به گزارش خبرآنلاین، هوآوی میت ۱۰ پرو مانند اغلب پرچمداران ۲۰۱۷ بدون لبه با نمایشگر تمام صفحه ساخته شده است. امسال اس ۸ و ۸ پلاس سامسونگ، پیکسل ۲ ایکس ال، جی ۶ ال جی تقریبا بدون لبه شدند اما سامسونگ اول بود و سعی کرد اس ۸ پلاس را «پیش پرچمدار» امسال در طراحی نشان دهد و با طراحی خمیده و نمایشگر ۸۵ درصدی نسبت به بدنه، تاج برتری را در بخش نمایشگر از آن خود کند.
اغلب گوشیها با ترکیب فلز و شیشه سعی کردند پریمیوم شوند اما سامسونگ استایل بهتری را از خود نشان داده و در فروش نیز شماره ۱ شد.
گلکسی اس۸ پلاس نمایشگر QHD امولد در سایز ۶.۲ اینچی و رزولوشن ۲۹۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل را به نمایش گذاشت اما میت ۱۰ پرو نمایشگر ۶ اینچی امولد را با رزولوشن ۲۱۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل ساخت که پایین تر از گلکسی درآمد.
در بخش دوربین هنوز میت ۱۰ پرو تست نشده است اما از لحاظ اعداد و ارقام، خود را بالاتر نشان می دهد. دوربین ۱۲ و ۲۰ با لنز لایکا در خود جای داده است و با دهانه لنز بازتر عکسبرداری در نور کم را به خوبی جواب میدهد.
اما اس ۸ پلاس تک دوربینه از نوع ۱۲ مگاپیکسلی است که لنز ۱.۷ در اختیار دارد و با پردازش تصویری، عکس نهایی را با کیفیت مطلوب ذخیره میکند.
در بخش پردازنده و عملکرد هر دو کمپانی تراشه بومی خود را در اختیار دارند. اکسینوس ۸۸۹۵ روی اس ۸ پلاس (در بازار آمریکا اسنپ دراگون ۸۳۵ است) و میت ۱۰ پرو نیز تراشه Kirin 970 را در اختیار دارد.
هواوی همچنان NPU را برای پردازش هوش مصنوعی در خود برای اولین بار جای داده است تا عکسبرداری در نور کم، ترجمه هم زمان و ... را در کسری از هزارم ثانیه انجام دهد.
در بخش باتری باید این نکته ذکر شود که هواوی از فرمول رزولوشن پایین و باتری بزرگ استفاده کرده و رزولوشن ۱۰۸۰ را با باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری ترکیب کرده است اما گلکسی اس ۸ پلاس رزولوشن QHD را با باتری ۳۵۰۰ میلی آمپر ترکیب کرده است. بنابراین ظاهرا میت ۱۰ پرو برنده این بخش است اما ذکر یک نکته لازم است و اینکه هرچند هر دو از فناوری شارژ سریع بهرهمند شدهاند اما گلکسی اس ۸ پلاس شارژ بی سیم دارد و میت ۱۰ پرو از آن بی بهره است.
در بخش ذخیره سازی و رم باید بگوییم میت ۱۰ با ۴ گیگ رم و ۶۴ گیگ حافظه ساخته شده و گلکسی اس ۸ پلاس نیز مانند آن است و هر دو نسخه ۶ گیگ رم و حافظه ۱۲۸ گیگی هم دارند اما فرق بزرگ اینجاست که میت ۱۰ پرو اسلات برای افزودن حافظه جانبی ندارد اما اس ۸ پلاس دارد و تا ۲۵۶ گیگ اضافی میتوان روی آن فضا ایجاد کرد.
گوشی اس ۸ پلاس با هدست واقعیت مجازی Gear VR کار میکند اما میت ۱۰ پرو چنینی امکانی ندارد.
هر دو گوشی از طریق اتصالات تعریف شده به پی سی وصل شده و شبیه کامپیوتر کار میکنند. در سامسونگ با استفاده از DeX Station انجام میشود و در میت ۱۰ پرو از طریق کابل مبدل یو اس بی تایپ سی به اچ دی ام آی انجام میشود.
در بخش قیمت، میت ۱۰ پرو ازران تر از اس ۸ پلاس است اما قطعا اگر پول بهتر بدهید گوشی بهتر یعنی گلکسی اس ۸ پلاس را دریافت خواهید کرد.
قطعا پس از عرضه پیکسل ۲ ایکس ال یا حتی میت ۱۰ پرو میتوان به جرات گفت هیچ کدام از گوشیهای اندرویدی مانند گلکسی اس ۸ و ۸ پلاس نیست.
- 10
- 8
فرشاد
۱۳۹۶/۱۲/۳ - ۳:۲۲
Permalink