یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۴۹ - ۳۱ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۷۹۱۵
موبایل و تبلت

کیفیت و خوانایی نمایشگر کدام گوشی پرچمدار در روشنایی روز و زیر نور آفتاب بهتر است؟

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل
در ادامه خوانایی نمایشگر گلکسی اس ۸ پلاس، آیفون ۷ پلاس، ال جی جی ۶، گوگل پیکسل، اکسپریا ایکس زد اس و وان پلاس ۵ را از نظر میزان روشنایی ، دید در فضای باز و زیر نور آفتاب مقایسه می‌کنیم.

اگرچه در تابستان امسال، دمای هوا در سراسر دنیا به میزان بسیار زیادی در مقایسه با سال‌های قبل افزایش یافته است، اما این گرما هم نمیتواند مردو را در خانه نگه دارد. فصل تابستان فارغ از گرمای آن، بهترین فرصت برای تفریح و گشت و گذار است و هیچکس دوست ندارد چنین فرصتی را از دست بدهد.اما برای افرادی که گوشی موبایل بخش قابل توجهی از زندگی‌شان را تشکیل می‌دهد علاوه بر گرما یک مشکل دیگر نیز وجود دارد؛ آن‌ها مجبورند حین کار کردن با دستگاه، آن را در یک دست نگه داشته و با دستی دیگر یک سایه‌بان برایش درست کنند، چرا که تابش نور خورشید به حدی است که محتواها بر روی نمایشگر به راحتی دیده نمی‌شوند.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل

 

کاربران دوست دارند از کم، زیاد و یا متعادل بودن خوانایی نمایشگر گوشی موبایل خود مطلع شوند. اگر آن‌ها بدانند دید در فضای باز صفحه نمایش گوشی موبایل آن‌ها با دیگر محصولات در یک رده است، این مشکل قابل تحمل خواهد شد، اما اگر متوجه شوند محصولاتی در بازار دارای نمایشگرهایی بسیار خوانا زیر نور مستقیم آفتاب هستند، قضیه کمی برایشان دردآور می‌شود!

 

در ادامه به مقایسه میزان روشنایی و دید در فضای باز شش مورد از برترین پرچمداران بازار امروز می‌پردازیم. بهتر است ابتدا مشخصات فنی نمایشگرهای آن‌ها را بررسی کنیم.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل

با توجه به چارت بالا، روشنایی صفحه نمایش آیفون ۷ پلاس و گلکسی اس ۸ پلاس از چهار گوشی موبایل دیگر بیشتر است، به طوری که این میزان در هر دوی آن‌ها بالای ۵۵۰ نیتس است. هر چه این عدد بیشتر باشد، مشاهده محتوا بر روی یک نمایشگر راحت‌تر خواهد بود.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل

بعد از آن‌ها اکسپریا ایکس زد اس و با فاصله کمی از آن ال جی جی ۶ قرار دارند که روشنایی آن‌ها نیز بالاتر از ۵۰۰ نیتس است. اگرچه برای افزایش خوانایی در فضای باز فاکتورهای تاثیرگذار دیگری نیز وجود دارند، اما از نظر نخستین فاکتور مهم، وان پلاس ۵ و گوگل پیکسل عملکرد به مراتب ضعیف‌تری دارند. سقف روشنایی نمایشگر گوشی موبایل سال ۲۰۱۶ گوگل حتی از ۴۰۰ نیتس نیز کمی کمتر است.

 

در عمل، به جز حداکثر میزان روشنایی، بازتاب‌پذیری نیز در خوانایی نمایشگر اهمیت زیادی دارد. بهترین کار برای مقایسه واقعی میزان روشنایی و دید در فضای باز این دستگاه‌ها، قرار دادن آن‌ها زیر نور مستقیم آفتاب و مشاهده عملکرد است.

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل

 

تصاویر زیر همگی در زیر نور مستقیم و البته شدید آفتاب گرفته شده‌اند که شرایطی چالش برانگیز برای هر دوربین محسوب می‌شود. در چنین حالتی، به خاطر پویایی بالای منظره نمی‌توان صحنه را به صورت واقعی ثبت کرد. به همین دلیل، به منظور ایجاد تصاویری واقع‌بینانه به منظور بررسی میزان خوانایی نمایشگر زیر نور آفتاب، ویرایش‌هایی بر روی آن‌ها انجام شده است. از آنجایی که تمامی عکس‌ها به یک میزان ویرایش شده‌اند، این مقایسه میزان روشنایی و دید در فضای باز عادلانه خواهد بود.

 

در پایین دو منظره نخست، ابتدا تصویر اورجینال که توسط دوربین ثبت شده را مشاهده می‌کنید. در ادامه می‌توانید نحوه نمایش همان صحنه در زیر نور مستقیم آفتاب در نمایشگر هر شش گوشی موبایل یاد شده را ببینید.

 

منظره اول

تصویر اورجینال

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل
اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل

تصویر این صحنه، بر روی برخی نمایشگرها به راحتی و بدون هیچ زحمتی دیده می‌شود. اگرچه هدف ابتدایی ما مقایسه کیفیت و خوانایی نمایشگر این صفحه‌ نمایش‌ها بود، اما با آغاز آزمایش توجه‌مان به یک تفاوت آشکار دیگر نیز جلب شد. رنگ‌ها در هر نمایشگر به شیوه‌ای متفاوت به تصویر کشیده می‌شوند.

 

متاسفانه در برخی موارد، با یک مقایسه ساده با تصویر اورجینال متوجه می‌شویم رنگ‌های واقعی حفظ نشده است. در هر صورت، تمرکز خود را بر روی هدف اصلی تست نگه می‌داریم. امتیازدهی در این بخش و مشخص کردن بهترین گوشی موبایل را بر عهده شما می‌گذاریم. پرواضح است که گوگل پیکسل، عملکرد بسیار ناامیدکننده‌ای در صحنه نخست دارد.

منظره دوم

تصویر اورجینال

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل
اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل

در این منظره نیز همانند مورد بالا، عملکرد وان پلاس ۵ و مخصوصا گوگل پیکسل از چهار گوشی موبایل دیگر ضعیف‌تر است. به نظر می‌رسد اهمیت میزان روشنایی نمایشگر بر حسب نیتس بیشتر از آن چیزی است که تصور می‌کردیم، چرا که مجددا گلکسی اس ۸ پلاس، اکسپریا ایکس زد اس و آیفون ۷ پلاس خوانایی نمایشگر بیشتری دارند.

 

منظره سوم

محتوای روی نمایشگر

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل

 

از آنجایی که زیر نور مستقیم آفتاب، خواندن متن اصلی‌ترین چالشی است که در برابر کاربر قرار می‌گیرد، صحنه سوم در بر دارنده نوشته‌هایی ریز و درشت است. در اینجا نیز فقط آیفون ۷ پلاس، گلکسی اس ۸ پلاس و اکسپریا ایکس زد اس عملکرد قابل قبولی دارند. برخلاف دو صحنه بالا، در اینجا عملکرد اکسپریا ایکس زد اس از گوشی های موبایل دیگر بهتر است.

 

نتیجه‌گیری از مقایسه خوانایی نمایشگر گوشی‌‎های پرچمدار

در مقایسه با چند سال قبل، نمایشگر گوشی های موبایل از نظر حفظ تعادل رنگ‌ها و همچنین میزان روشنایی وضعیت بهتری پیدا کرده‌اند. در سال گذشته نیز چنین بررسی بر روی برترین پرچمداران انجام گرفت. اکنون می‌بینیم به صورت متوسط، شش گوشی موبایل منتخب سال جاری وضعیت بهتری در مقایسه با سال ۲۰۱۶ دارند. حتی بر روی نمایشگر بدترین دستگاه در بین این شش مورد نیز محتواها با کمی زحمت قابل مشاهده‌ هستند، در حالی که تا چند سال قبل، حین استفاده از اکثر گوشی های موبایل زیر نور آفتاب، ابدا هیچ چیزی مشخص نبود.

 

 

با وجود عملکرد بسیار خوب هر دو گوشی موبایل آیفون ۷ پلاس و گلکسی اس ۸ پلاس، پرچمدار سامسونگ عملکرد بهتری را به نمایش گذاشت. همچنین اگرچه بر اساس اعداد و ارقام پیرامون مشخصات نمایشگرها، رتبه اول و دوم را مختص پرچمداران اپل و سامسونگ می‌دانستیم، اما اکسپریا ایکس زد اس بعد از گلکسی اس ۸ می‌ایستد. برترین گوشی موبایل سال گذشته اپل در مقایسه پیشین در جایگاه نخست قرار داشت، اما امسال به رتبه سوم سقوط کرده است.

 

ال جی جی ۶ و وان پلاس ۵ اگرچه عملکرد آن‌چنان قابل قبولی نداشتند، اما در مقایسه با گوگل پیکسل خیلی بهتر ظاهر شدند. گوشی موبایل سال گذشته شرکت گوگل با وجود داشتن قیمتی سرسام‌آور، از نظر میزان روشنایی و دید در فضای باز بسیار ناامیدکننده است.

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,موبایل

 

 

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش