پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۰۸:۱۷ - ۱۹ مهر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۷۰۰۶۳۴
موبایل و تبلت

۵ درسی که اپل باید از کنفرانس اخیر گوگل بگیرد!

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,شرکت اپل

کنفرانس گوگل برگزار شد و دو گوشی هوشمند پیکسل و پیکسل XL، روتر وای‌فای، دستیار هوشمند داخل منزل، هدست واقعیت مجازی و دستیار به‌روزشده معرفی شدند. اما اپل از این کنفرانس و معرفی محصولات جدید، چه درسی می‌تواند بگیرد؟

 

رقابت برای تمامی شرکت‌ها بسیار خوب است. این موضوع باعث می‌شود تا کمپانی‌ها روز به روز پیشرفت کرده و رشد کنند. این پیشرفت و ترقی در نهایت برای کاربران که استفاده کنندگان دیوایس‌ها هستند، بسیار مفید خواهد بود.

با توجه به معرفی سخت‌افزار و نرم‌افزار جدید توسط گوگل در کنفرانس اخیر، اپل می‌تواند درس‌هایی را از این پیشرفت بگیرد که به ۵ مورد از آنها در این مطلب اشاره می‌کنیم:

 

۱- فضای نامحدود برای عکس‌ها و ویدئوها

سال گذشته، گوگل با معرفی فضای اختصاصی Google Photos برای عکس‌ها و ویدئوهای با حجم زیاد، موج جدیدی را در این زمینه ایجاد کرد. با معرفی تلفن هوشمند پیکسل، گوگل این سرویس را یک گام به جلوتر هدایت کرد. کاربران این تلفن هوشمند قادر خواهند بود تا یک نسخه از عکس‌ها و فیلم‌های خود با سایز اصلی در یک فضای نامحدود و به صورت کاملا رایگان در اختیار داشته باشند. وقایع به یاد ماندنی مانند عکس‌ها یا فیلم‌ها، همواره برای کاربران به عنوان یک موضوع نگران کننده به حساب آمده است. به این ترتیب با ارائه این سرویس توسط گوگل، مطمئنا شادی کاربران دوچندان خواهد شد.

 

اختصاص دادن فضا مسلما هزینه در بر خواهد داشت. این موضوع در مورد عکس و فیلم بیشتر صدق می‌کند. در زمینه ذخیره‌سازی عکس‌ها و فیلم‌ها بر روی فضای iCloud، اپل این کار را توسط تهیه نسخه بک‌آپ بر روی این سرویس انجام می‌دهد. اما این سرویس در حال حاضر برای کاربران هزینه در پی دارد. اپل در حین ساخت اپل آیدی، فضای رایگان ۵ گیگابایتی برای کاربران خود در نظر گرفته که به محض پایان یافتن این فضا، شما دیگر قادر نخواهید بود تا از آن استفاده کنید و با پیغام پر شدن روبرو خواهید شد که در صورت تمایل به داشتن فضای بیشتر، باید هزینه بپردازید.

 

مطمئنا اپل سرمایه زیادی دارد و می‌تواند فضای محدود اختصاص یافته به کاربران خود را گسترش دهد و از طرف دیگر، گوگل با ارائه این سرویس نامحدود به صورت رایگان به کاربران خود، باعث اعمال فشار بیشتری بر روی اپل می‌شود تا این کار را سریع‌تر انجام دهد. البته ما انتظار نداریم که اپل فضای نامحدود در اختیار کاربران خود بگذارد، اما افزایش این فضا از ۵ گیگابایت به ۵۰ و یا ۱۰۰ گیگابایت می‌تواند تغییر مهمی در این زمینه برای استفاده کنندگان از سرویس iCloud و فضای ابری اشاره شده به حساب آید.

 

۲- پشتیبانی از ۴K و HDR در اپل تی‌وی

کیفیت ۴K و HDR در حال تبدیل به یک استاندارد در میان پخش کننده‌های ویدئویی است. Netflix و YouTube در حال حاضر امکان پشتیبانی از استریم ۴K و HDR را به سرویس‌های خود اضافه کرده‌اند و دیگر شرکت‌ها نیز در حال انجام این کار هستند. این موضوع باعث می‌شود تا کاربران سرویس‌های‌ با کیفت‌تری را استفاده کنند.

 

همانطور که اشاره کردیم، این سرویس‌ها، مخصوصا بر روی ست‌تاپ‌باکس‌ها مانند اپل تی‌وی بسیار هزینه‌بر خواهند بود. سرویس Chromecast Ultra گوگل که از استریم ۴K پشتیبانی می‌کند، لزوم انجام این کار را چند برابر می‌کند. پس جای شکی باقی نیست که این سرویس به زودی به اپل تی‌وی نیز خواهد آمد.

 

البته این موضوع یک به‌روزرسانی به حساب می‌آید که اپل باید آن را برای ماندن در بازار رقابت، در این محصول خود اعمال نماید. آیفون در دو نسل اخیر خود، امکان فیلم‌برداری با کیفیت ۴K را به همراه داشته است. این موضوع باعث خجالت است که ویدئوهای گرفته شده توسط آیفون، امکان انتقال به تلویزیون‌هایی که از Chromecast پشتیبانی می‌کنند را دارد، اما اپل ‌تی‌وی نمی‌تواند همچین کاری را انجام دهد!

 

۳- دستیار هوشمند همیشه فعال در منزل

مطمئنا زمانی که اپل اقدام به آپدیت اپل تی‌وی نماید، تنها امکان پشتیبانی از ۴K به آن اضافه نخواهد شد. با گزارش‌هایی که در مورد خانه هوشمند اپل در سال ۲۰۱۷ به گوش رسیده و می‌رسد، به نظر می‌آید اپل ‌تی‌وی در این زمینه به کمک اهالی کوپرتینو خواهد آمد تا یک دستیار هوشمند فوق حرفه‌ای و فعال را در منزل خود در اختیار داشته باشید. اما مطمئنا کارهای زیادی در پیش است تا این پروژه به دستیار هوشمند گوگل برسد. سیری در حال حاضر وقتی صحبت از قسمت‌های کلیدی در کنترل خانه‌های هوشمند به میان می‌آید، دارای ضعف‌هایی است که باید به سرعت برطرف شوند.

 

سیری در اپل تی‌وی در حال حاضر نمی‌تواند مانند Home box جدید گوگل که تنها ۱۲۹ دلار قیمت دارد، کارهایی مانند جستجو در وب، تنظیم تایمر یا اموری از این قبیل را انجام دهد. همچنین از میکروفون‌های چندگانه نیز بهره‌مند نیست و شما تنها باید صحبت‌های خود را از طریق ریموت آن، با دستگاه اصلی در میان بگذارید.

 

اعضای تیم مشغول به کار بر روی سیری، باید توجه ویژه‌ای به سرویس Google Home داشته باشند تا بتوانند این دستیار هوشمند را بیشتر و بیشتر با وظایف یک دستیار هوشمند برای کنترل منزل آشنا سازند.

 

۴- باتری با امکان شارژ سریع

اپل همواره در تلاش بوده تا با بهینه‌سازی سخت‌افزار و نرم‌افزار خود، عمر باطری دیوایس‌های خود را افزایش دهد. اما در دنیایی که تکنولوژی شارژ سریع وجود داشته و باطری‌های غول پیکر نیز در حال تولید و قرارگیری بر روی دیوایس‌ها هستند، اضافه شدن تنها یک یا دو ساعت بیشتر به باتری و همچنین استفاده از باتری با ظرفیت ۱۹۶۰ میلی آمپر، اصلا مناسب نیست. پیکسل می‌تواند فشار بیشتری بر روی اپل در این زمینه نیز وارد کند.

 

تلفن هوشمند پیکسل گوگل با بهره‌گیری از پورت USB-C برای شارژ و همچنین استفاده از فناوری (USB-PD (Power Direct و با تکیه بر شارژ ۱۸ واتی خود، امکان این را دارد که تنها در ۱۵ دقیقه، حدود ۷ ساعت عمر باطری را به کاربر بدهد. با ترکیب این قابلیت با باتری ۲۷۷۰ میلی آمپری، تلفن هوشمند پیکسل نه تنها عمر باطری بیشتری دارد، بلکه سریع‌تر از دیوایس‌های اپل بعد از اتمام شارژ به زندگی برمی‌گردد.

 

۵- آینده در دست فناوری بی‌سیم و وای‌فای است

مراکز وای‌فای جدید گوگل از فناوری مِش (mesh) برای تقویت امواج وای‌فای استفاده می‌کنند. با دستگاه‌های وای‌فای جدید که توسط گوگل عرضه می‌شود، شما دیگر با افت سیگنال روبرو نخواهید شد. در تئوری، ساز و کار این دستگاه مانند دیوایس AirPort Extreme و Express اپل است. فناوری مِش باعث می‌شود تا ارتباط هوشمندتری میان اجزای شبکه برقرار شود.

 

گوگل همچنین پک سه‌تایی روترهای خود را با قیمتی معادل ۲۹۹ دلار عرضه می‌کند. در حالی که پک Airport اپل (شامل Extreme و دو Express) هزینه‌ای معادل ۳۹۷ دلار را برای شما در پی خواهد داشت.

 

زمان آن رسیده است تا اپل تکانی اساسی به دستگاه‌های Airport خود داده و با اضافه کردن فناوری مِش به آنها، به‌روزرسانی تمام و عیاری را برای این محصول خود به ارمغان آورد.

 

 

itresan.com
  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش