به گزارش تک شات،این عملکرد، نشاندهنده ۶.۶ درصد افزایش در فروش نسبت به سال ۲۰۱۵ است که فروشندگان گوشی های هوشمند موفق شده بودند فروش ۱.۳۲ میلیارد گوشی را به ثبت برسانند.
ارزش این فروش نیز به همین نسبت افزایش یافت و ارزش کل اسمارت فون های فروخته شده در سال ۲۰۱۶ را به ۴۲۸.۹ میلیارد دلار رساند که نسبت به سال گذشته ۷.۷ درصد افزایش را نشان می دهد. تمامی مناطق غیر از اروپای غربی در طی آخرین سه ماهه سال ۲۰۱۶ نسبت به زمان مشابه در سال ۲۰۱۵ شاهد رشد بودند. در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۶ فروشندگان موبایل توانستند ۳۹۱ میلیون گوشی را به فروش برسانند که در مقایسه با زمان مشابه در سال ۲۰۱۵ نشاندهنده ۶.۱ درصد رشد می باشد. همانطور که انتظار می رود، چین بزرگترین بازار اسمارت فون ها بود و در طی سه ماهه آخر سال ۲۰۱۶ تعداد ۱۲۰ میلیون اسمارت فون در این کشور خاور دور به فروش رسید.
پس از افتی کوتاه مدت، بازار اسمارت فون ها در آمریکای شمالی نیز مجدد رونق گرفت که بیشتر به دلیل انواع محرک های تبلیغاتی و پیشنهادات اپراتورهای وایرلس بود. عامل دیگری که به رشد فروش در سه ماهه چهارم در آمریکای شمالی کمک کرد، رونمایی از چندین گوشی پرچمدار بود که توانست تاثیر خوبی در بزرگترین بازار گوشی های پرچمدار داشته باشد.
اما هنوز هم بازار آمریکای شمالی، با در نظر گرفتن اینکه در سال ۲۰۱۶ فقط ۱۹۱.۳ میلیون گوشی یعنی ۳۰۰ هزار عدد بیش از سال ۲۰۱۵ در این بازار به فروش رفته، بازاری راکد ارزیابی می شود. بازار غرب اروپا علیرغم استفاده از خیلی از راهکارهایی که در آمریکا به کار رفت، با افت روبرو شد که از اشباع بودن این بازار ناشی می شود. GfK معتقد است که بازار اروپای غربی همچنان در سال ۲۰۱۷ راکد خواهد بود، در حالیکه بازار جهانی همچنان به رشد خود، ولو به میزان کم، ادامه خواهد داد. بطور خاص، این موسسه تحقیقاتی اعلام کرده است که امسال تقاضا در بازار جهانی اسمارت فون به حدود ۱.۴۸ میلیارد قطعه خواهد رسید.
همچنین انتظار می رود که بازار چین همچنان و به دلیل گسترش شبکه های ۴G به رشد خود ادامه دهد. حدود ۵۷ درصد کاربران اسمارت فون در چین در سال ۲۰۱۶ از شبکه ۴G استفاده می کردند که این تعداد در سال جاری افزایش خواهد یافت.
- 13
- 3