دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۳۱ - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۰۵۶۳
کامپیوتر و لپ تاپ

دو لپ‌تاپ‌ جدید Bravo 15 و Bravo 17 از MSI معرفی شدند (+ تصاویر)

لپ تاپ های جدید براوو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر
MSI جدیدا دو لپ تاپ گیمینگ جدید سری Bravo را با صفحه نمایش ۱۵ و ۱۷ اینچ معرفی کرده است. این دو لپ تاپ از پردازنده های جدید سری رایزن ۴۰۰۰ AMD استفاده می کنند.

MSI چند روز پیش با انتشار بیانیه ای مطبوعاتی بصورت رسمی از دو لپ تاپ گیمینگ جدید پرده برداری کرد. لپ تاپ های گیمینگ موردبحث MSI هم اینک برای پیش خرید دردسترس قرار گرفته اند. طبق اعلام رسمی، MSI Bravo 17 و MSI Bravo 15 در دسته ی لپ تاپ های گیمینگ باصرفه جای می گیرند و برای پردازش کارهای مختلف به پردازنده های مرکزی سری رایزن ۴۰۰۰ AMD و همینطور پردازنده های گرافیکی سری رادئون این شرکت مجهز شده اند. علاقه مندان میتوانند هم اینک براوو ۱۵ و براوو ۱۷ را با مراجعه به فروشگاه Newegg تهیه کنند. لپ تاپ MSI براوو ۱۵ با قیمت ۹۲۹ دلار و لپ تاپ براوو ۱۷ با قیمت ۱٬۰۹۹ دلار دردسترس قرار گرفته اند.

لپ تاپ های موردبحث MSI درواقع قرار است جایگزین لپ تاپ های سری آلفا (Alpha) شوند که این شرکت در سال پیش ی میلادی به بازار عرضه کرد. بهره‌مندي از پردازنده های مرکزی جدید سری Renoir در کنار داشتن بدنه ای به نسبت باریک باعث می شود براوو ۱۵ و براوو ۱۷ محصولاتی در خور توجه در بازار لپ تاپ های گیمینگ اقتصادی باشند.

MSI چند سال است که در محصولاتش تنها به پردازنده های مرکزی و گرافیکی شرکت هاي اینتل و انویدیا تمایل نشان می دهد. این شرکت بعد از مدتها در سال ۲۰۱۹ با معرفی لپ تاپ ۱۵/۷ اینچ آلفا ۱۵ مجددا به استفاده از پردازنده های مرکزی و گرافیکی ساخت AMD روی آورد. گرچه آلفا ۱۵ را نمی توان قدرتمندترین لپ تاپ در دسته ی محصولات گیمینگ اقتصادی به شمار آورد، ولی در هر صورت نباید فراموش کنیم که قیمتی بسیار خوب داشت. براوو ۱۵ و براوو ۱۷ که جدیدا معرفی شده اند قرار است جایگزین مستقیم آلفا ۱۵ شوند.

لپ تاپ های جدید براوو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

لپ تاپ های جدید MSI دارای سخت‌افزار توان مندی هستند و با پردازنده های AMD همراه شده اند. مدل Bravo 15 مجهز به پردازنده ی مرکزی Ryzen 7 4800H است و از پردازنده ی گرافیکی AMD RX5500M بهره می گیرد. انتظار میرود پردازنده ی گرافیکی موردبحث در مقایسه با GTX 1660 Ti عملکرد اندکی ضعیف تر از خود برجای بگذارد. این لپ تاپ همینطور مجهز به ۱۶ گیگابایت حافظه ی رم بهمراه ۵۱۲ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی سریع از نوع SSD است. از طرفی Bravo 17 را داریم که مشخصات فنی مشابه دارد، ولی میتوان در این لپ تاپ بهمراه حافظه ی SSD موردبحث از ۱ ترابایت حافظه ی HDD ۷٬۲۰۰rpm استفاده کرد.

ناگفته نماند که در آلفا ۱۵ سال ۲۰۱۹ شاهد استفاده از پردازنده ی نسل دومی ۱۲ نانومتری Ryzen 7 3750H بودیم. این درحالی است که لپ تاپ های جدید سری براوو از پردازنده های نسل سومی ۷ نانومتری Ryzen 5 4600H یا Ryzen 7 4800H استفاده می کنند. گفته می شود پردازنده های نسل سومی موردبحث AMD خواهند توانست از نظر مصرف انرژی و قدرت پردازشی عملکردی بین دو پردازنده ی نسل نهمی اینتل Core i7- 9750H و Core i9- 9880H از خود نشان دهند. MSI به هنگام معرفی براوو ۱۵ و براوو ۱۷ ادعا کرد که این لپ تاپ ها نسبت به آلفا ۱۵ دو برابر مصرف انرژی کمتری دارند که ادعایی در خور توجه است.

لپ تاپ های جدید براوو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

لپ تاپ براوو ۱۵ حدودا ۱/۸ کیلوگرم وزن و ابعادی معادل ۳۹۷ در ۲۶۰/۱ در ۲۳/۱ میلی متر میلی متری دارد. از طرفی براوو ۱۵ دارای ابعاد ۳۵۸/۹ در ۲۵۳/۸ در ۲۱/۶ میلی متر میلی متر است و وزنی معادل ۲/۳۱ کیلوگرم دارد. اعداد یاد شده نشان می‌دهند که براوو ۱۵ و براوو ۱۷ به عنوان لپ تاپ هایی گیمینگ، محصولاتی به نسبت باریک و سبک وزن هستند. این محصولات جدید حدودا ۵ میلی متر باریک تر و چندصد گرم سبک تر از آلفا ۱۵ هستند. در هر دو لپ تاپ از بدنه ای پلاستیکی با رنگ مشکی استفاده شده است که روی آن طرح خاصی به چشم می خورد. بخش بالایی لپ تاپ دارای لوگوی MSI به رنگ تاریک است که جذاب بنظر می رسد. با‌این‌ وجود رنگ قرمز صفحه کلید اندکی از میزان جذابیت لپ تاپ ها می کاهد. زبان طراحی کلی لپ تاپ های جدید MSI تا حد زيادي ما را یاد لپ تاپ های MSI GF65 و GF75 می اندازد که مجهز به پردازنده ی اینتل هستند.

براوو ۱۵ و براوو ۱۷ به‌عنوان محصولات گیمینگ، لپ‌تاپ‌هایی به‌نسبت باریک و سبک‌وزن هستند

لپ تاپ براوو ۱۵ MSI دارای سه درگاه USB Type- A، دو درگاه USB Type- C، یک درگاه RJ45 Ethernet، یک درگاه قفل امنیتی، یک جک ۳/۵ میلی متری هدفون (headphone) و یک درگاه HDMI است. از طرفی لپ تاپ براوو ۱۷ به علت بهره‌مندي از درگاه مجزا برای میکروفون، به جای دو درگاه USB Type- C از یک درگاه استفاده می کند.

لپ تاپ های براوو ۱۵ و براوو ۱۷ به ترتیب از نمایشگرهای ۱۵/۶ و ۱۷/۳ اینچ استفاده می کنند؛ تفاوت اصلی بین نمایشگر دو محصول به اندازه ی آنها مربوط می شود. طبق اطلاعات رسمی، صفحه نمایش لپ تاپ های جدید MSI میتواند محتوای بصری را با وضوح ۱٬۹۲۰ در ۱٬۰۸۰ پیکسل به نمایش بگذارد.

لپ تاپ های جدید براوو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

نکته ی جالب دیگر این است که نمایشگرهای موردبحث دارای نرخ نوسازی (رفرش ریت) ۱۲۰ هرتز هستند. این نمایشگرها همینطور از فن آوری AMD FreeSync بصورت کامل پشتیبانی می کنند. فری سینک AMD پشتیبانی از نرخ نوسازی تصویر متغیر و پخش محتوای HDR را ارائه می دهد. این ویژگی، نمایشگرهای سازگار را قادر می سازد تا همزمان با سخت‌افزار عمل کنند. این عملکرد هم زمان سبب از بین رفتن بریدگی در تصویر می شود و تجربه ی نرم و روان بازي را برای گیمر به ارمغان می آورد.

لپ‌تاپ‌های گیمینگ جدید MSI دارای صفحه‌نمایش فول HD با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز هستند و از فری‌سینک AMD پشتیبانی می‌کنند

در نگاه اول صفحه کلید به کاررفته در لپ تاپ های جدید جذابیت زیادی ندارد. کلیدها به رنگ قرمز مزین شده اند و دارای نور پس زمینه در یک نقطه هستند. رنگ این کلیدها به میزان بیش از حد قرمز است و همین موضوع سبب می شود جلوه ی زیبایی نداشته باشد. جایگاه قرارگیری صفحه کلید نیز در نوع جالب است؛ این صفحه کلید نسبت به صفحه کلید نوت بوک های معمولی، در بخش پائین تری جای گرفته است. MSI هنوز بصورت رسمی به عمر باطری دقیق محصولاتش اشاره نکرده است، اما می گوید که براوو ۱۵ و براوو ۱۷ از باطری با ظرفیت ۵۱ وا ت ساعت استفاده می کنند. با‌این‌ وجود طبق آنچه پيشتر از لپ تاپ های مجهز به پردازنده های AMD دیده ایم، می توانیم بگوییم که براوو ۱۵ و براوو ۱۷ قرار است دارای عمر باطری مناسبی باشند.

در ادامه میتوانید شاهد مشخصات فنی براوو ۱۵ و براوو ۱۷ و مقایسه ی آنها با لپ تاپ آلفا ۱۵ سال ۲۰۱۹ باشید:

مقایسه مشخصات فنی لپ‌تاپ‌های براوو ۱۵ و براوو ۱۷ با آلفا ۱۵ MSI
پارامتر / نام لپ‌تاپMSI Alpha 15MSI Bravo 15MSI Bravo 17
پردازنده‌ی مرکزی (CPU)Ryzen 7 3750H مبتنی‌بر لیتوگرافی ۱۲ نانومتریRyzen 5 4600H مبتنی‌بر لیتوگرافی ۷ نانومتری یا Ryzen 7 4800H  مبتنی‌بر لیتوگرافی ۷ نانومتریRyzen 7 4800H  مبتنی‌بر لیتوگرافی ۷ نانومتری
پردازنده‌ی گرافیکی (GPU)AMD Radeon RX5500M با ۴ گیگابایت حافظه‌ی گرافیکی از نوع GDDR6AMD Radeon RX5500M با ۴ گیگابایت حافظه‌ی گرافیکی از نوع GDDR6AMD Radeon RX5500M با ۴ گیگابایت حافظه‌ی گرافیکی از نوع GDDR6
صفحه‌نمایش۱۵/۶ اینچ، ۱۰۸۰p، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پنل IPS۱۵/۶ اینچ، ۱۰۸۰p، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از فناوری فری‌سینک، پنل IPS۱۷/۳ اینچ، ۱۰۸۰p، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از فناوری فری‌سینک، پنل IPS
حافظه‌ی رمدو عدد SODIMM از نوع DDR4-2400۸ تا ۶۴ گیگابایت (دو عدد SODIMM) از نوع DDR4-3200۸ تا ۶۴ گیگابایت (دو عدد SODIMM) از نوع DDR4-3200
حافظه‌ی ذخیره‌سازی۲۵۶ گیگابایت از نوع NVMe SSD به‌همراه ۲/۵ اینچ SATA III۵۱۲ گیگابایت از نوع NVMe SSD۵۱۲ گیگابایت از نوع NVMe SSD به‌همراه ۲/۵ اینچ SATA III
درگاهسه USB 3.2 Type-A Gen. 1 + یک USB Type-C Gen. 1 + یک HDMI + یک Mini-DisplayPort + یک RJ-45 + یک کارت‌خوان SD + جک ۳/۵ میلی‌متری هدفون + جک ۳/۵ میلی‌متری میکروفون + قفل امنیتی Kensington Lockدو USB 3.2 Type-A Gen. 1 + دو USB Type-C Gen. 1 + یک HDMI + یک RJ-45

 + جک ۳/۵ میلی‌متری مشترک برای هدفون و میکروفون + قفل امنیتی Kensington Lock

سه USB 3.2 Type-A Gen. 1 + یک USB Type-C Gen. 1 + یک HDMI + یک RJ-45

 + جک ۳/۵ میلی‌متری هدفون + جک ۳/۵ میلی‌متری میکروفون + قفل امنیتی Kensington Lock

باتری۵۱ وات‌ساعت۵۱ وات‌ساعت۵۱ وات‌ساعت
ابعاد۳۵۷/۷ در ۲۴۸ در ۲۷/۵ میلی‌متر۳۵۸/۹ در ۲۵۳/۸ در ۲۱/۶ میلی‌متر۳۹۷ در ۲۶۰/۱ در ۲۳/۱ میلی‌متر
وزن۲/۳ کیلوگرم۲/۳ کیلوگرم۲/۳ کیلوگرم

  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش