یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۴:۵۲ - ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۵۴۳۸
فناوری اطلاعات و ارتباطات

آذری جهرمی پاسخ داد؛

چرا مخابرات هنوز آبونمان تلفن ثابت می‌گیرد؟

آبونمان قبض تلفن,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات
وزیر ارتباطات با اشاره به موضوع حذف آبونمان از قبض تلفن‌های ثابت گفت: هرچند ظاهر این حذف آبونمان به نفع مردم است اما اثر اجرایی این حکم درنهایت با توجه به مدل‌های اقتصادی، فشار به پرسنل مخابرات و نارضایتی کارگری است و همچنین موجب کند شدن فرآیند توسعه می‌شود. البته درنهایت این حکم قانونی دیوان عدالت لازم‌ الاجراست.

به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به علت ادامه روند دریافت آبونمان در قبوض تلفن ثابت اظهار کرد: حکم دیوان عدالت اداری لازم‌الاجراست؛ ما هم حکم را که در سازمان تنظیم مقررات ارتباطات بوده به مخابرات ارجاع دادیم اما اینکه هنوز این آبونمان را می‌گیرند، بالاخره روال اجرایی فرآیند خود را دارد.

 

او ادامه داد: ضمن اینکه این تصمیم تاثیر بسیار بزرگی بر درآمدهای شرکت مخابرات دارد، آن هم در زمانی که هزینه‌ها به صورت سرسام‌آور بالا رفته و مخابرات در عرصه توسعه هزینه‌های زیادی داشته که با توجه به افزایش نرخ ارز هم این هزینه‌ها افزایش یافته است.

 

وی افزود: هزینه‌های توسعه شبکه در کشور بالا رفته است؛ هرچند ظاهر این حذف آبونمان به نفع مردم است اما با توجه به اینکه توسعه را دچار تاخیر می‌کند، حذف درآمدهای شرکت مخابرات باعث‌ می شود که اولا کارمندان تحت فشار قرار بگیرند؛ اثر اجرایی این حکم درنهایت با توجه به مدل‌های اقتصادی فشار به پرسنل مخابرات و نارضایتی کارگری است و هم‌چنین موجب کند شدن فرآیند توسعه می‌شود.

 

وزیر ارتباطات افزود: برای رییس دیوان عدالت نامه نوشتیم که در این حوزه با توجه به اثرگذاری زیادی که وجود دارد زمانی را قرار دهند، اما به هر صورت تصمیم گرفته شده و حکم قضایی لازم‌الاجراست و ما هم از قانون تبعیت می‌کنیم؛ در هر صورت اینها تبعاتی است که صدور یک تصمیم بدون در نظر گرفتن نظرات کارشناسی بر مجموعه ما تاثیر می‌گذارد. آبونمان چیزی نبوده که امروز  و دیروز گرفته شود، از ابتدای انقلاب می‌گرفتند و روال‌هایی در صورت‌حساب مشترکان همواره لحاظ می‌شد، البته مشکلاتی در این روال‌ها وجود داشته اما برای حل این مشکل‌ها شاید می‌شد راه‌حل‌های بهتری ارایه کرد. اما درنهایت این حکم قانونی لازم‌الاجراست.

 

آذری جهرمی در پاسخ به سوالی مبنی بر دریافت ارز دولتی نسخه‌های فارسی تلگرام بیان کرد: هیچ اطلاعی درباره اینکه هاتگرام و تلگرام طلایی برای واردات سرور ارز دولتی گرفته‌اند ندارم و تاکنون دستوری برای فیلتر نسخه‌های فارسی تلگرام نیامده است.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره شایعاتی مبنی بر حذف آمار میزان اشتغال زنان از سایت وزارت ارتباطات گفت: من هم این موضوع را در شبکه‌های اجتماعی دیدم و از بخش فناوری توضیح خواستم که هنوز گزارش را نخوانده‌ام و هروقت ببینم توضیح می‌دهم، اما این آمار منتشر شده و در گزارش سالانه ما هم آمده است و موضوع ویژه‌ای نیست؛ اما به نظر این مباحث بیشتر موارد ژورنالیستی است که مطرح شده و برخی‌ می‌خواهند حرفی زده باشند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره استفاده از ظرفیت‌های وزارت نیرو در توسعه فیبر نوری خاطرنشان کرد: ۷۰۰ هزار کیلومتر طول شبکه توزیع برق در سراسر کشور است. این ظرفیتی که یک شبکه گسترده و قوی در کشور  وجود دارد و می‌توان برای توسعه ارتباطات از آن استفاده کرد، بی‌نظیر است. ۴۰۰ هزار  کیلومتر از این ۷۰۰ هزار در شهر هدف اول ماست. حفر زمین و خواباندن فیبر هم هزینه‌بر است و هم برای مردم دردسر دارد، این ظرفیتی ایجاد می‌کند که بتوانیم FTTH را سریع‌تر توسعه بدهیم.

 

جهرمی درباره توافق مشترک بین وزارت نیرو و ارتباطات نیز گفت: بنا به دستور رییس جمهور  و تعیین تکلیف در هیات دولت، وزارت ارتباطات موظف شد سند تحول دیجیتال در ایران را برای توسعه اقتصاد دیجیتال پیگیری کند. بر این اساس چند حوزه از ابتدا شاخص‌گذاری شد که بخشی مربوط به حوزه انرژی بود، بیشتر متمرکز بر آب و برق، بخش کشاورزی، شهر هوشمند و سلامت؛ اینها حوزه‌هایی بود که هدف‌گذاری و بنا شد ما کار را پیش ببریم.

 

ی ادامه داد: یکی از حوزه‌هایی که ما از ابتدا از اسفند شروع کردیم با مجموعه وزارت نیرو بود. مجموعه‌های علمی و پژوهشی کشور مطالعات میدانی و تطبیقی را آغاز کردند و طی یک برنامه فشرده یک سند برنامه اقدام مشترک بین وزارت ارتباطات و نیرو استخراج شد که ما بتوانیم هوشمندسازی را به سمت شبکه‌های آب و برق در کشور ببریم که در نهایت بهره‌وری افزایش یابد. البته بالا رفتن بهره‌وری منافع اقتصادی زیادی برای مجموعه وزارت نیرو و کشور خواهد داشت، ما هم به بعضی از اهدافمان که توسعه اشتغال در عرصه ICT و ایجاد بازار برای فعالین کسب‌وکارها بود.  

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه از دید استراتژیک، تحول دیجیتالی در همه کشورها در حال رخ دادن است، افزود: اگر ما موضع منفعلانه در برابرش داشته باشیم، شاید با شرایطی مواجه شویم که امروز در فضای رسانه‌ای در کشور  در عرصه فضای مجازی با آن مواجهیم و این از غفلت زمان‌هایی ناشی است که به‌جای برخورد فعالانه به برخورد منفعلانه رو آوردیم و صرفا با محدودسازی دسترسی به رسانه‌ها، امروز با چالش‌های زیادی مواجهیم. در تحول دیجیتالی اثرگذاری آینده این موضوعات تاثیر بیش‌تری دارد و ما از حالا تصمیم گرفتیم موضع فعالانه در این حوزه داشته باشیم و بتوانیم از این ظرفیت بزرگ به صورت بومی و مبتنی بر  ظرفیت جوان و دانشمند کشور استفاده کنیم.

 

 

  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش