شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۲۱:۰۶ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۴۸۱۲
فناوری اطلاعات و ارتباطات

وزیر ارتباطات:

اعتقادی به قطع کردن فضای مجازی ندارم/ عامل دستکاری در نظرسنجی تلویزیونی شناسایی شد

محمدجواد آذری جهرمی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید به اینکه اعتقادی به قطع کردن فضای مجازی ندارد، تصریح کرد: علما و مراجع از طریق فضای مجازی با ۵۰۰ میلیون نفر مخاطب در کل دنیا در ارتباط هستند و اگر این فضا نبود امکان این ارتباط نیز وجود نداشت.

به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی همزمان با سفر رئیس جمهور به استان گیلان، به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور در شورای اداری شهرستان رودبار با اشاره به مشکلاتی که توسط مسئولان شهرستان رودبار مطرح شد، اظهار کرد: برخی از مشکلات زیرساختی است و باید برنامه‌ای برای حل آن وجود داشته باشد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتقاد از  برخی مدیران که منتظر حل مشکلات از طرف دیگران هستند، افزود: بیشتر کارها با توان، نیرو و حرکت خود مدیران در شهرستان و استان انجام شدنی است.

 

آذری جهرمی به مشکل آب شهرستان رودبار که توسط حاضرین مطرح شد، اشاره کرد و گفت: بعد از زلزله سال ۶۹ باید مدیران آب استان و شهرستان گزارش دهند که برنامه توسعه آنها به چه میزان پیش رفته و مشکلات و نارسایی‌ها از کجا بوده که بتوانیم موضوع را پیگیری کنیم.

 

وی با تاکید به اینکه باید مشکلات به صورت مشخص و با برنامه مدون مستند شود، افزود: اگر مشکلات و مسائل شهرستان به صورت مدون و با برنامه ارائه نشود بعد از این جلسات مشکلات ادامه پیدا می‌کند و با حضور وزیر بعدی نیز این مسائل مجدد مطرح می‌شود.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تولید ۲۱ هزار تنی زیتون و درآمد بیش از ۱۲۰ میلیاردی آن اشاره کرد و گفت: باید ثروت ایجاد شده از تولید منابع معدنی و فرآوری محصولات کشاورزی محاسبه شود تا بتوان برای اقتصاد شهرستان رودبار برنامه ریزی کرد و با پیگیری‌ها مشکلات را کاهش داد.

 

وی به مدیران شهرستان رودبار تاکید کرد: گزارش مدونی درباره مشکلات مربوط به آب، کشاورزی، تامین اجتماعی و معادن تهیه شود تا این موضوعات را بتوانیم از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مربوطه پیگیری و نتیجه را اعلام کنیم.

 

آذری جهرمی در ادامه سخنان خود در این جلسه به وضعیت ارتباطات در روستاهای شهرستان رودبار اشاره کرد و گفت: از اردیبهشت ماه سالجاری ۵۲روستای شهرستان رودبار دارای ارتباط شدند که ۱۶ روستا بدون هیچگونه ارتباطی در ۲۲ بهمن امسال دارای ارتباطات تلفن همراه شدند و ۱۹ روستا نیز به ارتباطات نسل ۳ و ۴ دسترسی پیدا کردند.

 

وی از برقراری ارتباط در ۵۲ روستای رودبار در سال آینده خبر داد و افزود: در این سفر با حضور رییس جمهور تجهیز ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در استان گیلان آغاز می‌شود که ۷۳ درصد آن از شهرستان رودبار عبور می‌کند و به این وسیله بسیاری از مشکلات مربوط به دسترسی و ارتباطات برخی مناطق کاهش می‌یابد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به نصب ۶ خودپرداز توسط پست بانک در روستاهای رودبار اشاره کرد و گفت: تمام این پروژه‌ها از اردیبهشت ماه سالجاری آغاز شده و در سال آینده پایان می‌یابد.

 

وی در بخش دیگر از سخنان خود به نگرانی و دغدغه علما و مراجع درباره فضای مجازی اشاره کرد و افزود: توسعه فضای مجازی که می‌تواند دارای فرصت‌های بسیار باشد، تهدیداتی هم دارد که دغدغه علما و مراجع به ما برای استفاده از فرصت‌ها کمک می‌کند.

 

آذری جهرمی با تاکید به اینکه اعتقادی به قطع کردن فضای مجازی ندارد، تصریح کرد:  علما و مراجع از طریق فضای مجازی با ۵۰۰ میلیون نفر مخاطب در کل دنیا در ارتباط هستند و اگر این فضا نبود امکان این ارتباط نیز وجود نداشت.

 

وی با بیان اینکه استفاده از تفکر و دستاوردهای ۸ میلیارد انسان ارزشمندتر از یک شبکه محلی است، افزود: باید در این میدان ابزار خود را داشته باشیم و محصول خود را به دنیا عرضه کنیم که البته این کار با تلاش و مرارت به دست می‌آید.

 

وی افزود: با بیانیه «گام دوم» که ادامه مسیر و نقشه راه انقلاب است و مسوولیت اصلی بر دوش جوانان است، جوانان می‌توانند مسوولیت‌های اساسی را عهده دار شوند.

 

آذری جهرمی با اشاره به اینکه مشکلات و مسائل این حوزه مانند خود آن بزرگ است، تصریح کرد: با همدلی و حمایت و خیرخواهی مراجع و علما که همیشه بوده است و تلاش جوانان برخی از خدمات ارائه شده است و در همین یک سال گذشته جوانان ایرانی بر اساس نیاز و توانمندی خود اقدامات ارزشمندی داشته‌اند.

 

وی به تحریم آی پی‌های ایرانی توسط شرکت اپل در سال‌های ۸۷ و ۸۸ اشاره کرد و افزود: با این حال استفاده از گوشی‌های اپل فراگیرتر شد، اما امسال با ایجاد محدودیت توسط این شرکت بر اساس آمار مستند، استفاده از این گوشی‌ها کاهش یافت چراکه نیازمندی‌های افراد مانند خدمات بانکی، حمل و نقل و دیگر خدمات از طریق این گوشی ارائه نمی‌شود و مردم به دریافت آن خدمات نیازمندند.

 

وزیر ارتباطات با بیان اینکه فضای مجازی فقط یک پیام رسان نیست، تاکید کرد: از  آنچه که باید انجام دهیم، فرو گذار نخواهم کرد.

 

آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ۴ پروژه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعتبار ۱۶۵ میلیارد تومان در استان گیلان به بهره برداری رسید.

 

به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی در جمع خبرنگاران، از بهره برداری ۴ پروژه آماده افتتاح با ۱۱ میلیارد سرمایه گذاری دولتی و ۱۵۴ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در گیلان خبر داد و با اشاره به پوشش سراسری نسل سوم و چهارم تلفن همراه در سطح استان گیلان، اظهار کرد: با توسعه ارتباطات نسل ۳ و ۴ تلفن همراه در مناطق روستایی پوشش این مناطق از ۳۰ درصد به ۶۲ درصد افزایش یافته است.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پروژه خدمات اجباری در ۱۵۶ روستا و رومینگ بین دو اپراتور در ۷۰ روستا را یکی از پروژه‌های امروز عنوان کرد و افزود: توسعه دسترسی ثابت از طریق فیبر نوری توسط شرکت مخابرات ایران با سرمایه گذاری ۷۵ میلیارد تومانی در راستای شبکه ملی اطلاعات یکی دیگر از پروژه‌های آماده افتتاح است.

 

وی، راه اندازی ۲۵ سایت جدید و ۱۴۶ سایت توسعه ارتباطات روستایی توسط همراه اول را از دیگر پروژه‌های امروز عنوان کرد و افزود: پروژه راه اندازی۲۵۲ سایت جدید توسط ایرانسل چهارمین پروژه‌ای است که امروز به بهره برداری می‌رسد.

 

آذری جهرمی به یک پروژه مهم که از دهه فجر در دولت دوازدهم آغاز شد با عنوان «تار» (توسعه ارتباطات روستایی) اشاره کرد و گفت: بر این اساس برای حرکت در مسیر توسعه زیرساخت‌های نسل ۵، علاوه بر ۲۳ هزار کیلومتر فیبر نوری که در این سال‌ها برای ارتباطات بین شهری دایر شده، ۵ هزار کیلومتر برای توسعه ارتباطات روستایی در دولت دوازدهم به اجرا می‌رسد و گیلان به عنوان دومین استان از فردا عملیات اجرایی احداث فیبر نوری به طول ۲۰۵کیلومتر آغار می‌شود.

 

عامل دستکاری در نظرسنجی تلویزیونی شناسایی شد

محمدجواد آذری جهرمی عصر پنجشنبه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: گزارش کامل و با جزییات فنی چگونگی دستکاری نظرات مردم در جشنواره صداوسیما، امروز نهایی و برای پلیس ارسال شد. عامل دستکاری در نظرات مردم شناسایی شده است.

 

چندی پیش از سوی صدا و سیما و مسئولان نظرسنجی اعلام شده بود در شبکه نظرسنجی اختلال ایجاد شده و مورد هک قرار گرفته است.

 

وزیر ارتباطات در توییتر خود این مسئله را رد کرد و نوشت: هک یا اختلال منتفی است. طبیعتا شناسایی آمر یا آمران و انگیزه آنها را پلیس پیگیری خواهد کرد.

 

پس از این حواشی، دبیر جشنواره تلویزیونی جام جم مدعی شده است «جابجایی آرای نظرسنجی محبوب‌ترین برنامه صداوسیما را شرکتی که از وزارت ارتباطات مجوز دارد، انجام داده است». 

 

سید جمال هادیان طبائی زواره رئیس روابط عمومی وزارت ارتباطات نیز مدتی قبل در گفتگو با ایرنا به صحبت های دبیر جشنواره جام جم اینطور واکنش نشان داد: تغییر آرا در شرکت طرف قرارداد تبلیغات انحصاری صدا و سیما صورت گرفته است که هیچ مجوزی از وزارت ارتباطات ندارد.

 

دبیر جشنواره تلویزیونی جام جم مدعی شده است جابجایی آرای نظرسنجی محبوبترین برنامه صداوسیما را شرکتی که از وزارت ارتباطات مجوز دارد، انجام داده است. 

 

وی افزود: اظهارات جدید وی را ندیده‌ام اما به فرض صحت، عرض می‌کنم وی صبح روز گذشته نیز اظهارنظر بررسی نشده و شتاب‌زده‌ای داشته‌اند، ادعای ایشان در این مورد هم مردود است.

 

هادیان تصریح کرد: تغییر آرا در شرکت طرف قرارداد انحصاری تبلیغات صداوسیما صورت پذیرفته که هیچ مجوزی از وزارت ارتباطات نیز ندارد و توصیه می‌کنیم منتظر گزارش تکمیلی بمانند و سپس اظهارنظر کنند.

 

ماجرای دستکاری آرای نظرسنجی تلویزیون هفته گذشته کلید خورد. سر منشا این ماجرا زمانی مشخص شد که برخی از مشترکان تلفن ‌همراه پیامکی مبنی بر ثبت نظرسنجی ایشان در برنامه برنده باش دریافت کردند. در حالی که هیچ کدام از آنها پیامی برای شرکت در نظرسنجی ارسال نکرده بودند.

 

این مسئله واکنش‌های زیادی را در پی داشت به طوری که مردم از وزیر ارتباطات خواستند این مسئله را مستقیماً پیگیری کند.

 

پیگیری این مسئله در دستورکار وزیر قرار گرفت و در نهایت امروز از فرد فرد خاطی شناسایی و پلیس معرفی شد.

 

  • 9
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش