دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۴۴ - ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۳۰۳۱
موبایل و تبلت

بهترین تبلت‌ های سال ۲۰۱۷ که اکنون می‌توانید بخرید

دنیای تبلت‌ها روز به روز دچار تحولات بزرگی می‌شود. در سال‌های اخیر مردم تبلت‌هایشان را مانند گوشی‌های هوشمند تعویض نمی‌کنند تا جدیدترین نسخه آن را بخرند، بلکه آن‌ها این کار را هر ۲ سال یا حتی بیش از ۲ سال یکبار انجام می‌دهند. مانند لپ‌تا‌پ‌ها، تبلت‌ها دارای عمر بیشتری هستند!  چرخه به‌روز‌رسانی آن‌ها نیز طولانی‌تر است. برای همین تولیدکنندگان تبلت‌ها سعی می‌کنند با نوآوری‌ها مردم را به خرید تبلت و تعویض زودتر آن با مدل‌های جدیدتر راغب کنند.

این موارد به تولیدکنندگان نکاتی را آموخته است: آن‌ها را متوجه کرده که مردم دقیقا چه چیزی از یک تبلت می‌خواهند. این موضوع سبب تغییر بزرگی در طراحی و فرم تبلت‌ها شده است. تبلت‌های بزرگ‌تر و قوی‌تری در حال حاضر برای علاقه‌مندان ارائه شده است. قیمت مناسب تبلت‌ها نیز انگیزه مردم را برای خرید آن‌ها بیشتر می‌کند.

بنابراین بیایید ببینیم کدام تبلت‌ها به ازای امکاناتشان، قیمت مناسبی دارند و کدام تبلت‌ها قیمت بسیار بالایی دارند در حالی که امکانات مناسبی ندارند.

برای اطلاع از قیمت روز تبلت کلیک کنید

با مقایسه ۸ تبلت برتر بازار، همراه دیجی‌ رو همراه باشید:

۱- اپل آیپد پرو ۱۲.۳ اینچی و ۹.۷ اینچی

شروع قیمت از:

    مدل ۱۲.۳ اینچی ۸۰۰ دلار

    مدل ۹.۷ اینچی ۶۰۰ دلار

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,تبلت

آیپد پرو یک تبلت کامل است. آن دو نسخه دارد: نسخه ۱۲.۳ اینچی که بیشتر مناسب افرادی است که بر روی تبلت خود طراحی می‌کنند و یا فیلم می‌بینند و نسخه ۹.۷ اینچی مناسب کسانی است که به دنبال تبلتی با حمل و نقل آسان می‌گردند.

هر دو تبلت از قلم اپل (Apple Pencil) پشتیبانی می‌کنند که البته این قلم باید به صورت جداگانه خریداری شود. این قلم امکانات خوبی دارد که از آن جمله می‌توان به رسم با دقت و جزئیات اشاره کرد. آیپد پرو علاوه بر عملکرد بی نقص خود دارای نرم‌افزارهایی است که به طراحان امکان خلق بهترین آثار را به شکل دیجیتال می‌دهد که این کار در این تبلت بسیار آسان و لذت‌بخش است.

۲- سرفیس پرو ۴

شروع قیمت از: ۸۰۰ دلار

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,تبلت

مایکروسافت سرفیس پرو ۴ به عنوان انتخاب دوم در این لیست قرار گرفته است. این تبلت چیزی بیش از ۲ دستگاه در ۱ دستگاه است! سرفیس پرو ۴ ویژگی‌هایی دارد که قیمت بالای آن را توجیه می‌کند. مدل پایه این دستگاه با ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و تراشه اینتل M3 دارای قیمت ۸۰۰ دلار است، مدل های دیگر از دستگاه قیمتی بالاتر دارند.

اگر می‌خواهید از تبلتتان لذت ببرید توصیه ما تهیه مدل مناسبی از سرفیس پرو ۴ است. نسخه Core i5 با ۴ گیگابایت رم و قلم سروفیس است که قیمتی حدود ۱۰۰۰ دلار دارد، مناسب و کامل است. سیستم عامل سرفیس پرو ۴ ویندوز ۱۰ بوده که تمام برنامه‌ها روی آن به خوبی اجرا می‌شوند.

۳- اپل آیپد (۲۰۱۷)

شروع قیمت از: ۳۳۰ دلار

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,تبلت

اپل، آیپد جدید خود را در ماه مارس ۲۰۱۷ معرفی کرد. این تبلت ارزان‌ترین تبلت ۹.۷ اینچی اپل تا به امروز است. تنها با پرداخت ۳۳۰ دلار آیپد ۹.۷ اینچی ۲۰۱۷ را دریافت خواهید کرد، بسیار از ویژگی‌های و اجزای آن بسیار شبیه به آیپد ایر ۱ است. این مدل برخلاف آیپد پرو برای طراحی مناسب نیست زیرا آن از قلم اپل پشتیبانی نمی‌کند.

تبلت جدید اپل دستگاهی عالی برای افراد عادی است که از تبلت برای وب‌گردی، دیدن عکس و ویدئو و گاهی از آیپد برای تولید محتوا استفاده می‌کنند. آیپد جدید صفحه نمایش زیبا و با کیفیتی دارد و رابط کاربری آن نیز قابل قبول است.با توجه به قیمت ش، گزینه مناسبی برای خرید در این بازه قیمتی است.

۴- سامسونگ گلکسی تب اس ۳

شروع قیمت از: ۶۰۰ دلار

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,تبلت

گلکسی تب اس ۳ یکی از جدیدترین تبلت‌های اندرویدی و یکی از بهترین‌های آن است. این تبلت از قلم بهبودیافته‌ی S Pen سامسونگ پشتیبانی می‌کند و در آن بر برنامه‌های کاربردی خلاقانه تمرکز شده است، تب اس ۳ دارای صفحه نمایش ۹.۷ اینچی با رزولوشن ۱۵۳۶*۲۰۵۸ است که این صفحه نمایش بسیار با کیفیت بوده و از کار با آن لذت خواهید برد. سیستم عامل آن اندروید ۷ و پردازنده‌اش نیز اسنپ‌دراگون ۸۲۰ است.

گلکسی تب اس ۳ یکی از گران‌قیمت ترین تبلت‌های اندرویدی است که با قیمتی در حدود ۶۰۰ دلار عرضه می‌شود. البته باید توجه داشت که کیبورد مخصوص آن و قلم S Pen نیز همراه تبلت خواهند بود.

۵- گوگل پیکسل C

شروع قیمت از: ۶۰۰ دلار

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,تبلت

تبلت پیکسل C گوگل با سیستم عامل اندروید کار می‌کند و بسیار روان و بدون مشکل است. این تبلت آپدیت‌های اندروید را سریع و برای مدت طولانی دریافت خواهد کرد. با توجه به صفحه کلید مغناطیسی این تبلت بسیاری آن را جایگزین مناسبی برای لپ تاپ‌ها می‌دانند زیرا در مقایسه با لپ‌تاپ‌ها بسیار سبک‌تر و جمع و جور‌تر و حمل و نقل آن آسان‌تر است. مشخصات سخت افزاری این تبلت نیز قابل‌قبول است.

۶- لنوو یوگا بوک

شروع قیمت از: ۵۳۰ دلار

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,تبلت

لنوو یوگا بوک یک تبلت با ویژگی‌های بسیار خوب است، طراحی ظریف و نازک آن به همراه لولا که آن‌را همچون دفتری برای شما می‌کند. این تبلت در اواخر سال ۲۰۱۶ رونمایی شد. در ابتدا تبلت بسیار خوب و قدرتمند و بدون نقصی به نظر می‌رسید اما پس از گذشت مدتی درخواست‌های تعمیر زیاد لنوو یوگا بوک، نشان داد که آن چیزی جز حیله لنوو نبوده است و این تبلت مشکلات زیادی را در عمل برای استفاده کنندگانش به وجود می‌آورد.

چیزی که لنوو یوگا بوک را متمایز می‌کند یک صفحه کلید نوآورانه است که همچنین از آن می‌توان به عنوان دفترچه یادداشت استفاده کرد . یادداشت‌های روزانه را در آن نوشت و نگهداری کرد. این ویژگی جالبی است اما نه به اندازه‌ای که در استفاده بلند مدت از این تبلت لذت بخش باشد. اگر شما دانش‌آموز یا دانشجو هستید و طراحی‌های نازک و جدید را دوست دارید، لنوو یوگا بوک انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.

۷- هوآوی مدیاپد ام ۳

شروع قیمت از: ۳۰۰ دلار

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,تبلت

تبلت جدید مدیاپد ام ۳ هوآوی دارای یک بدنه تمام فلزی نازک است که با توجه به قیمت خوبی که دارد گزینه بسیار مناسبی برای خرید است. مزیت دیگر آن علاوه بر قیمت، رابط کاربری خوب آن است، پیدا کردن ویژگی‌های خاص دیگر در این محصول کار سختی است. این فقط یک تبلت خوب، محکم و زیباست و مقرون به صرفه است که ممکن است نیازهای شما را برآورده کند.

۸- آمازون فایر HD 8

قیمت: ۷۰ دلار

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,تبلت

آخرین تبلت آمازون فایر HD 8 است که قیمت آن ۷۰ دلار بوده و بسیار ارزان است. با توجه به قیمتش یکی از مقرون به صرفه‌ترین تبلت‌ها برای شما خواهد بود. البته اگر اولویت اول شما خواندن کتاب و متن بر روی تبلتتان باشد.

به خاطر داشته باشید، درست است که سیستم عامل این تبلت اندروید است اما یک لایه محدود کننده توسط آمازون روی آن قرار داده شده که باعث شده که این تبلت بسیاری از ویژگی‌های اندروید را نداشته باشد.

digiro.ir
  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش