دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۳ - ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۱۵۶۵
موبایل و تبلت

گاردین معرفی کرد

تاثیرگذارترین محصولات دیجیتال قابل حمل

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,تکنولوژی
آی‌فون، انقلاب بزرگی در بازار گوشی‌های موبایل و دستگاه‌های دیجیتال قابل حمل شخصی ایجاد کرد.

دنیای اقتصاد: محصولات دیجیتال شخصی تحول بزرگی در دنیای تکنولوژی بوده‌اند. در حقیقت امکان دسترسی به قابلیت‌های مختلف برای انجام امور روزمره همیشه و همه جا این محصولات را به محبوبیت زیادی در میان مردم سراسر دنیا رسانده است. با این همه در میان انبوه محصولات دیجیتال شخصی که در همه این سال‌ها روانه بازار شده‌اند، تنها بعضی از آنها توانسته‌اند موج و تحول جدیدی در دنیای گجت‌ها ایجاد کرده و تاثیرگذارتر از بقیه باشند. در همین راستا مجله آنلاین گاردین به بررسی و معرفی موثرترین و انقلابی‌ترین گجت‌های قابل حمل پرداخته است.

 

دوربین Kodak Brownie در سال ۱۹۰۰: براونی محصولی جالب از شرکت کداک است که در سال ۱۹۰۰ مفهوم عکاسی فوری را برای مردم تعبیر کرد؛ دوربینی ساده در یک جعبه مقوایی با یک لنز که می‌توانست عکس‌های فوری بگیرد. این دوربین در آن سال با قیمت یک دلار (کمتر از ۳۰ دلار به قیمت امروز) روانه بازار شد و کداک توانست در سال اول عرضه‌اش به بازار ۱۵۰ هزار دستگاه از آن را به فروش برساند.

 

دستگاه ضبط رادیویی Philips Radiorecorder در سال ۱۹۶۶: این محصول اولین ترکیب قابل حمل از رادیو و ضبط صوت بود. این دستگاه در واقع دسته محصول جدیدی با عنوان دستگاه پخش‌کننده موسیقی قابل حمل را ایجاد کرد و خیلی زود در دست افراد مختلف در تمام دنیا دیده می‌شد. این دستگاه قابل حمل بود و موسیقی را با کیفیت خوب پخش و ضبط می‌کرد. به این ترتیب در مدت کمی تقاضا برای خرید انواع بزرگ‌تر و با کیفیت‌تر این محصول در بازار زیاد شد.

 

ماشین حساب قابل حمل در سال ۱۹۷۰: اولین ماشین حساب‌های قابل حمل در سال ۱۹۷۰ در ژاپن از سوی برندهایی مانند Sharp، Sanyo و Canon روانه بازار شدند.مدل پاکترونیک از Canon یک ماشین حساب قابل حمل بود که اعداد دیجیتالی را روی کاغذ حرارتی نشان می‌داد و اولین بار به‌عنوان بخشی از یک پروژه تکنولوژیک از سوی شرکت Texas Instruments معرفی شد. این محصولات به خاطر کاربردهای مختلف و قابل حمل بودن به سرعت در میان مردم پذیرفته و محبوب شدند.

 

واکمن در سال ۱۹۷۹: احتمالا نمادین‌ترین و جنجالی‌ترین دستگاه پخش موسیقی قابل حملی که تا به حال ساخته شده است و خود شرکت سونی آن را در ابتدا Soundabout می‌نامید. این محصول که در سال ۱۹۷۹ برای اولین بار معرفی شد، به دست یک مهندس صدا طراحی و ساخته شد، چون یکی از روسای شرکت سونی دوست داشت در طول سفرهای کاری‌اش به اپراهای مورد علاقه‌اش گوش کند. واکمن که در واقع یک ضبط کاست قابل حمل بود، توانست شیوه تفکر افراد درباره موسیقی و شخصی‌سازی آن را تغییر دهد. بد نیست بدانید که تا سال ۲۰۰۹ بیش از ۳۸۵ میلیون دستگاه واکمن در سراسر دنیا به فروش رسید.

 

دیسک‌من در سال ۱۹۸۴: اولین دستگاه پخش سی‌دی قابل حمل شرکت سونی در واقع ایده اولیه خودش را از دستگاه واکمن گرفته بود و حتی بسیاری آن را سی‌دی واکمن می‌نامیدند. این دستگاه دو سال بعد از آنکه سی دی روانه بازار شد و در حقیقت با افزایش محبوبیت و رواج استفاده از آن در میان مردم، طراحی و روانه بازار شد.

 

کنسول بازی دستی Game Boy در سال ۱۹۸۹: یک کنسول بازی دستی سمبلیک که توانست دسته محصول جدیدی در میان محصولات ویژه بازی‌های ویدئویی ایجاد کرده و خیلی زود به محبوبیت برسد، تا جایی که حالا و به تازگی نسخه‌های جدید و مدرنی از آن طراحی و تولید شده‌اند. این کنسول بازی دستی که از سوی شرکت نینتندو طراحی و تولید شد، بازی‌های ویدئویی را همیشه و همه جا به دستان افراد علاقه‌مند می‌رساند. هر چند این محصول در ابتدای ورودش به بازار ناچیز و ناموفق به نظر می‌رسید، اما همچنان به خاطر بازی‌هایش در میان مردم محبوبیت زیادی دارد. این دستگاه دارای پردازنده ۱۹/ ۴ مگاهرتزی و رم ۸ کیلوبایتی بود و از صفحه نمایش ۶/ ۲ اینچی با وضوح ۱۴۴ در ۱۶۰ پیکسلی بهره می‌برد. این کنسول بازی دستی با چهار باتری سایز AA تا ۱۵ ساعت به‌طور مداوم کار می‌کرد.

 

اسباب بازی دیجیتال Tamagotchi در سال ۱۹۹۶: اولین اسباب بازی الکترونیک و دیجیتال که اگر کلید غذا دادن به آن را نمی‌زدید از گرسنگی می‌مرد! این دستگاه در واقع یک تخم مرغ بود که همیشه و همه جا می‌توانست در کنار کاربرانش باشد و آنها را سرگرم کند. درست به همین دلیل هم تا سال ۲۰۱۰ بیش از ۴۴ نسخه مختلف از آن طراحی و روانه بازار شد و بیش از ۷۶ میلیون دستگاه از آن در دنیا به فروش رسید.

 

دستیار دیجیتال شخصی Palm Pilot در سال ۱۹۹۶: این محصول با کمک نرم‌افزارهای شناسایی دستخط طراحی شده در مرکز تحقیقات روباتیک آمریکا، توانست انقلاب بزرگی در بازار محصولات دیجیتال شخصی ایجاد کند. بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان دستیارهای دیجیتال شخصی را جد موبایل‌های هوشمند امروزی می‌دانند. اولین دستیار دیجیتال شخصی پالم پیلوت یک صفحه نمایش تک‌رنگ و خاکستری داشت که از نمایشگر لمسی غیر هادی، قلم نوری و البته قطعات و تراشه‌های مدرن بهره می‌برد.

 

آی‌پاد در سال ۲۰۰۱: آی‌پاد مسلما و قطعا نهایت انقلاب دستگاه‌های پخش موسیقی قابل حمل و شخصی بود که با طراحی ساده‌اش توانست در میان اغلب مردم دنیا به محبوبیت زیادی برسد. هرچند اولین مدل این محصول چندان محبوب و پرطرفدار نبود، اما مدل‌های بعدی آن خیلی زود بازار داغ و پررونقی پیدا کردند.

 

آی‌فون در سال ۲۰۰۷: درست مانند آی‌پاد، اولین مدل از آی‌فون هم نتوانست چندان در بازار با استقبال خوبی مواجه شود، اما این محصول انقلاب بزرگی در بازار گوشی‌های موبایل و دستگاه‌های دیجیتال قابل حمل شخصی ایجاد کرد؛ انقلابی که هنوز تا نسل‌های بعدی موبایل‌های هوشمند هم ادامه دارد. این محصول توانست دنیای دوربین‌های عکاسی، پخش‌کننده‌های موسیقی قابل حمل، ضبط‌کننده‌های صدا، کنسول‌های بازی دستی و حتی دستگاه‌های راهبردی را هم تحت تاثیر خود قرار دهد.

 

 

 

  • 15
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش