جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۸:۰۵ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۵۳۷۱
موبایل و تبلت

مقایسه ای بین گوشی هواوی پی ۱۰ با اچ تی سی یو ۱۱

اچ تی سی یو ۱۱ و هواوی پی ۱۰,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

مقایسه اچ تی سی یو ۱۱ با هواوی پی ۱۰ می تواند در هنگام خرید و انتخاب یکی از این دو اسمارت فون به شما کمک کند؛ هر دو موبایل در بازار گوشی های رده بالا رقابت می کنند و به خوبی در برابر یکدیگر قد علم کرده اند. گوشی اچ تی سی یو ۱۱ اوایل امسال توسط کمپانی تایوانی تولید کننده معرفی شد که در گذشته، محبوبیت بیشتری داشت. از طرف دیگر، گوشی هواوی پی ۱۰ را یک تولید کننده ی چینی به بازار عرضه می کند که طی چند سال اخیر بر سر زبان ها افتاده و با پرچمداران کمپانی های بزرگ رقابت می کند. این برند در کشور چین، رتبه ی اول را به خود اختصاص داده و بالاتر از برندهای شیائومی، اوپو و ویوو قرار دارد.

 

در مقایسه اچ تی سی یو ۱۱ با هواوی پی ۱۰ به بررسی مشخصات رده بالای این اسمارت فون ها می پردازیم که با قیمت تقریبا مشابهی به فروش می رسند. با مقایسه اچ تی سی یو ۱۱ با هواوی پی ۱۰ به این نتیجه می رسیم که کدام موبایل ارزش پولی که برای آن خرج می کنید را دارد.

 

گوشی هوشمند اچ تی سی یو ۱۱، اولین دستگاهی است که با قابلیت فریم حساس به فشار همراه شده است؛ این قابلیت با نام Edge Sense معرفی شده و به کاربر این امکان را می دهد تا با فشار داردن لبه های دستگاه، به برنامه های مختلفی دسترسی داشته باشند. این قابلیت می تواند میزان فشاری که به فریم وارد می کنید را تشخیص داده و به تناسب آن، برنامه هایی مثل دستیار مجازی گوگل (Google Assistant) را اجرا می کند؛ علاوه بر این، با وارد کردن فشار اندک به لبه ها، دوربین این موبایل به اجرا گذاشته می شود. جالب ترین ویژگی اج سنس در اچ تی سی یو ۱۱، قابلیت شخصی سازی است؛ این بدان معناست که کاربر می تواند دستگاه را تنظیم کرده تا با وارد کردن فشار مناسب، به برنامه ی مورد نظر خود دسترسی داشته باشد.

 

 گوشی هوشمند اچ تی سی یو ۱۱ همچنین با طراحی شیشه ای Liquid Surface همراه است که به طراحی دستگاه های قبلی اچ تی سی از جمله یو اولترا و یو پلی شباهت دارد. این کمپانی در طراحی این موبایل ها، قالب فلزی خارجی را با شیشه عوض کرده است.

 

از نقطه نظر مشخصات سخت افزاری باید گفت که گوشی اچ تی سی یو ۱۱ از نمایگشر ۵.۵ اینچی WQHD با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ سوپر LCD5 برخوردار است که گوریلا گلس ۵ وظیفه ی حفاظت از آن را به عهده دارد. یک تراشه ی کوالکوم اسنپدراگون ۸۳۵ که با هشت هسته ی Kyro 280 همراه شده نیز قدرت آن را تامین می کند. چهار هسته ی این پردازنده با قدرت فرکانس ۲.۴۵ گیگاهرتز و چهار هسته ی دیگر با قدرت ۲.۱۹ گیگاهرتز همراه هستند. یک پردازنده آدرنو ۵۴۰ نیز پردازش گرافیک دستگاه را به عهده دارد. این دستگاه همچنین با رم ۴ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی راه اندازی شده و از نصب میکرو اس دی کارت و افزایش حافظه تا ۲۵۶ گیگابایت پشتیبانی می کند. علاوه بر این، یک پورت یو اس بی نوع سی برای شارژ و همگام سازی داده ها نیز در نظر گرفته شده است. جک هدفون ۳.۵ میلی متری از این دستگاه حذف شده و یک باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی لیتیوم یون با پشتیبانی از شارژ سریع Quick Charge 3.0  وظیفه روشن نگه داشتن دستگاه را به عهده دارد. سنسور اثر انگشت در این موبایل، درون دکمه ی هوم تعبیه شده ودر نمای جلویی دستگاه قرار دارد. از دیگر مشخصات اچ تی سی یو ۱۱ می توان به شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت و مغناطیس سنج اشاره کرد.

 

حال به بررسی دوربین این گوشی هوشمند می پردازیم. اچ تی سی یو ۱۱ با دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی همراه است که از تکنولوژی کمپانی اچ تی سی یعنی UltraPixel 3 و UltraSpeed Autofocus بهره می برد. این دستگاه همچنین از زاویه گسترده f/1.7، سنسور ۱/۲.۵۵، فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF)، تثبیت اپتیکال تصویر و فلاش LED دوگانه برخوردار است. این دوربین با قابلیت های نرم افزاری فوکوس لمسی، برچسب گذاری جغرافیایی، تشخیص چهره، HDR و پاناروما همراه است. این دستگاه می تواند ویدیوهایی با کیفیت ۴K را در ۳۰ فریم در ثانیه و ویدیوهای ۱۰۸۰p را در ۱۲۰ فریم در ثانیه به ثبت برساند. یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی نیز در نمای جلویی تعبیه شده که می تواند ویدیوهایی با کیفیت ۱۰۸۰p را در ۳۰ فریم در ثانیه به ثبت برساند.

 

و اما نرم افزارهای گوشی هوشمند اچ تی سی یو ۱۱؛ اندروید ۷.۱ نوقا به صورت پیش فرض روی این موبایل اجرا می شود و رابط کاربری کمپانی یعنی Sense UI 9 نیز در کنار اندروید قرار دارد. انتظار می رود که با انتشار رسمی اندروید O، این دستگاه نیز به زودی از آن بهره مند شوند. این دستگاه همچنین اولین گوشی هوشمندی است که رسما از سه دستیار مجازی پشتیبانی می کند؛ کاربران می توانند هنگام استفاده از این موبایل، از خدمات گوگل اسیستنت، آمازون الکسا و دستیار کمپانی اچ تی سی یعنی Sense Companion بهره مند شوند. گوشی U11 در ابعاد ۱۵۳.۹ در۷۵.۹ در ۷.۹ میلی متر ساخته شده و ۱۶۹ گرم وزن دارد. این دستگاه همچنین تاییدیه IP67 را در اختیار دارد؛ این بدان معناست که این اسمارت فون در برابر قطره آب و گرد و غبار ایمن است.

 

اچ تی سی یو ۱۱ و هواوی پی ۱۰,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

دو گوشی هوشمند هواوی پی ۱۰ و پی ۱۰ پلاس از پرچمدارانی هستند که کمپانی هواوی در سال جاری راه اندازی کرده است. هواوی پی ۱۰ نسخه کوچکتر است که با نمایشگر ۵.۱ اینچی همراه شده و نسخه ی پلاس از نمایشگر ۵.۵ اینچی بهره می برد. این دستگاه تماما از فلز ساخته شده و لبه های آن کمی خمیده هستند که ظاهر زیباتری را به دستگاه بخشیده و در دست گرفتن آن را راحت تر می کند. در مجموع، گوشی هواوی پی ۱۰ یک دستگاه تقریبا کوچک است که در یک قالب زیبای خوشایند قرار دارد. هرچند که هیچ طراحی منحصربه فردی دراین موبایل دیده نمی شود تا بتواند برگ برنده ای را در اختیار آن قرار دهد.

 

اما از نقطه نظر سخت افزاری باید گفت که گوشی هواوی پی ۱۰ با نمایشگر ۵.۱ اینچی IPS-NEO LCD و رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ همراه شده و شیشه ی محافظ گوریلا گلس ۵ نیز روی آن قرار دارد. تامین قدرت این موبایل را تراشه ی خود کمپانی هواوی یعنی HiSilicon Kirin 960 به عهده دارد که قدرت پردازش آن به ۲.۴ گیگاهرتز می رسد و با پردازنده ی گرافیکی Mali-G71 MP8 همراه است. این دستگاه با رم ۴ گیگابایتی و در دو گزینه ی حافظه داخلی ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی به فروش می رسد. این میزان حافظه با نصب میکرو اس دی کارت تا ۲۵۶ گیگابایتی قابل افزایش است.

 

گوشی هوشمند هواوی پی ۱۰ از تنظیمات دوربین دوگانه برخوردار شده که دو سنور ۱۲ مگاپیکسلی RGB و سنسور ۲۰ مگاپیکسلی مونوکروم، ترکیب آن را تشکیل می دهند. هر دو لنز با همکاری شرکت بزرگ آلمانی لایکا طراحی و تولید شده اند. این دوربین از زاویه گسترده f/2.2، تثبیت اپتیکال تصویر، زوم ۲x، فلاش دوگانه، LED دوگانه، PDAF و Laser AF برخوردار است. این دوربین می تواند ویدیوهایی با کیفیت ۴K را در ۳۰ فریم بر ثانیه و کیفیت ۱۰۸۰p را در ۶۰ فریم در ثانیه به ثبت برساند. یک دوربین ۸ مگاپیکسلی نیز در پنل جلویی قرار دارد که با دیافراگم گسترده f/1.9  همراه است.

 

از دیگر مشخصات گوشی هواوی پی ۱۰ می توان به باتری ۳۲۰۰ میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع، اتصالات سلولار از جمله GSM، HSPA و تکنولوژی LTE، بلوتوث ۴.۲، وای فای با باند دوگانه ۸۰۲.۱۱ a/b/g/n/ac، وای فای هات اسپات، وای فای دایرکت و DLNA اشاره کرد. اسکنر اثر انگشت در نمای جلویی، تراشه ی NFC در پنل پشتی و پورت یو اس بی نوع سی در لبه ی پایینی تعبیه شده اند. هواوی پی ۱۰ به اندروید ۷.۰ نوقا و رابط کاربری EMUI 5.1 مجهز شده است. این دستگاه در ابعاد ۱۴۵.۳ در ۶۹.۳ در ۷ میلی متر ساخته شده و ۱۴۵ گرم وزن دارد.

 

اچ تی سی یو ۱۱ و هواوی پی ۱۰,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سخن نهایی

در مقایسه اچ تی سی یو ۱۱ با هواوی پی ۱۰ متوجه شدیم که هر دو دستگاه از بهترین ها هستند، پس مطمئن باشید که با خرید هر کدام از این دو موبایل می توانید مدت ها از آن استفاده کنید. اما از نقطه نظر مقایسه اچ تی سی یو ۱۱ با هواوی پی ۱۰ به سختی توانستیم نوآوری هایی که در گوشی اچ تی سی وجود دارد را نادیده بگیریم. از قابلیت منحصر به فرد اج سنس گرفته تا طراحی Liquid Surface، این اسمارت فون با ویژگی هایی همراه است که می تواند کیفیت جدیدی را به بازار ارائه دهد. این دستگاه همچنین از سه دستیار هوش مصنوعی پشتیبانی می کند؛ شاید هرگز به سه دستیار نیازی نداشته باشید، اما مشاهده ی عملکرد و تفاوت های آنها می تواند جذاب باشد. علاوه بر این، اچ تی سی یو ۱۱ از تراشه ی کوالکوم اسنپدراگون ۸۳۵ قدرتمند برخوردار است که می تواند در کنار کاهش قیمت ۱۰۰ دلاری، جذابیت بیشتری را برای خریداران به همراه داشته باشد. هواوی پی ۱۰ نیز گوشی هوشمند فوق العاده ای به شمار می رود، اما در مقایسه با اچ تی سی یو ۱۱، چیز جدیدی برای ارائه ندارد. به همین دلیل نیز این موبایل در مقایسه اچ تی سی یو ۱۱ با هواوی پی ۱۰ برنده است.

 

 

 

 

 

techrato.com
  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش