به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات اظهارکرد: بسته های قدیمی و ارزان قیمت اپراتورها، از طریق سایت آن ها دردسترس است. صرفا از سایت خرید بسته کنید.
پرونده تخلف اپراتورها در تعزیرات در حال رسیدگی است. با اختیاری که دولت به رگولاتوری داد، از این هفته جرائم بسیار سنگینی وضع می کنیم تا متخلفان به تبعیت از مقررات بازگردند.
روایت معاون وزیر ارتباطات از ۵G در ایران
معاون وزیر ارتباطات گفت: در آینده ای نه چندان دور فضای مجازی به بستر اصلی اقتصاد دیجیتال تبدیل می شود. اقتصاد دیجیتال در بسياري از کشورها، سهم خوبی از اقتصاد را از آن خود کرده است و ما نیز باید در کشورمان بستر مناسبی در این زمینه ایجاد کنیم.
«حسین فلاح جوشقانی» روز شنبه در گفتگو با ایرنا درباره ضرورت توسعه نسل پنجم ارتباطات اظهارکرد: همانطور که سالها قبل و در زمان توسعه اینترنت نسل سوم و چهارم، تعلل کردیم و در نهایت مجبور به سرمایه گذاری زیاد در این حوزه شدیم تا کمبودها را جبران کنیم، اگر در دستیابی به نسل پنجم ارتباطات هم کم کاری کنیم، قطعاً با مشکل روبرو خواهیم شد.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور اظهارکرد: فرآیند تحول حوزه دیجیتال در کشور باید همگام با تمام جهان رخ دهد. مخصوصا حوزه ICT که فن آوری های مربوط به آن به سرعت در حال تغییر و تحول است.
بعضی معتقدند، در این وضعیت اقتصادی و با توجه به مشکلاتی که وجود دارد، سرمایه گذاری روی اینترنت نسل پنجم ضروری نیست. معاون وزیر ارتباطات در این مورد اعتقاد دارد: ما ناگزیر از توسعه تکنولوژی هستیم. در حوزه فناوری مدت زمان زيادي طول نمی کشد که تکنولوژی های جدید جایگزین قدیمی ترها میشوند و قدیمی ها بعضی از کارهای تخصصی را پوشش نمی دهند.
او ادامه داد: در پاسخ به این که می گویند «الان چه نیازی به ورود نسل پنجم ارتباطات به ایران است؟» باید بگویم این طرح اکنون به صورت پایلوت در کشور اجرایی شده تا ابعاد مختلف این تکنولوژی از تمامی جهات مورد بررسی قرار بگیرد.
فضای مجازی بستر اصلی اقتصاد دیجیتال است
او با تأکید بر این که«۵G تنها تغییر حوزه ارتباطات و اینترنت نیست و تغییر یک اکوسیستم است» اظهارکرد: نسل پنجم ارتباطات صرفا یک فناوری موبایلی نیست، بلکه فناوری فراگیری در حوزه ICT است که دنیا را متحول می کند.
به گفته رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همگرایی اینترنت (Internet) فیکس و همراه، توسعه صنایع و کسب و کارها بر بستر ۵G همگی جزء اتفاقاتی هستند که با ورود نسل پنجم ارتباطات باید منتظر آن بود.
فلاح گفت: در آینده ای نه چندان دور فضای مجازی به بستر اصلی اقتصاد دیجیتال تبدیل می شود. اقتصاد دیجیتال در بسياري از کشورها، سهم خوبی از اقتصاد را از آن خود کرده است و ما نیز باید در کشورمان بستر مناسبی را ایجاد کنیم.
مطمئنا افرادی که اکنون از توسعه نسل پنجم ارتباطات در کشور انتقاد می کنند، اگر در آینده این تکنولوژی وارد دنیا شود و ما عقب مانده باشیم، باز هم به ما انتقاد خواهند کرد. مجموعه وزارت ارتباطات و پژوهشگاه های مرتبط به این وزارت خانه نقشه راه نسل پنجم ارتباطات را تدوین کرده اند و مشغول کار کردن در این حوزه هستند. در تمام دنیا ابتدا طرح به صورت پایلوت انجام می شود و بعد از آن از پوشش موبایلی برخوردار خواهد شد.
گوشی نسل پنجم ارتباطات در بازار وجود دارد
او در مورد کمبود گوشی تلفن همراهی که نسل پنجم ارتباطات را پوشش می دهد، گفت: اینک در بازار تعدادی گوشی وجود دارد که این فناوری را پوشش دهد. ضمن اینکه طرح پایلوت به این معناست که نسل پنجم ارتباطات، ابتدا در اپراتورها، مراکز پژوهشی، صنایع و دانشگاه ها تست می شود تا دانش فنی حداقلی در این خصوص به دست بیاید و بتوانیم با چشم باز به پیشواز آینده برویم.
معاون وزیر ارتباطات اظهارکرد: تکنولوژی آهسته وارد زندگی ما می شود و مردم هم بسته به نیازی که دارند به استقبال آن می روند. قرار نیست شوک یک باره ای به مردم وارد شود. ورود هر تکنولوژی به شیوه هات اسپات است. یعنی ابتدا در نقاطی که ویژگی های ترافیکی دریافت سرویس را دارند ارائه می شود و بعد از آن توسعه پیدا می کند.
ملاحظات فرهنگی را در نظر می گیریم
او اضافه کرد: نسل پنجم ارتباطات هم پس از تست شدن در مکان های علمی و دانشی، در مکان های پرجمعیت و عمومی دردسترس کاربران قرار می گیرد و بعد از آن میتوان به کاربران در نقاط پرترافیک خدمات داد. پس از این مرحله است که میتواند به مطالبه روز مردم تبدیل شود. دقیقا مانند اتفاقی که برای نسل های پیش از این رخ داد و شاهد هستیم که اکنون مردم در نقاط دورافتاده روستاها هم درخواست پوشش نسل چهارم ارتباطات را دارند.
فلاح جوشقانی اظهار کرد: تکنولوژی مسیر خود را طی می کند، ما هم اگر به تکنولوژی هایی مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و مسائلی از این دست نیاز داریم باید نسل پنجم ارتباطات را به صورت پایلوت پیش ببریم.
معاون وزیر ارتباطات اظهارکرد: البته در کنار آن ملاحظاتی فرهنگی را هم در نظر خواهیم گرفت تا برای رویارویی با تمام ابعاد آن آماده باشیم ولی این تکنولوژی چه بخواهیم و چه نخواهیم وارد کشور می شود.
- 18
- 7
صفا
۱۳۹۹/۵/۱۹ - ۹:۱۰
Permalink