سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۱۸:۵۶ - ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۵۴۹۷
فناوری اطلاعات و ارتباطات

ستاری در دیدار با رییس‌جمهور مطرح کرد؛

زیست‌بوم استارتاپی‌ و دانش‌بنیان اولویت دولت در تحقق رونق تولید

سورنا ستاری و حسن روحانی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در دیدار با رییس‌جمهوری کشورمان گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این معاونت در حوزه رفع چالش‌ها و اقلام تحریمی، در جهت حل مشکلات کشور، تاسیس کارخانجات نوآوری و مراکز نوآوری، شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری ارائه داد.

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور از دیدار نوروزی با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس‌جمهوری کشورمان، گفت‌وگو پیرامون زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری، رفع چالش‌ها و اقلام تحریمی، جهت‌گیری جدید دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در جهت حل مشکلات کشور، تاسیس کارخانجات نوآوری و مراکز نوآوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها و تحقیقات مرز دانش گفت و ادامه داد: رییس‌جمهوری به مناسبت فرارسیدن سال جدید و ایام شعبانیه، فرصتی ویژه به گفت‌وگو درباره دستاوردها، ضرورت‌ها و برنامه‌های معاونت علمی و فناوری در خصوص توسعه زیست‌بوم کارآفرینی، نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دادند.

 

ستاری با بیان این‌که دغدغه و تلاش کاروان علمی و فناوری در راستای توجه جدی دولت به ویژه شخص رییس جمهوری به محورهایی چون تحول اشتغال‌زایی و ارزش‌آفرینی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها است، ادامه داد: در جلسه پس از گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های معاونت علمی و فناوری، رییس‌جمهوری اهمیت تلاش، تأکید و اهتمام در حوزه دانش‌بنیان و نوآوری را بیان کردند.

 

به گفته معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری، پیشرفت اقتصاد کشور با تولید دانش‌بنیان و ایجاد اشتغال ارزش‌آفرین همواره مورد تأکید ایشان بوده است. بر همین اساس شرحی از فعالیت‌های صورت گرفته و دستاوردها بیان شد که رییس‌جمهوری ضمن قرار گرفتن در جریان دقیق برنامه و اولویت‌های پیش‌روی معاونت برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، بر ضرورت‌ها و لازمه‌های حرکت اثرمند در این مسیر به عنوان نیاز و اولویت نخست کشور نکاتی را یادآور شدند.

 

اهتمام ویژه رئیس جمهور به دانش‌بنیان‌ها

 

رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: خوشبختانه رئیس جمهور از ابتدای دولت یازدهم توجه ویژه‌ای به شرکت های دانش بنیان و همچنین استارتاپ‌ها دارند، به طوری که اجرایی سازی قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و گسترده شدن فرش حمایتی زیر پای فعالان فناور و کارآفرین در دولت یازدهم کلید خورد، مطابق گزارشی که من از کمیت و کیفیت‌ها ارائه دادم، رییس جمهوری ضمن تأکید بر این موضوع، مثال‌هایی قابل درک و روشن بیان کردند و من متوجه شدم ایشان به این حوزه دقت ویژه‌ای دارند و نکاتی را در این خصوص مطرح کردند.

 

ستاری با بیان اینکه زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها مولود دولت یازدهم است، اظهار کرد: ماحصل این توجه ویژه نقش‌آفرینی بیش از ۴۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان و هزاران استارتاپ با درآمدی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان و ایجاد هزاران شغل در اقتصاد کشور از دولت یازدهم به این سو بوده است.

 

قرارداد تولید بیش از ۲۰۰ واکسن و دارو

 

وی به برنامه معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در راستای رونق تولید محصولات دانش‌بنیان اشاره کرد و ادامه داد: رییس‌جمهوری در جریان توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها در حوزه‌های گوناگون قرار دارند؛ به طور مثال در حوزه تولید داروهای زیست‌فناوری قرارداد تولید بیش از ۲۰۰ قلم دارو و واکسن با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که سال ۹۷ با نقش‌آفرینی بخش خصوصی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شد، به سمع و نظر ایشان رسید.

 

ایجاد بستر مناسب برای جوانان خلاق

 

معاون علمی و فناوری رییس جمهور از تأکید ویژه رییس‌جمهوری کشورمان به موضوع جوانان خلاق، کارآفرین و نخبه و استارتاپی، تأکید ایشان بر ایجاد زمینه‌های حفظ و ماندگاری استعدادهای برتر گفت و ادامه داد: برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان برای بازگشت استعدادهای برتر به کشور در حال انجام است که سال گذشته زمینه‌ساز بازگشت بیش از یک هزار و چهارصد نخبه ایرانی غیرمقیم از صد دانشگاه برتر به کشور شد که تلاش برای فراهم کردن محیط مساعد ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها انگیزه‌بخش این افراد بوده است. رییس‌جمهوری نیز با تأکید و شناخت کافی به این موضوع بر ادامه این روند و اهتمام هرچه بیش‌تر بر ایجاد بستر مناسب برای جوانان خلاق تأکید کردند.

 

رفع چالش‌های ملی و اقلام تحریمی

 

ستاری، از نقش‌آفرینی کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها در تحقق بخشیدن به رونق تولید و تأمین نیاز کشور به اقلام تحریمی (رفع چالش‌های ملی و اقلام تحریمی)، تاسیس کارخانجات و مراکز نوآوری و های‌تک گفت و ادامه داد: نگاه و عنایت ویژه رییس‌جمهور و شناخت روشن به اهمیت این موضوع ها، چراغ راه کاروان علمی و فناوری قرار گرفت؛ این توجه و شناخت موجب شده است تا فعالان دانش‌بنیان و استارتاپی، همچون گذشته که همراه و یاور اقتصاد کشور بوده‌اند، با انگیزه مضاعف، تلاش خود را برای رونق تولید و تأمین نیاز کشور به کالاهای تحریمی به کار ببندند.

 

به بیان معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری شاید اگر این توجه از سوی عالی‌ترین مقام اجرایی کشور، نبود و مسیر اقتصاد دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها، رویکرد به سرمایه‌های انسانی و اهمیت یک فضای مناسب برای بالندگی نهال‌های کارآفرینی و نوآوری وجود نداشت، مسیر دیگری رقم می‌خورد. از این همراهی و همدلی مشفقانه رییس‌جمهوری سپاسگزارم و امیدوارم این توجه، الگوی فرهنگ ساز و راهنمای کشور برای حرکت در مسیر اقتصاد دانش بنیان باشد.

 

 

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش