دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۹ - ۰۷ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۱۷۶۴
فناوری اطلاعات و ارتباطات

مهم‌ترین محصولات ناموفق گوگل

محصولات ناموفق گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

دنیای‌اقتصاد نوشت: وقتی شرکتی مشتاقانه سعی می‌کند تمام ایده‌هایش را به واقعیت تبدیل کند، احتمال شکست هم وجود خواهد داشت. این همان تجربه‌ای است که بسیاری از شرکت‌های تکنولوژی داشته‌اند. گوگل هم یکی از این شرکت‌هاست که با هیجان و اشتیاق سعی کرده ایده‌های متنوع و جالبش را به محصولاتی کاربردی تبدیل کند و البته در بعضی از آنها هم ناموفق بوده است. در همین راستا مجله آنلاین بیزینس اینسایدر به تازگی به بررسی و معرفی ناموفق‌ترین محصولات گوگل پرداخته است که در اینجا با آنها آشنا می‌شویم.

 

محصولات ناموفق گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

Google Wave: این محصول را مهندسان طراح سرویس نقشه گوگل طراحی کردند و در واقع مفهوم جدیدی از ایمیل را ارائه می‌کرد. Wave که در فاصله سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ فعال بود، به کاربران اجازه می‌داد علاوه بر اسناد، عکس و ویدئو را هم ارسال کنند. اما کاربران مشتاق این سرویس، خیلی زود به خاطر ساختار پیچیده آن گیج و سردرگم شدند.

 

محصولات ناموفق گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

Nexus Q: یک دستگاه پلیر که امکان پخش مستقیم از یوتیوب و گوگل موزیک را روی تلویزیون فراهم می‌کرد و البته هرگز ساخته نشد و به دست کاربران نرسید. شاید این محصول را بتوان اولین نسل از محصولاتی مانند کروم کست، Roku و Amazon Fire TV دانست که این روزها حسابی پرطرفدار شده‌اند. این دستگاه اولین بار در کنفرانس سال ۲۰۱۲ شرکت گوگل رونمایی شد و قرار شد با قیمت ۲۹۹ دلار روانه بازار شود، اما گوگل تصمیم گرفت قبل از عرضه عمومی تولید آن را متوقف کند.

 

محصولات ناموفق گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

 

Google Glass: عینک گوگل شاید خیلی جلوتر از زمان خودش بود و مانند گوگل هنگ اوت، اطلاعات دیجیتالی مختلفی را به دنیای واقعی می‌آورد. هر چند عینک گوگل با قیمتی گران و برابر ۱۵۰۰ دلار، مشکلات مختلف نرم‌افزاری و طراحی ظاهری نه‌چندان جذابی داشت. تا جایی که بعضی رسانه‌ها آن را محصولی غیرضروری دانستند. در سال ۲۰۱۵ فروش اولین نسل از عینک‌های گوگل پایان یافت و این شرکت قرار است نسخه تجاری آن را به زودی عرضه کند.

 

Dodgeball: داج بال سرویسی است که به کاربران اجازه می‌دهد با استفاده از پیام متنی در مکان‌های مختلف اعلام حضور کنند. گوگل این سرویس را در سال ۲۰۰۵ خرید و موسسان آن یعنی «الکس رینرت» و «دنیس کرولی» در آوریل سال ۲۰۰۷ گوگل را به دنبال مشکلاتی با این شرکت، ترک کردند.  آنها معتقد بودند که گوگل توجه لازم را به این سرویس نکرده است. در نهایت کرولی از گوگل رفت و در سال ۲۰۰۹ شرکت معروف Foursquare را تاسیس کرد. سرویس داج بال هم درست در همان سال متوقف شد.

 

محصولات ناموفق گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

 

Knol: این محصول در واقع پاسخ گوگل به ویکی پدیا بود و حتی لوگوی آن هم با همان فونت طراحی شده بود. Knol عبارتی بود که گوگل به معنی «بخش آگاهی و دانش» ابداع کرده و قرار بود مقالات نوشته شده توسط کاربران درباره موضوعات مختلف را در خودش جای دهد. اما به دنبال کمبود فعالیت کاربران و مقالات‌شان که در واقع محتوای اصلی این سرویس بودند، Knol شکست خورد و در سال ۲۰۱۲ از کار افتاد.

 

Google Lively: این سرویس که در واقع یک دنیای مجازی مبتنی بر وب و شبیه به بازی Second Life بود، در جولای سال ۲۰۰۸ معرفی و در ماه دسامبر همان سال متوقف شد. نیویورک تایمز این سرویس را یک روش کارتونی برای صحبت در اتاق‌های چت معرفی کرده بود. گوگل بعد از چهار ماه و نیم تصمیم گرفت این سرویس را تعطیل کرده و بیشتر روی فعالیت‌های اصلی مانند جست‌وجو و تبلیغات آنلاین تمرکز کند.

 

محصولات ناموفق گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

 

Google Buzz: ترکیبی از یک شبکه اجتماعی و پیام‌رسان بود و به کاربرانش امکان به اشتراک‌گذاری لینک، عکس، ویدئو و پیام را می‌داد. همه اینها در بدنه جی‌میل اتفاق می‌افتاد و سازماندهی می‌شد. گوگل این سرویس را به‌صورت پیش‌فرض برای کاربران جی‌میل ارائه کرده بود. در نهایت به دنبال شکایت‌های قانونی در موارد نقض حریم خصوصی، گوگل این سرویس را بعد از ۱۸ ماه از زمان معرفی‌اش، تعطیل کرد.

 

Google X: رابط جایگزینی برای صفحه جست‌وجوی گوگل که به کاربران اجازه می‌داد بر اساس دسته‌بندی‌هایی مانند گروه‌ها، مکان‌ها و تصاویر، جست‌وجوی دقیق‌تری داشته باشند. این طراحی شباهت زیادی به داشبورد سیستم عامل مک اپل داشت. هر چند این سرویس تنها یک روز عمر کرد، اما اسم آن امروز روی بازوی تحقیقاتی گوگل برای پروژه‌های فضایی گذاشته شده است.

 

محصولات ناموفق گوگل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

 

Google Answers: این سرویس به جای جست‌وجوی گوگل، به سوالات کاربران پاسخ می‌داد و هزینه اندکی هم از آنها می‌گرفت. این پلت‌فرم برای محققان طراحی شده بود تا از هر جایی بتوانند با پاسخ به سوالات افراد بین ۲ تا ۲۰۰ دلار از آنها دریافت کنند. این سرویس که در سال ۲۰۰۲ معرفی شده بود، به دنبال کمبود کاربران در سال ۲۰۰۶ تعطیل شد.

 

Google Health: این سرویس که در سال ۲۰۰۸ معرفی شد، به کاربران این امکان را می‌داد تا اطلاعات سلامتی خود را در این سیستم وارد کنند و هدف از آن ایجاد یک پرونده سلامتی واحد و جامع برای هر کاربر بود تا در مواقع لزوم در اختیار پزشکان، پرستاران یا دیگر مراکز خدماتی و درمانی قرار بگیرد. دغدغه‌های مربوط به حفظ حریم شخصی از یک طرف و رقابت جدی با محصولات شرکت‌هایی مانند مایکروسافت از طرفی دیگر، باعث شدند تا گوگل این سرویس را در سال ۲۰۱۲ تعطیل کند.

 

  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش