سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۲۸ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۲۴۲۹
موبایل و تبلت

از گوشی X40 موتورولا رونمایی شد (+تصاویر)

گوشی موتورولا,گوشی X40 موتورولا
موتورولا گوشی X40 را با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل دوم و نرخ‌ نوسازی ۱۶۵ هرتز رونمایی کرد.

ساعاتی پیش، موتورولا گوشی پرچم دار جدید خود را با قابلیت های رده بالایی مثل تراشه ی Snapdragon 8 Gen 2 و نمایشگر OLED با نرخ نوسازی ۱۶۵ هرتز معرفی کرد.

هفته ی گذشته موتورولا اعلام‌کرد که قصد دارد برای رونمایی جدیدترین گوشی پرچم دارش رویدادی برگزار کند که ساعاتی پیش رویداد مذکور برگزار و موتورولا X40 یا Edge 40 با مشخصات و طراحی چشمگیر آماده ی ورود به بازار شد.

اگر بخواهیم مستقیماً سراغ جالب ترین ویژگی گوشی X40 برویم، باید از تأیید شایعه های قبلی درباره ی مجهزبودن این گوشی به تراشه ی Snapdragon 8 Gen 2 خوشحال باشیم. همچنین، پرچمدار جدید موتورولا بعنوان نخستین گوشی برخوردار از نمایشگر ۱۶۵ هرتزی، نقطه ی عطف دیگری در تاریخچه ی این شرکت رقم می زند.

طبیعتاً با چنین مشخصاتی، اولین چیزی که به ذهن خطور می کند، قابلیت های گیمینگ است که X40 به خوبی از پس آن برمی آید. موتورولا با تجهیز گوشی جدیدش به نمایشگر ۶/۷ اینچی و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ آن را به گزینه ای ایدئال برای گیمرها تبدیل کرده است. پنل OLED این گوشی از فناوری HDR10+ پشتیبانی می کند و به لطف فناوری DC dimming، هنگام کاهش نور نمایشگر پرشی در تصویر دیده نمی شود.

باتری ۴۶۰۰ میلی آمپرساعتی گوشی جدید موتورولا توانایی شارژ سریع دستگاه را با شارژر ۱۲۵ واتی دارد و از شارژ بی سیم تا ۱۵ وات نیز پشتیبانی می کند. افزون براین، گوشی مذکور امکان نصب دو سیم کارت را دارد که متأسفانه، به قیمت نداشتن اسلات برای اضافه کردن حافظه ی ذخیره سازی خارجی تمام شده است.ناگفته نماند از جک هدفون ۳/۵ میلی متری هم خبری نیست؛ چیزی که شاید به مذاق بسیاری از کاربران خوش نیاید.

موتورولا برای جبران کمبود اسلات حافظه ی خارجی X40، برای آن مدل های مختلفی با حافظه ی ذخیره سازی تا ۵۱۲ گیگابایت از نوع UFS 4.0 تدارک دیده است. همچنین، X40 در دو مدل با ظرفیت رم حافظه ی ۸ یا ۱۲ گیگابایتی از نوع LPDDR5X عرضه خواهد شد.

بااین حال، موتورولا تصمیم گرفته است برای پرچم دار تازه واردش به جای دوربین ۲۰۰ مگاپیکسل به کاررفته در X30، از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با اندازه ی پیکسل ۱/۱.۵۶ اینچی ۱ میکرومتری با فناوری ترکیب پیکسل (باینینگ) ۴ در ۱ استفاده کند. همچنین، X40 از قابلیت پایدارکننده ی تصویر OIS بهره مند است.

گوشی موتورولا,گوشی X40 موتورولا

دوربین دوم این گوشی نیز حسگری ۵۰ مگاپیکسلی است که هم برای ثبت تصاویر اولترا واید و هم تصاویر ماکرو به کار می رود. آخرین عضو ماژول دوربین پشتی X40 نیز حسگری ۱۲ مگاپیکسلی است و برای سلفی نیز دوربینی ۶۰ مگاپیکسلی درون پانچ هول در نظر گرفته شده است.

گفتنی است به کارگیری محافظ گوریلا گلس ویکتوس در پشت موتورولا X40 تائید شده است؛ ولی هنوز مشخص نیست نمایشگر نیز از آن بهره مند است یا خیر. افزون براین، موتورولا گوشی جدیدش را با فریم آلومینیومی تولید کرده که از گواهی IP68 نیز برخوردار است و می تواند از نفوذ آب و غبار به داخل گوشی جلوگیری کند.

قیمت مدل پایه ی موتورولا X40 با حافظه ی رم ۸ گیگابایتی و حافظه ی ذخیره سازی ۱۲۸ گیگابایتی حدود ۴۸۷ دلار خواهد بود که در مدل ۱۲ و ۵۱۲ گیگابایتی به ۶۱۷ دلار می رسد.

اگرچه مشتریان چینی از امروز میتوانند گوشی X40 موتورولا را پیش خرید کنند، هنوز زمان عرضه ی مدل Edge 40 به بازار اروپا مشخص نیست. درصورتی که زمان عرضه ی X30 را الگو قرار دهیم، می توانیم انتظار داشته باشیم مدل جدید حوالی اردیبهشت ماه سال آینده وارد بازار اروپا و سایر کشورها شود.

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش