دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۱۷ - ۱۹ مهر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۷۰۰۶۳۴
موبایل و تبلت

۵ درسی که اپل باید از کنفرانس اخیر گوگل بگیرد!

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,شرکت اپل

کنفرانس گوگل برگزار شد و دو گوشی هوشمند پیکسل و پیکسل XL، روتر وای‌فای، دستیار هوشمند داخل منزل، هدست واقعیت مجازی و دستیار به‌روزشده معرفی شدند. اما اپل از این کنفرانس و معرفی محصولات جدید، چه درسی می‌تواند بگیرد؟

 

رقابت برای تمامی شرکت‌ها بسیار خوب است. این موضوع باعث می‌شود تا کمپانی‌ها روز به روز پیشرفت کرده و رشد کنند. این پیشرفت و ترقی در نهایت برای کاربران که استفاده کنندگان دیوایس‌ها هستند، بسیار مفید خواهد بود.

با توجه به معرفی سخت‌افزار و نرم‌افزار جدید توسط گوگل در کنفرانس اخیر، اپل می‌تواند درس‌هایی را از این پیشرفت بگیرد که به ۵ مورد از آنها در این مطلب اشاره می‌کنیم:

 

۱- فضای نامحدود برای عکس‌ها و ویدئوها

سال گذشته، گوگل با معرفی فضای اختصاصی Google Photos برای عکس‌ها و ویدئوهای با حجم زیاد، موج جدیدی را در این زمینه ایجاد کرد. با معرفی تلفن هوشمند پیکسل، گوگل این سرویس را یک گام به جلوتر هدایت کرد. کاربران این تلفن هوشمند قادر خواهند بود تا یک نسخه از عکس‌ها و فیلم‌های خود با سایز اصلی در یک فضای نامحدود و به صورت کاملا رایگان در اختیار داشته باشند. وقایع به یاد ماندنی مانند عکس‌ها یا فیلم‌ها، همواره برای کاربران به عنوان یک موضوع نگران کننده به حساب آمده است. به این ترتیب با ارائه این سرویس توسط گوگل، مطمئنا شادی کاربران دوچندان خواهد شد.

 

اختصاص دادن فضا مسلما هزینه در بر خواهد داشت. این موضوع در مورد عکس و فیلم بیشتر صدق می‌کند. در زمینه ذخیره‌سازی عکس‌ها و فیلم‌ها بر روی فضای iCloud، اپل این کار را توسط تهیه نسخه بک‌آپ بر روی این سرویس انجام می‌دهد. اما این سرویس در حال حاضر برای کاربران هزینه در پی دارد. اپل در حین ساخت اپل آیدی، فضای رایگان ۵ گیگابایتی برای کاربران خود در نظر گرفته که به محض پایان یافتن این فضا، شما دیگر قادر نخواهید بود تا از آن استفاده کنید و با پیغام پر شدن روبرو خواهید شد که در صورت تمایل به داشتن فضای بیشتر، باید هزینه بپردازید.

 

مطمئنا اپل سرمایه زیادی دارد و می‌تواند فضای محدود اختصاص یافته به کاربران خود را گسترش دهد و از طرف دیگر، گوگل با ارائه این سرویس نامحدود به صورت رایگان به کاربران خود، باعث اعمال فشار بیشتری بر روی اپل می‌شود تا این کار را سریع‌تر انجام دهد. البته ما انتظار نداریم که اپل فضای نامحدود در اختیار کاربران خود بگذارد، اما افزایش این فضا از ۵ گیگابایت به ۵۰ و یا ۱۰۰ گیگابایت می‌تواند تغییر مهمی در این زمینه برای استفاده کنندگان از سرویس iCloud و فضای ابری اشاره شده به حساب آید.

 

۲- پشتیبانی از ۴K و HDR در اپل تی‌وی

کیفیت ۴K و HDR در حال تبدیل به یک استاندارد در میان پخش کننده‌های ویدئویی است. Netflix و YouTube در حال حاضر امکان پشتیبانی از استریم ۴K و HDR را به سرویس‌های خود اضافه کرده‌اند و دیگر شرکت‌ها نیز در حال انجام این کار هستند. این موضوع باعث می‌شود تا کاربران سرویس‌های‌ با کیفت‌تری را استفاده کنند.

 

همانطور که اشاره کردیم، این سرویس‌ها، مخصوصا بر روی ست‌تاپ‌باکس‌ها مانند اپل تی‌وی بسیار هزینه‌بر خواهند بود. سرویس Chromecast Ultra گوگل که از استریم ۴K پشتیبانی می‌کند، لزوم انجام این کار را چند برابر می‌کند. پس جای شکی باقی نیست که این سرویس به زودی به اپل تی‌وی نیز خواهد آمد.

 

البته این موضوع یک به‌روزرسانی به حساب می‌آید که اپل باید آن را برای ماندن در بازار رقابت، در این محصول خود اعمال نماید. آیفون در دو نسل اخیر خود، امکان فیلم‌برداری با کیفیت ۴K را به همراه داشته است. این موضوع باعث خجالت است که ویدئوهای گرفته شده توسط آیفون، امکان انتقال به تلویزیون‌هایی که از Chromecast پشتیبانی می‌کنند را دارد، اما اپل ‌تی‌وی نمی‌تواند همچین کاری را انجام دهد!

 

۳- دستیار هوشمند همیشه فعال در منزل

مطمئنا زمانی که اپل اقدام به آپدیت اپل تی‌وی نماید، تنها امکان پشتیبانی از ۴K به آن اضافه نخواهد شد. با گزارش‌هایی که در مورد خانه هوشمند اپل در سال ۲۰۱۷ به گوش رسیده و می‌رسد، به نظر می‌آید اپل ‌تی‌وی در این زمینه به کمک اهالی کوپرتینو خواهد آمد تا یک دستیار هوشمند فوق حرفه‌ای و فعال را در منزل خود در اختیار داشته باشید. اما مطمئنا کارهای زیادی در پیش است تا این پروژه به دستیار هوشمند گوگل برسد. سیری در حال حاضر وقتی صحبت از قسمت‌های کلیدی در کنترل خانه‌های هوشمند به میان می‌آید، دارای ضعف‌هایی است که باید به سرعت برطرف شوند.

 

سیری در اپل تی‌وی در حال حاضر نمی‌تواند مانند Home box جدید گوگل که تنها ۱۲۹ دلار قیمت دارد، کارهایی مانند جستجو در وب، تنظیم تایمر یا اموری از این قبیل را انجام دهد. همچنین از میکروفون‌های چندگانه نیز بهره‌مند نیست و شما تنها باید صحبت‌های خود را از طریق ریموت آن، با دستگاه اصلی در میان بگذارید.

 

اعضای تیم مشغول به کار بر روی سیری، باید توجه ویژه‌ای به سرویس Google Home داشته باشند تا بتوانند این دستیار هوشمند را بیشتر و بیشتر با وظایف یک دستیار هوشمند برای کنترل منزل آشنا سازند.

 

۴- باتری با امکان شارژ سریع

اپل همواره در تلاش بوده تا با بهینه‌سازی سخت‌افزار و نرم‌افزار خود، عمر باطری دیوایس‌های خود را افزایش دهد. اما در دنیایی که تکنولوژی شارژ سریع وجود داشته و باطری‌های غول پیکر نیز در حال تولید و قرارگیری بر روی دیوایس‌ها هستند، اضافه شدن تنها یک یا دو ساعت بیشتر به باتری و همچنین استفاده از باتری با ظرفیت ۱۹۶۰ میلی آمپر، اصلا مناسب نیست. پیکسل می‌تواند فشار بیشتری بر روی اپل در این زمینه نیز وارد کند.

 

تلفن هوشمند پیکسل گوگل با بهره‌گیری از پورت USB-C برای شارژ و همچنین استفاده از فناوری (USB-PD (Power Direct و با تکیه بر شارژ ۱۸ واتی خود، امکان این را دارد که تنها در ۱۵ دقیقه، حدود ۷ ساعت عمر باطری را به کاربر بدهد. با ترکیب این قابلیت با باتری ۲۷۷۰ میلی آمپری، تلفن هوشمند پیکسل نه تنها عمر باطری بیشتری دارد، بلکه سریع‌تر از دیوایس‌های اپل بعد از اتمام شارژ به زندگی برمی‌گردد.

 

۵- آینده در دست فناوری بی‌سیم و وای‌فای است

مراکز وای‌فای جدید گوگل از فناوری مِش (mesh) برای تقویت امواج وای‌فای استفاده می‌کنند. با دستگاه‌های وای‌فای جدید که توسط گوگل عرضه می‌شود، شما دیگر با افت سیگنال روبرو نخواهید شد. در تئوری، ساز و کار این دستگاه مانند دیوایس AirPort Extreme و Express اپل است. فناوری مِش باعث می‌شود تا ارتباط هوشمندتری میان اجزای شبکه برقرار شود.

 

گوگل همچنین پک سه‌تایی روترهای خود را با قیمتی معادل ۲۹۹ دلار عرضه می‌کند. در حالی که پک Airport اپل (شامل Extreme و دو Express) هزینه‌ای معادل ۳۹۷ دلار را برای شما در پی خواهد داشت.

 

زمان آن رسیده است تا اپل تکانی اساسی به دستگاه‌های Airport خود داده و با اضافه کردن فناوری مِش به آنها، به‌روزرسانی تمام و عیاری را برای این محصول خود به ارمغان آورد.

 

 

itresan.com
  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش