دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۴۲ - ۲۰ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۴۵۴۷
موبایل و تبلت

مقایسه گوشی‌های آیفون ۸ پلاس، آیفون X و گلکسی نوت ۸ سامسونگ

آیفون X,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

آیفون X ، آیفون ۸ پلاس و سامسونگ گلکسی نوت ۸ از برترین گوشی‌های سال ۲۰۱۷ میلادی هستند. این سه محصول معرفی شده‌اند تا پرچم برندهای خود را بالا بگیرند.

 

شکی در این نیست که این سه گوشی هوشمند هر یک ویژگی‌های خاص خود را دارند اما سوالی که وجود دارد این است که از میان این سه محصول کدام یک را باید انتخاب کنیم؟ در این مطلب سعی کرده‌ایم که برای این سوال یک پاسخ جامع ارائه کنیم. 

 

مقایسه مشخصات یک گوشی آی او اس با یک گوشی اندرویدی کار چندان ساده‌ای نیست زیرا سخت افزار و سیستم عامل این دو نوع محصول کاملا با یکدیگر تفاوت دارند؛ برای مثال سامسونگ از گذشته تا به حال عادت داشته که در ساخت گوشی‌های خود از پردازشگرهایی با تعداد هسته‌های بیشتر استفاده کند در حالی که اپل به طور معمول از تعداد هسته‌های کمتر اما قدرتمندتری استفاده می‌کند. اپل در آخرین پردازشگر خود، ای ۱۱ بیونیک (A11 Bionic) هم از همین روش اما با نسبتی جدید استفاده کرده است به این نحو که ای ۱۱ بیونیک را به دو تراشه قدرتمند و چهار تراشه دارای راندمان بالا مجهز ساخته است. در نگاه اول شاید این گونه به نظر برسد که سازنده آمریکایی با انجام این کار فرکانس قابل پشتیبانی پردازشگر جدیدش را در مقایسه با فرکانس قابل پشتیبانی تراشه ای ۱۰ خود کاهش داده، اما فراموش نکنید که این کاهش فرکانس با افزایش تعداد هسته‌ها جبران شده است.

 

در مورد رم به کار رفته در گوشی‌های جدید اپل بحث‌های زیادی وجود دارد زیرا بعضی از منابع می‌گویند که گوشی‌های جدید اپل اط جمله آیفون X به رم ۳ گیگابایتی مجهز شده‌اند اما در سایت‌های دیگر اطلاعات متفاوتی درج شده است. در هر حال می‌توان اطمینان داشت که آیفون‌های جدید از رم‌های ۳ یا ۴ گیگابایتی بهره می‌برند؛ در این بررسی مبنا بر این گذاشته شده که گوشی جدید کوپرتینو به رم ۳ گیگابایتی مجهز است. گوشی‌های اندروید در این زمینه هم با گوشی‌های اپل تفاوت دارند به این نحو که سازندگان گوشی‌های اندرویدd اغلب در ساخت محصولات خود از رم‌های قدرتمندتری نیز استفاده می‌کنند. از این نظر می‌توان به این نکته اشاره کرد که سامسونگ در گلکسی نوت ۸ خود از یک رم ۶ گیگابایتی استفاده کرده است اما در نظر داشته باشید که همیشه بیشتر بودن اعداد دلیلی بر بهتر بودن یک گوشی نیست.

 

از نظر مشخصات فنی اسمی می‌توان گفت که گلکسی نوت ۸ سامسونگ برنده است زیرا نمایشگر بزرگ‌تر و رزولوشن بیشتری دارد و از طرفی کارت حافظه میکرو SD را نیز پشتیبانی می‌کند. همان طور که گفته شد، فبلت جدید سازنده کره‌ای، به رم قدرتمندتری نیز مجهز شده؛ با وجود این نمی‌توان گفت که آیا این رم توانایی مقابله کردن با آیفون جدید را در اختیار نوت ۸ می‌گذارد یا خیر زیرا هنوز باید منتظر ماند و دید که نتایج تست‌های واقعی در این رابطه چه آمار و ارقامی را ارائه می‌کنند. اگرچه که می‌توان گفت که محصولات جدید هر دو سازنده از هر نظر در این زمینه فرامین کاربران خود را به خوبی انجام می‌دهند.

 

آیفون X از گلکسی نوت ۸ سبک‌تر است و کارایی بیشتری را به طور تک هسته‌ای در اختیار کاربرش می‌گذارد. این گوشی هوشمند توانایی‌های گرافیکی منحصر بفردی نیز دارد زیرا سازنده مشهور آمریکایی در ساخت آن از یک واحد پردازش گرافیکی قدرتمند و جدید استفاده کرده است.

 

همه مطالب فوق در تعیین هویت یک گوشی هوشمند موثر هستند اما با همه این تفاسیر انتخاب کردن بین یک گوشی آی او اس و اندروید بیشتر از این که به مشخصات سخت افزاری مرتبط باشد، به کاربردهای یک گوشی هوشمند وابسته است. در این زمینه اگر می‌توانید با یک قلم دیجیتالی کار کنید و به یک حافظه جداشدنی و جک هدفون نیاز دارید، در این صورت بهتر است که گلکسی نوت ۸ سامسونگ را انتخاب کنید اما اگر آیپاد و پردازشگرهای هوش مصنوعی تاثیر بیشتری بر روی زندگی شما دارند، با خرید آیفون اوقات لذت بخش‌تری را سپری می‌کنید.

 

در مورد آیفون X این سوال نیز مطرح می‌شود که آیا پردازشگر هوش مصنوعی و قابلیت فیس آی دی (Face ID) این محصول واقعا توانایی‌هایی که اپل از آن‌ها نام برده است را در خود دارند یا خیر؟ در این زمینه از آنجایی که به دلیل عدم عرضه آیفون X ، هیچ اطلاعات واقعی هنوز منتشر نشده، نمی‌توان جواب دقیقی را ارائه کرد. این وضعیت در رابطه با کارایی‌های دوربین آیفون X نیز صدق می‌کند زیر این گوشی هوشمند باید در شرایط واقعی با وضعیت‌های نوری مختلفی تست گردد تا مشخص شود که چه توانایی‌هایی دارد.

 

آنچه که در مورد همه گوشی‌های جدید کمی آزار دهنده و مبهم به نظر می‌رسد این است که چرا سازندگان عملکرد واقعی گوشی‌های خود را در مقایسه با عملکرد نسل قبلی گوشی‌هایشان تا حد زیادی افزایش نمی‌دهند؟ بدون شک گلکسی نوت ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون X نسبت به مدل‌های قبلی خود زیباتر و سریع‌تر هستند. اما حقیقتی که وجود دارد این است که افزایش توانایی واقعی آن‌ها چندان چشمگیر نیست و در این زمینه برای مثال می‌توان گفت که قابلیت‌هایی مثل دستیار مجازی و تشخیص چهره به عنوان دو ویژگی جدید پذیرفتنی هستند،

 

اما عملکرد واقعی گوشی را تا حد زیادی افزایش نمی‌دهند اگرچه که بدون شک ارائه یک یا دو قابلیت جدید می‌تواند همان چیزی باشد که کاربر می‌خواهد زیرا تراشه هوش مصنوعی جدیدی که اپل در ساخت گوشی آیفون ایکس خود استفاده کرده، از ویژگی‌هایی به شمار می‌رود که با گذشت زمان و ارائه شدن کاربردهای جدید، سودمندی خود را نشان می‌دهد. در ادامه مشخصات فنی گلکسی نوت ۸ سامسونگ و آیفون ۸ پلاس و آیفون X (آیفون ۱۰) اپل ارائه شده است.

 

 

نوع گوشیآیفون ۸ پلاسآیفون Xگلکسی نوت ۸
مشخصات
ابعاد۱۵۸.۴ در ۷۸.۱ در ۷.۵ میلی متر۱۴۳.۶ در ۷۰.۹ در ۷.۷ میلی متر۱۶۲.۵ در ۷۴.۸ در ۸.۶ میلی متر
وزن۱۸۸ گرم۱۷۴ گرم۱۹۵ گرم
رم۳ گیگابایت ال پی دی دی ۴ (تایید نشده)۳ گیگابایت ال پی دی دی ۴ (تایید نشده)۶ گیگابایت ال پی دی دی آر ۴ ایکس
پردازشگرای ۱۱ بیونیک (ساختار ۴ + ۲)ای ۱۱ بیونیک (ساختار ۴ + ۲)اسنپدراگون ۸۳۵ (۴ هسته ۲.۳۵ GHz + 4 هسته ۱.۹ GHz کریو)
واحد پردازش گرافیکیاپل کاستوماپل کاستومآدرینو ۵۴۰
اندازه باترینامشخصنامشخص۳۳۰۰ mAH
اندازه نمایشگر۵.۵ اینچ۵.۸ اینچ۶.۳ اینچ
رزولوشن نمایشگر۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی ال سی دی۲۴۳۶ در ۱۱۲۵ پیکسلی OLED۲۹۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسلی OLED
حافظه داخلی۶۴ گیگابایت۶۴ گیگابایت۶۴ گیگابایت
قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SDنداردندارددارد
جک هدفوننداردندارددارد
قلمنداردندارددارد
توانایی پشتیبانی شارژ وایرلسدارددارددارد
میزان و شاخص مقاومت در برابر آبIP 67 مقاوم در برابر آبIP 67 مقاوم در برابر آبIP 68 ضد آب
قیمت پایه۷۹۹ دلار۹۹۹ دلار۹۲۹ دلار

 

techrato.com
  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش