سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۱۱ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۵۶۹
موبایل و تبلت

دلیل داغ شدن آیفون‌ ۱۵‌ پرو چیست؟

آیفون‌ ۱۵‌ پرو,علت داغی آیفون‌ ۱۵‌ پرو
تیتانیوم یکی از عوامل گرمای شدید آیفون ۱۵ پرو است.

روزنامه جهان صنعت نوشت: مدت کمی است که از ورود گوشی های آیفون ۱۵ به بازار می گذرد، اما خریداران شکایت های متعددی از عملکرد آن ثبت کرده اند. طبق شکایت ها این نسخه گران قیمت از گوشی های آیفون با مشکلاتی مانند داغ شدن بیش از حد، حتی بدون اجرای آپ ها و بازی های سنگین مواجه است. برخی معتقد هستند اپل توان «وات تراشه» جدید خود را افزایش داده که این مساله باعث داغ شدن سریع گوشی و کاهش عمر باتری آن می شود. البته بیشتر مشکلات در سری های «پرو» این گوشی گزارش شده اند، اما نسخه استاندارد نیز از این مشکلات مبرا نبوده اند.

«مینگ چی کوئو» تحلیلگر خوش سابقه می گوید: اپل (Apple) با اصلاح ساختار داخلی و استفاده از تیتانیوم در فریم آیفون ۱۵ پرو، عملکرد سیستم پخش حرارت را ضعیف کرده است. این تحلیلگر می گوید: مشکل گرمای آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرومکس به لیتوگرافی سه نانومتری پردازنده A17Pro ارتباطی ندارد و احتمالا نتیجه اصلاح سیستم دفع حرارت برای کاهش وزن گوشی های جدید است. براساس گفته «مینگ چی کوئو»، کاهش ابعاد ناحیه پخش حرارت و استفاده از فریم تیتانیومی اثر منفی روی عملکرد آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرومکس در زمینه دفع گرما گذاشته است. اپل با به روزرسانی نرم افزاری برای برطرف سازی مساله گرما تلاش می کند اما اگر این شرکت قدرت تراشه را محدود نکند، احتمالا شاهد تاثیر چشم‌گیر نخواهیم بود. «مینگ چی کوئو» می گوید: اگر اپل بدرستی به این مساله رسیدگی نکند، احتمالا فروش آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرومکس تحت تاثیر قرار می گیرد.

افزایش دمای «آیفون ۱۵» در آزمایش ها تا ۴۶ درجه سانتی گراد

با این حال به نظر می رسد این مشکل هر چهار مدل آیفون ۱۵ را تحت تاثیر قرار می دهد به طوریکه برخی از دارندگان گزارش می دهند که گوشی آن ها به قدری داغ می شود که حتی نمی توان آنها را بدون قاب نگه داشت. یک یوتیوبر کره ای به نام BullsLab با دوربین مادون قرمز آینده نگر (FLIR) آزمایش هایی را انجام داد که به عنوان دوربین تصویربرداری حرارتی نیز شناخته می شود. این دوربین ها می توانند دمای یک جسم را به صورت بصری نشان دهند و برخی از مدل ها- از جمله مدلی که در این آزمایش استفاده شده است- قادر به نمایش دمای واقعی اندازه گیری شده هستند.

او در آزمایش خود با دمای ۷/۴۶ درجه سانتیگراد مواجه شد که البته باید اشاره کرد این آزمایش هنگام استفاده سنگین (بنچمارک و بازی ها) از آیفون صورت گرفته است. Android Authority نشریه دیگری است که در طول آزمایش های خود با داغ شدن بیش از اندازه دستگاه مواجه شده است. در این گزارش نوشته شده: «در زمان هایی که از گوشی به مدت طولانی استفاده می شود، اغلب هنگام جابه جایی بین برنامه های چت و تماشای ریلزهای اینستاگرام، فضای سمت راست گوشی در پائین ماژول دوربین داغ می شود. این امر بدون تجربه بازي ها، بدون اتصال دستگاه برای شارژ و Wi- Fi رخ می دهد. بنابراین گرمای بیش از اندازه آن غیرقابل توضیح است.»

پس از داغ شدن، اکنون نوبت بادکردن باتری است

همچنین یک کاربر در انجمن «ردیت» می گوید «آیفون ۱۵ پرو» را از طریق اپراتور «ورایزن» خریده و متوجه شده که باتری گوشی باد کرده است. مشکل داغی« آیفون ۱۵ پرو» و« آیفون ۱۵ پرومکس» در روزهای اخیر جنجال زیادی به پا کرده است. خریداران این دو گوشی می گویند در پردازش های طولانی مدت و شارژ با آداپتورهای قدرتمند، آیفون های جدید بیش از حد داغ می کنند. تاکنون مشکلات آیفون ۱۵ پرو و پرومکس به داغی و افت عملکرد محدود شده بود، اما یک کاربر در انجمن ردیت مدعی باد کردن باتری گوشی اش شده است. تورم باتری به حدی است که نمایشگر را تا حدی از بدنه دستگاه جدا کرده است.

خریدار آیفون ۱۵ پرو می گوید این گوشی را دوشنبه هفته گذشته تهیه کرده و متوجه باد کردن باتری نشده است ولی هنگامی که برای گوشی اش قاب خرید، متوجه شد که امکان قراردادن گوشی در داخل قاب وجود ندارد. گوشی همچنان کار می کند، اما کاربران به خریدار آیفون ۱۵ پرو توصیه کرده اند که دستگاه را خاموش کند و سراغ شارژ کردن آن نرود. مراجعه به فروشگاه رسمی هم مشکل را رفع نکرد، چون ظاهرا فرد مورد بحث گوشی اش را از طریق اپراتور «ورایزن» تهیه کرده و کارکنان اپل گفته اند که نمی توانند برای چنین دستگاهی پشتیبانی ارائه دهند. کاربران در شبکه های اجتماعی از این سیاست اپل انتقاد کرده اند. ظاهرا «ورایزن» پذیرفته است که گوشی را تعویض کند. مشکلات داغی و باد کردن باتری آیفون های جدید در حالی اتفاق می افتد که این محصولات قیمت زيادي دارند، البته قیمت گوشی آیفون ۱۵ در مقایسه با نسل قبل تغییر نکرده است.

برخی از پاوربانک های USB- C با «آیفون ۱۵» کار نمی کنند

اپل امسال پورت USB- C را به نسل جدید گوشی های پرچمدارش یعنی آیفون ۱۵ اضافه کرد. در حالی که انتظار می رود این دستگاه ها را بتوان با کابل ها و پاوربانک های USB- C شارژ کرد، اما براساس گزارش کاربران ظاهرا برخی از پاور بانک ها به درستی آیفون ۱ ۵ اپل را شارژ نمی کنند. همان طور که کاربران Reddit و انجمن های MacRumors اشاره کرده اند، تمام پاوربانک های USB- C موجود را نمی توان با گوشی های آیفون ۱۵ استفاده کرد که احتمالا دلیل آن ویژگی شارژ معکوس آیفون است. به گفته کاربران، در بعضی موارد گوشی شارژ نمی شود و در برخی موارد دیگر آیفون ۱ ۵ پاوربانک را شارژ می کند.طیف وسیعی از پاوربانک های موجود در بازار تحت تاثیر این موضوع قرار گرفته اند. یکی از نسخه هایی که کاربران به آن اشاره کرده اند، پاوربانک ۱۰K PD زAnker PowerCore Slim است و مشتری اپل پس از گزارش مشکل خود با Anker مطلع شده که تنها راه برای شارژ کردن آیفون توسط پاوربانک استفاده از پورت USB- A است.

گوشی های آیفون از طریق پورت USB- C و قابلیت شارژ معکوس خود می توانند اپل واچ، ایرپاد یا آیفون دیگری را شارژ کنند و احتمالا این عملکرد روی برخی از پاوربانک ها نیز تاثیر می گذارد. به نظر می رسد اکثر پاوربانک های USB- C با Power Delivery، از جمله تعدادی از مدل های آزمایش شده توسط MacRumors، به درستی کار می کنند، اما دارندگان آیفون ۱۵ باید توجه داشته باشند که برخی از آنها ممکن است سازگار نباشند.

«آیفون» دیگر بهترین نمایشگر صنعت موبایل را ندارد

موسسه DxOMark می گوید نمایشگر آیفون ۱۵ پرومکس در رتبه چهارم بازار و پایین تر از نمایشگر گوشی پرچمدار جدید آنر قرار می گیرد. شرکت های گوشی ساز بطور معمول نمایشگر محصولات شان را نسل به نسل ارتقا می دهند. گاهی اوقات تغییرات بسیار جزئی است و در زمان های دیگر، استراتژی های بحث برانگیز اپل وارد کار می شود. بررسی های موسسه DxOMark نشان می دهد «هیچ تفاوتی» بین نمایشگر آیفون ۱۵ پرومکس و آیفون ۱۴ پرومکس وجود ندارد. نمایشگر آیفون ۱۵ پرومکس توانسته است در آزمون «خوانایی» موسسه DxOMark بالاترین امتیاز را کسب کند، با این حال در آزمون های دیگر، شرایط باب میل اپل پیش نرفت. آیفون۱۵ پرومکس امتیاز کلی ۱۴۹ را کسب کرد و در پشت سر پرچمداران تاشدنی نظیر گلکسی زد فولد ۵ و گوگل پیکسل فولد و همچنین آنر مجیک ۵ پرو قرار گرفت.

کمترین امتیاز آیفون ۱۵ پرومکس در بخش« رنگ» ثبت شد. DxOMark می گوید رنگها در نمایشگر آیفون ۱۵ پرومکس سرزنده بنظر می رسند، ولی سطح اشباع در زیر نور مستقیم آفتاب بیش از حد زیاد است. سال گذشته موسسه DisplayMate گفت آیفون ۱۴ پرومکس بهترین نمایشگر کل صنعت موبایل را دارد. سبک بررسی DisplayMate با DxOMark متفاوت است و احتمالا پس از انتشار گزارش جدید DisplayMate شاهد نتایج جالبی درباره آیفون ۱۵ پرومکس خواهیم بود. اپل گوشی های سری آیفون ۱۵ را اواخر شهریور با درگاه USB- C و داینامیک آیلند رونمایی کرد. قیمت گوشی آیفون در نسل جدید تغییر نکرده است تا خرید موبایل های جدید «اپل» برای بسیاری از مردم چندان دشوار نباشد.

  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش