چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۱۹ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۵۰۶۵۱
موبایل و تبلت

سیستم عامل HarmonyOS 3.0 هواوی معرفی شد

سیستم عامل HarmonyOS 3.0,سیستم عامل هارمونی هواوی
سیستم عامل HarmonyOS 3.0 هواوی با ویجت‌های بهبودیافته و قابلیت «ابردستگاه» معرفی شد.

HarmonyOS 3.‎0 جدیدترین سیستم عامل هواوی برای گوشی، تبلت، تلویزیون و سایر دستگاه ها است که ویجت های بهبودیافته دارد و با قابلیت «ابردستگاه» به دنبال ارائه ی تجربه ای یکپارچه و هیجان انگیز است.

هوآوی در واکنش به تحریم شدن از سوی ایالات متحده و قطع رابطه ی تجاری با گوگل (Google) سراغ رونمایی از سیستم عاملی اختصاصی و همه جانبه به نام هارمونی رفت. نسخه ی اولیه ی این سیستم عامل در اواسط سال ۲۰۱۹ معرفی شد، نسخه ی دوم سال ۲۰۲۰ معرفی شد و یک سال بعد تعداد دستگاه های مجهز به این سیستم عامل به ۹۰ میلیون رسید.

براساس آنچه هواوی می گوید، HarmonyOS اکنون روی بیش از ۳۰۰ میلیون دستگاه نصب شده است. هواوی همچنین می گوید بیش از ۱۷۰ میلیون دستگاه در حال استفاده از پلتفرم HarmonyOS Connect هستند. این پلتفرم به شرکت های متفرقه امکان می دهد دستگاه های سازگار با سیستم عامل هواوی بسازند.

هواوی پس از دستیابی به تعداد زیادی کاربر فعال، اکنون از سومین نسخه ی سیستم عامل هارمونی پرده برداری کرده است.

به گزارش GSMArena، سیستم عامل HarmonyOS 3.0 اولین بار قرار است در تبلت هواوی میت پد پرو ۱۱ استفاده شود. این تبلت بزودی روانه ی بازارهای بین المللی خواهد شد. سیستم عامل HarmonyOS 3.0 طراحی ظاهری جدیدی دارد، از ویجت های بهبودیافته استفاده می کند و امکان مولتی تسکینگ را نیز ارائه می دهد.

هواوی فرمت Universal Card را برای ویجت های سیستم عامل هارمونی معرفی کرده است. این نوع از ویجت ها به سادگی شکل، ابعاد و استایل خود را تغییر می‌دهند تا کاربر گزینه های زيادي برای شخصی سازی در دسترس داشته باشد. برای نمونه می توانید چند ویجت را در قالب یک گروه از ویجت ها در کنار هم قرار دهید؛ در این حالت، هر ویجت به صورت خودکار ابعاد خود را تغییر می دهد تا با سایر ویجت ها هماهنگ شود.

مشابه ویجت های سیستم عامل iOS، می توانید بسته ای از ویجت ها ایجاد کنید و به راحتی در بین آنها جابجا شوید.

سیستم عامل جدید هواوی به کاربران امکان می دهد دو هدفون را به صورت هم زمان به گوشی متصل کنند. البته این قابلیت صرفاً برای شماری از ایربادها نظیر FreeBuds Pro 2 کار می کند. هواوی در نسخه ی جدید هارمونی مانور زيادي روی قابلیت های ارتباطی داده است. البته پیش از این که نگاهی به این قابلیت ها بیاندازیم، بهتر است سراغ بررسی قابلیت های حریم خصوصی برویم.

سیستم عامل HarmonyOS 3.0,سیستم عامل هارمونی هواوی

سیستم عامل جدید هواوی داده های مختلفی درباره ی اپلیکیشن ها ثبت می کند. در بخشی از گزارش این سیستم عامل اعلام می شود که اپلیکیشن ها هر چند وقت یک بار به لوکیشن، دوربین، میکروفون، فایل ها یا مخاطبان گوشی شما دسترسی پیدا می کنند. HarmonyOS 3.0 نموداری گرافیکی به شما نشان می دهد تا بتوانید به صورت دستی مجوزها را لغو کنید، بااین حال دستگاه می تواند به صورت خودکار نیز این کار را انجام دهد.

هواوی می گوید HarmonyOS 3.0 روی اپلیکیشن ها نظارت می کند تا بدافزارها را شناسایی کند. سیستم عامل جدید هواوی مجوزهایی جعلی دراختیار اپلیکیشن های غیر قابل اعتماد قرار می دهد و آنها را به سمت گالری خالی از تصاویر هدایت می کند.

HarmonyOS 3.‎0 ابزارهایی به شما ارائه می دهد تا بتوانید به هنگام ارسال تصاویر داده های حساس آن ها نظیر زمان و محل ثبت تصویر را پاک کنید. HarmonyOS 3.0 میتواند اسکرین شات ها را اسکن و شماره موبایل، آدرس منزل و... را تار کند.

هواوی تلاش کرده است روی بهینه سازی هارمونی نیز کار کند. به ادعای هواوی، HarmonyOS 3.0 درمقایسه با HarmonyOS 2.0 اپلیکیشن ها را سریع تر باز می کند، واکنش گراتر است و به هنگام اجرای بازی های موبایلی انرژی کمتری مصرف می کند.

سیستم عامل HarmonyOS 3.0,سیستم عامل هارمونی هواوی

یکی از قابلیت های جالب HarmonyOS 3.0 که حول یکی از شعارهای اصلی هواوی می چرخد، ایجاد آن چیزی است که چینی ها« ابردستگاه» می نامند. از نگاه هواوی، ابردستگاه شامل ترکیبی از دو یا تعداد بیشتری دستگاه هوشمند است که به شکل متحد با هم کار می کنند. رابط کاربری این بخش بسیار ساده است. HarmonyOS 3.0 نمایی از دستگاه های به هم متصل را در قالب حباب های جداگانه نمایش می دهد؛ با ترکیب کردن حباب ها، می توانید دستگاه ها را با هم هماهنگ کنید و ابردستگاه بسازید.

سؤالی که ایجاد می شود این است که ابردستگاه چه مزایی دارد؟ هواوی با چند مثال این سؤال را پاسخ داده است. فرض کنید در حال ویرایش ویدئو روی میت بوک هستید، اما می خواهید از صفحه نمایشی بزرگ تر استفاده کنید. اگر هم زمان با میت بوک دارای مانیتور میت استیشن ایکس هواوی هم باشید، برای هماهنگ کردن آنها صرفاً کافی است آیکون لپ تاپ را با آیکون مانیتور ترکیب کنید. درنتیجه ی این کار، محتویات نمایشگر لپ تاپ به صورت بلادرنگ روی مانیتور به نمایش درمی آید.

دستگاه های مبتنی بر HarmonyOS به منظور استفاده از قابلیت ابردستگاه ملزم به استفاده از یک شبکه ی وای فای (Wi-Fi) مشترک نیستند.

سیستم عامل HarmonyOS 3.0,سیستم عامل هارمونی هواوی

دستگاه های ساخت هواوی وقتی در نزدیکی هم قرار گیرند، متوجه یکدیگر می شوند. در واقع وقتی تبلت هواوی را در کنار گوشی هواوی قرار دهید ، می توانید با تبلت تماس ها را پاسخ دهید و پیامک ها را ببینید. قابلیت ابردستگاه به کاربران امکان می دهد بازي های موبایلی را روی نمایشگر بزرگ تر تبلت تجربه کنند.

یکپارچگی محتوای چندرسانه ای سیستم عامل HarmonyOS در تلویزیون های هوشمند نیز دردسترس قرار می گیرد. برای نمونه میتوانید از دو اسپیکر هوشمند نظیر Huawei Sound X به عنوان اسپیکر استریو برای تلویزیون مجهز به HarmonyOS استفاده کنید. به جای اسپیکر می توانید سراغ استفاده از هدفون بروید. همگام سازی دستگاه ها با هم به راحتی آب خوردن است.

اکوسیستمی که هواوی طراحی کرده محصولات برخی از شرکت های متفرقه را نیز در بر می گیرد. برای نمونه میتوانید برخی از تردمیل های منتخب را با ساعت های هوشمند هواوی همگام سازی کنید تا امکان رهگیری فعالیت های ورزشی فراهم شود. هم زمان می توانید هدفون را نیز وارد معادله کنید و آهنگ گوش دهید.

سیستم عامل HarmonyOS 3.0,سیستم عامل هارمونی هواوی

هواوی اکنون سیستم عامل HarmonyOS را برای خودروها نیز ارائه می دهد. به لطف HarmonyOS میتوانید ازطریق داشبورد خودرو به اپلیکیشن های گوشی دسترسی داشته باشید (مشابه قابلیتی که Android Auto ارائه می دهد). تمامی این گفته ها درباره ی گجت های هوشمند خانگی نیز صدق می کند.

هواوی گفته است که به روزرسانی دستگاه های مبتنی بر HarmonyOS 2.0 به سیستم عامل HarmonyOS 3.0 را در ماه سپتامبر ۲۰۲۲ (شهریور و مهر ۱۴۰۱) آغاز می کند. فهرست دستگاه های تحت پشتیبانی HarmonyOS 3.0 هنوز اعلام نشده است.

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش