در روز هایی که فاصله ی چندانی با معرفی سری جدید پرچم دار سامسونگ یعنی گلکسی S22 نداریم، اخبار و شایعات زیادی در خصوص این گوشی های هوشمند در شبکه های مجازی دست به دست می شود و بیشتر این شایعات مربوط به قدرتمندترین گوشی این سری سامسونگ یعنی S22 اولترا است. در ادامه ی خبرهای مربوط به این گوشی پرچم دار ، یک منبع آگاه نشان داده که جنس قاب پشتی سامسونگ گلکسی S22 اولترا نه شبیه شیشه است و نه پلاستیک و احتمالا میتواند از مواد زیستی سازگار با محیط زیست ساخته شده باشد.
بر اساس گزارش منبع موثق Ice Universe، این اطلاعات را افرادی افشا کردند که نسبت به این موضوع آگاهی دارند. جنس دقیق پنل پشتی گلکسی S22 اولترا در حال حاضر نامشخص بنظر میرسد ، ولی در توضیحات Ice Universe آمده که این جنس میتواند شیشه ی پوششی یا حتی یک ماده کاملاً جدید باشد که احتمالاً مبتنی بر مواد سازگار با محیط زیست است.
مفهوم« مواد زیستی» به نظر میرسد که به مواد سازگار با محیط زیست یا قابل بازیافت اشاره می کند. در همین راستا، شرکت ریلمی گوشی هوشمند پرچم دار خود یعنی ریلمی GT2 را با استفاده از مواد سازگار با محیط زیست تولید خواهد کرد. بدین ترتیب ممکن است هر دو گوشی از مواد مشابه ای ساخته شوند.
با این حال اما اخبار ضدنقیضی در خصوص جنس این گوشی هوشمند به گوش می رسد. بر این اساس، ادعا می شود که رندر های واقعی گلکسی S22 اولترا از روکش مات قاب پشتی این گوشی خبر میدهند که تفاوت چندانی با قاب پشتی گلکسی S21 اولترا ندارد. اما باید خاطر نشان کنیم که توییت منتشر شده ی Ice Universe، مربوط به ساختار گوشی است نه ظاهر آن.
کامنتی در زیر همین توییت نشان می دهد که این ماده جدید فقط در گلکسی S22 اولترا استفاده می شود و مدل پایه S22 و S22 پلاس همراه با آن عرضه نخواهند شد. شایعات ولی در خصوص مشخصات این گوشی پرچم دار تمامی ندارد و در تازه ترین خبر آمده که احتمالا گران ترین مدل سری S22 با نام S22 نوت راهی بازار خواهد شد.
در همین زمینه برای مدتی شایعه ی انتخاب نام گلکسی نوت ۲۲ مطرح شد که یکی از افشاگران این مسئله را رد کرد. در صورتیکه گلکسی S22 اولترا تحت عنوان S22 نوت راهی بازار شود، این گوشی از دیدگاه برندینگ جالب توجه کاربران مدل اولترا و گوشی های سری نوت می شود و سامسونگ با این اقدام طرفداران نوت را نیز راضی خواهد کرد. البته این نام فعلاً یک شایعه است و در صورتیکه صحت داشته باشد، بدون شک طی هفته های آینده دیگر منابع هم این تغییر نام را تأیید خواهند کرد.
گلکسی S22 اولترا بعنوان ترکیبی از پرچم دار سری نوت و S از قلم هم پشتیبانی می کند اما برخلاف سری قبل یعنی گلکسی S21 اولترا، درون این گوشی محفظه ای برای نگه داری قلم وجود دارد تا بدین ترتیب کاربران مجبور نباشند برای قلم و قابی محافظ برای نگه داری آن هزینه ای مجزا پرداخت کنند.
گلکسی S22 اولترا از همان نمایشگر ۶/۸ اینچی با وضوح+ QHD بهره می برد که در گلکسی S21 اولترا بکار گرفته شده بود. از لحاظ مشخصات فنی هم تا حد زیادی این دو نمایشگر شبیه به هم هستند. اما در یک مقوله و آن هم بیشینه ی روشنایی، گلکسی S22 اولترا ظاهرا رکورد بی نظیر S21 اولترا را هم خواهد شکست.
سامسونگ برای نمایشگر این گوشی بیشینه ی روشنایی ۱۸۰۰ نیت را در نظر گرفته که در واقع رسیدن به چنین میزان روشنایی فقط زمانی ممکن است که مشغول تماشای محتوی HDR در بیشترین میزان نور محیط باشید. در بخش دوربین نیز طبق ادعای بسیاری از خبرگزاری ها، از دوربین گلکسی S22 اولترا میتوان بعنوان بهترین دوربین موجود در گوشی های سامسونگ یاد کرد. مشخصات دوربین گلکسی S22 اولترا دقیقا مشابه با گلکسی S21 اولترا است. به عنوان مثال از همان دوربین های اصلی ۱۰۸، فوق عریض ۱۲، دو دوربین تله فوتوی ۱۰ مگاپیکسلی و یک سنسور لیزری فوکوس خودکار بهره می برد.
ولی قدرتمندترین پرچم دار سال ۲۰۲۲ سامسونگ یعنی گلکسی S22 اولترا، از دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی S20 اولترا به بهترین شکل ممکن استفاده خواهد کرد. Ice Universe که قبلا گفته بود که لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی گلکسی S22 اولترا تصاویر باکیفیت تری را ثبت خواهد کرد، این بار اطلاعات بیشتری در این باره به ما می دهد. ظاهرا این لنز بهبودیافته مبتنی بر هوش مصنوعی است و منجر به ارائه ی جزئیات، رنگ ها و روشنایی بهتری در تصاویر ثبت شده می شود.
منبع تغذیه ی این گوشی هوشمند نیز همانند نسل قبلی خود ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت است که به نظر عملکرد فوق العاده خوبی خواهد داشت. پردازنده ی این گوشی بر اساس اطلاعات منتشر شده در گیک بنچ، اسنپدراگون ۸ نسل ۱ خواهد بود که با ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظه ی رم در اختیار کاربران می گیرد. همچنین ممکن است که سامسونگ نسخه ای از این گوشی را با پردازنده ی اگزینوس ۲۲۰۰ نیز در مناطق محدودی روانه بازار کند. باید صبر کرد و دید که در نهایت سری جدید گلکسی S22 که احتمالا ۱۹ بهمن از آن رونمایی می شود، میتواند انتظارات کاربران را برآورده سازد یا نه.
- 11
- 3