جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۲۷ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۱۴۷۹
کامپیوتر و لپ تاپ

امکان مشاهده‌ی محتوای سه‌بعدی با نمایشگر جدید SR Display سونی

نمایشگر جدید SR Display سونی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر
سونی SR Display محتوای سه بعدی را بدون نیاز به عینک به‌نمایش می‌گذارد.

سونی نمایشگری با اسم Spatial Reality Display ساخته است که امکان مشاهده ی محتوای سه بعدی را بدون عینک فراهم می سازد؛ این نمایشگر ۵۰۰۰ دلار قیمت دارد.

تلویزیون سه بعدی تا حد زيادي ایده ای مرده محسوب می شود و به همین دلیل شرکت هاي حوزه ی فناوری سالها است در تلاش هستند امکان تجربه ی محتوای سه بعدی را بدون نیاز به عینک مخصوص فراهم کنند. با همه ی این ها آنچه گفتیم بدین معنی نیست که فناوری سه بعدی هیچ کاربرد خاصی ندارد. سونی به تازگی نمایشگر جدیدی تحت عنوان اسپیشل ریلتی دیپسلی (Spatial Reality Display یا SR Display) خلق کرده است که از فناوری رهگیری چشم به منظور رندر کردن اشیا سه بعدیِ قابل باور استفاده می کند و کاربر میتواند این محتوا را بدون نیاز به عینک سه بعدی یا بدون استفاده از هدست واقعیت مجازی ببیند.

نمایشگر جدید سونی میتواند به طراحان CG و VR امکان دهد نسخه ی پیش نمایش پروژه شان را به سادگی تهیه کنند. این نمایشگر برچسب قیمت ۵۰۰۰ دلار را یدک می کشد. سونی اولین بار در جریان برگزاری همایش بزرگ CES 2020 نمایشگر SR Display را به نمایش گذاشت؛ در آن زمان از محصول مورد بحث با اسم Eye- Sensing Light Field Display می شد.

محصول سونی شامل نمایشگری LCD با وضوح ۴K و ابعاد ۱۵٫۶ اینچ و یک حسگر دیداری پرسرعت برای پایش حرکات و یک لنز میکرو- اپتیکال که روی LCD قرار دارد می شود؛ لنز میکرو- اپتیکال نمایشگر را به بخش راست و چپ تقسیم می کند تا با چشم راست و چپ شما سازگار باشد و تصویری استریوسکوپیک (Stereoscopic) ایجاد شود؛ همچنین جایگاه شما در اطراف نمایشگر اهمیت دارد.

نمایشگر جدید SR Display سونی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

نمایشگر سونی SR Display برای کار کردن به رایانه ی قدرتمندی نیاز دارد. طبق گفته ی سونی، برای استفاده از این نمایشگر ۵۰۰۰ دلاری به حداقل پردازنده ی Core i7 اینتل و کارت گرافیک RTX 2070 Super انویدیا نیاز خواهید داشت. نمایشگری که سونی طراحی کرده مبتنی بر الگوریتم رندرینگِ بدون درنگ است و کاربر به سیستمی قدرتمند برای پردازش این الگوریتم نیاز دارد. در نظر داشته باشید که نمایشگر سونی به صورت هم زمان دو تصویر ۲K را پردازش می کند تا آن ها را با حرکات چشم شما تطبیق دهد؛ بدیهی است که پردازش هم زمان دو تصویر ۲K به قدرت پردازشی زيادي نیاز دارد.

تا پیش از معرفی رسمی Spatial Reality Display هیچ یک از کارشناسان حوزه ی فن آوری نتوانستند شانس کار با محصول را پیدا کنند؛ با‌این‌ وجود یکی از کارشناسان رسانه ی انگجت که در نمایشگاه CES نمایشگر سونی را مشاهده کرده است، می گوید محصول مورد بحث همچون نسخه ی دموی هولوگرام بنظر می رسد. این کارشناس محصول سونی را «کوچک و گنگ و غیر ویژه» خطاب می کند. سونی می گوید موفق به تولید محصولی شده است که به عنوان نمایشگر سه بعدی بی نیاز به عینک سه بعدی شناخته می شود، بااین حال ویدئوهای تبلیغاتی، محصول را بگونه ای به تصویر می کشند که انگار با استیج کوچکی برای نمایش اشیاء هولوگرافیک مواجه هستیم.

نمایشگر جدید SR Display سونی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

فعلاً زود است که بخواهیم درباره ی نمایشگر سونی نظر بدهیم و بهتر است منتظر عرضه ی رسمی محصول بمانیم. البته از مدتی پیش بعضی شرکت ها فرایند استفاده از SR Display سونی را آغاز کرده اند. فولکس واگن می گوید نمایشگر سونی به شکلی در خور توجه محصولی سودمند محسوب می شود و چندین کاربرد بهمراه دارد.

شرکت سونی پیکچرز از نمایشگر Spatial Reality Display در فیلم Ghostbusters:Afterlife برای اضافه کردن جلوه های بصری به صحنه ها و پیش نمایش مدل های سه بعدی استفاده کرده است. نمایشگر سونی میتواند در فرایند ساخت فیلم هایی که جلوه های بصری VFX زیاد دارند کاربردهای متعددی بهمراه بیاورد؛ زیرا این نمایشگر به فیلم سازان امکان می دهد جلوه های CG و مدل های سه بعدی را از زوایای مختلف مشاهده کنند.

مشاهده ی محتوای سه بعدی با تجهیزاتی که امروزه در دست داریم کار ساده ای نیست؛ ولی نمایشگری که سونی طراحی کرده این فرایند را ساده خواهد کرد. این موضوع به خصوص برای نمایش مدل های پیچیده ی سه بعدی صدق می کند. سونی می گوید ازطریق فن آوری جدید ۳R Technology قصد دارد روی راهکارهای «واقع گرایانه ی بدون درنگِ از راه دور» برای ارائه ی قابلیت های مختلف در دوران دنیاگیری ویروس کرونا استفاده کند. سونی Spatial Reality Display قرار است در ماه نوامبر ۲۰۲۰ (آبان و آذر ۱۳۹۹) به بازار عرضه شود.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش