

۲- لری پیج

تنها مدیرعامل دیگری که در لیست ۱۰ فرد قدرتمند جهان قرار گرفته، مدیرعامل هولدینگ آلفابت یعنی لری پیج است. لری پیج و شرکت تحت مدیریتش، بزرگ‌ترین موتور جستجوی جهان را ب ه‌همراه تعداد زیادی محصولات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دیگر به جهان عرضه کرده‌اند.

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

پیج که اهل میشیگان است، علاوه بر آلفابت، در شرکت کیتی هاک که در زمینه‌ی ساخت تاکسی‌های پرنده فعال است، سرمایه‌گذاری کرده است. این شرکت به‌تازگی محصولات خود را در نیوزیلند آزمایش کرد.

۳- مارک زاکربرگ

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

بحران کمبریج آنالاتیکا در سال جاری باعث شد زاکربرگ از فهرست ۱۰ نفره‌ی قدرتمندترین افراد جهان خارج شود. بحران ایجادشده، ضربه‌ی بزرگی به فیسبوک و مدیر آن وارد کرد؛ اما بیانیه‌ی حرفه‌ای زاکربرگ در کنگره‌ی آمریکا، امید را به دل سهامداران این شرکت بازگرداند و در همان روز جلسه، سهام این شرکت با رشد ۴.۵ درصدی مواجه شد.

زاکربرگ دومین نفر در لیست دانشجویان مشهور انصرافی هاروارد است. شرکتی که او بنا کرده، صاحب تعدادی از برترین سرویس‌های شبکه‌ی اجتماعی و پیام‌رسان است که ارزشی بیش از نیم تریلیون دلار دارد.

۴- وارن بافت

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

پیرمرد ثروتمند آمریکایی، دومین فرد سالمند در لیست قدرتمندترین افراد است. او به‌تازگی از هیئت مدیره‌ی شرکت Kraft Heinz استعفا داده اما هنوز با قدرت به مدیریت برکشایر هاثاوی ادامه می‌دهد. او این شرکت را در سال ۱۹۶۳ خرید و پس از مدتی آن را به یک شرکت سرمایه‌گذاری تبدیل کرد.

وارن بافت با لقب پیشگوی اوماها، در ماه می اعلام کرد که شرکتش ۷۵ میلیون سهام اپل را خریداری کرده است. با این خرید، سهام برکشایر در اپل به نزدیکی پنج درصد رسید.

۵- جیمی دیمون

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

قدرتمندترین مدیر وال استریت، جیمی دیمون مدیرعامل بزرگ‌ترین بانک جهان یعنی جی. پی. مورگان است. او در رتبه‌ی ۱۹ لیست کلی قرار دارد. سرمایه‌ی تحت مدیریت بانک او حدود دو تریلیون دلار گزارش شده است. او به‌تازگی اعلام کرده که حداقل تا پنج سال آینده در سمت مدیریت باقی خواهد ماند.

۶- جک ما

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

قدرتمندترین مدیر غیر آمریکایی لیست منتشرشده، جک ما، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره‌ی علی‌بابا است. وبسایتی که او تأسیس کرده امروز به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز تجارت الکترونیکی شناخته می‌شود.

علی‌بابا نیز مانند آمازون به ارائه‌ی خدمات ابری می‌پردازد وموفقیت زیادی در این زمینه داشته است. سرویس این شرکت Alibaba Cloud نام دارد و در کنار کسب‌وکار اصلی تجارت الکترونیک، درآمد زیادی به شرکت چینی سرازیر کرده است.

۷- داگ مک‌میکلان

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

مدیر بزرگ‌ترین شرکت استخدامی جهان یعنی والمارت، داگ مک‌میلان است که تعداد کارمندان تحت مدیریتش حدود ۲.۳ میلیون نفر و تقریبا برابر با تعداد نفرات ارتش چین گزارش شده است. این مدیر آرکانزاسی به‌تازگی اعلام کرده که شرکتش به‌مرور سیاست‌های خود را تغییر خواهد داد و گشایش فروشگاه‌های بزرگ را با فعالیت بیشتر در تجارت الکترونیک جایگزین خواهد کرد.

۸- تیم کوک

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

اپل با مدیریت تیم کوک، مسیر جدی خود را به‌سمت تریلیون دلاری شدن طی می‌کند. این مدیرعامل اهل جورجیا، با سیاست‌های خود شرکت اپل را به‌ سمت موفقیت‌های بیشتر هدایت می‌کند.

البته او به‌تازگی از فروش پایین آخرین محصولشان در بازار گوشی‌ هوشمند یعنی آیفون ۱۰ ابراز نگرانی کرده است؛ اما آمارها هنوز این محصول را پرفروش‌ترین گوشی جهان می‌دانند. به‌هرحال اپل به‌جز گوشی‌ هوشمند در بازارهای متعدد دیگری هم فعال است و به‌عنوان مثال، سرویس موزیک آن‌ها به‌تازگی به آمار ۴۰ میلیون کاربر رسیده است.

۹- ایلان ماسک

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

یکی از مدیران انقلابی در دنیای فناوری، ایلان ماسک است که شرکت‌های پیشروی تسلا و اسپیس‌ایکس را مدیریت می‌کند. او در سال گذشته به موفقیت‌های متعددی دست یافت که مهم‌ترین آن‌ها پرتاب موشک فالکون هوی توسط شرکت اسپیس ایکس بود. این موشک، قدرتمندترین موشک فضایی جهان در حال حاضر است. البته سال گذشته با دشواری‌هایی برای ماسک همچون آمار فروش پایین تسلا هم همراه بود.

۱۰- ما هواتنگ

مدیران قدرتمند جهان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

ثروتمندترین فرد آسیا در رتبه‌ی آخر این لیست قرار دارد. ما هواتنگ معروف به پونی ما، مؤسس شرکت اینترنتی تنسنت است. سهام شرکت تحت مدیریت او در سال گذشته حدود ۶۰ درصد رشد داشته که بخش زیادی از آن را مدیون شبکه‌ی اجتماعی و بازی‌های آنلاین خود است.

مهدی زارع سریزدی

  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش