جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۴۹ - ۲۴ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۶۳۴۱
موبایل و تبلت

فبلت‌ U11 Plus، آخرین پرچمدار فبلت‌های HTC در سال ۲۰۱۷

فبلت‌ U11 Plus,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
شرکت HTC اخیرا از آخرین پرچمدار دنیای فبلت های خود رونمایی کرد، HTC U11 Plus فبلتی زیبا و قدرتمند است که می تواند در رقابت با دیگر فبلت های اخیر معرفی شده توسط سایر رقبای شرکت HTC، عملکرد قابل توجهی را به نمایش بگذارد.

شرکت HTC اخیرا از آخرین پرچمدار دنیای فبلت های خود رونمایی کرد. HTC U11 Plus فبلتی زیبا و قدرتمند است که می تواند در رقابت با دیگر فبلت های اخیر معرفی شده توسط سایر رقبای شرکت HTC، عملکرد قابل توجهی را به نمایش بگذارد. در ادامه به معرفی و نقد و بررسی این پرچمدار جدید شرکت HTC می پردازیم.

 

ویژگی های ظاهری و فنی فبلت U11 Plus شباهت زیادی به گوشی U11 شرکت HTC دارند و با توجه به اینکه مدتی نزدیک به ۵ ماه از معرفی رسمی U11 می گذرد، دلیل این وقفه چند ماهه میان معرفی این دو گجت هنوز مشخص نیست.

 

از ویژگی های مشترک میان فبلت U11 Plus و گوشی هوشمند U11 می توان به دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی، پردازنده اسنپدراگون ۸۳۵، ۶ گیگابایت حافظه رم، ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی، هندزفری Usonic با قابلیت حذف صداهای موجود در محیط، رابط کاربری Sense، قابلیت ضبط ویدئو با کیفیت ۴K و قابلیت ضبط صدا به صورت سه بعدی اشاره کرد.

 

همانطور که مشخص است آخرین فبلت معرفی شده توسط شرکت HTC و یا U11 Plus شباهت های بسیاری به گوشی U11 دارد؛ اما این فبلت تغییراتی را هم به نمایش گذاشته که از جمله آنها می توان به صفحه نمایش بزرگتر، باتری بزرگ تر با ظرفیت ۳۹۳۰ میلی آمپر و افزایش ۳۰ درصدی در قدرت بلندگو ها اشاره کرد. علاوه بر این، فبلت جدید شرکت HTC از لحاظ ظاهری شباهت های بسیاری به دیگر فبلت های معرفی شده در اواخر سال ۲۰۱۷ مانند Samsung Galaxy S8 Plus، iPhone 8 Plus، Google Pixel XL 2 و LG V30 دارد.

 

قیمت و زمان عرضه

 

قیمت در نظر گرفته شده برای این گجت معادل ۹۰۰ دلار است و با توجه به قیمت روز دلار انتظار داریم تا کاربران ایرانی بتوانند با پرداخت هزینه ای حدودا ۴ میلیون تومان نمونه ای از این فبلت قدرتمند را در اختیار بگیرند. پیش فروش این فبلت تایوانی آغاز شده و طبق برنامه ریزی های انجام شده توسط شرکت سازنده، عرضه انبوه آن به بازار خاورمیانه در اواسط ماه دسامبر اتفاق خواهد افتاد.

 

طراحی

 

صفحه نمایش استفاده شده در تولید U11 Plus در مقایسه با نمونه ای که در U11 شاهدش هستیم اندازه ای بزرگ تر دارد و طبیعتا این مسئله باعث افزایش در ابعاد بدنه و وزن U11 Plus هم شده است. U11 Plus ابعادی معادل ۱۵۸.۵ در ۷۴.۹ در ۸.۵ میلی متر  و وزنی ۱۸۸ گرمی دارد و این در حالی است که برادر کوچکتر این فبلت و یا U11 با داشتن ابعادی برابر با ۱۵۳.۹ در ۷۵.۹ در ۷.۹ میلی متر، وزنی ۱۶۹ گرمی داشت.

 

فبلت U11 Plus با وجود داشتن ابعادی بزرگ از ظرافت ظاهری خاصی برخوردار است؛ همانند هر گوشی هوشمند و یا فبلت جدید دیگری، حاشیه تصویر U11 Plus هم به حداقل میزان مشاهده شده تا به امروز رسیده و به دلیل کاهش در حاشیه پایینی صفحه نمایش شرکت سازنده به اجبار محل قرار گیری سنسور اسکن اثر انگشت را به قاب پشتی این فبلت منتقل کرده است.

 

فبلت‌ U11 Plus,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

قاب پشتی U11 Plus از جنس شیشه ساخته شده و با وجود زیبایی خاص قاب پشتی، استفاده از شیشه برای تولید قاب پشتی باعث شده تا اثر انگشت شما همیشه بر روی بدنه به جا بماند و این مسئله می تواند به امری آزار دهنده تبدیل شود. با نگاه به لبه سمت راستی بدنه می توانید دکمه های تنظیم حجم صدا و دکمه قفل صفحه نمایش را مشاهده کنید و در لبه تحتانی U11 Plus شاهد به کار گیری درگاه USB-C و جاگذاری یکی از بلندگو های فبلت هستیم. صدای بلندگو های U11 Plus قدرت بالایی را نشان می دهند، اما به هنگام پخش موسیقی در آن متوجه شدیم که علی رغم حجم بسیار زیاد در صدای خروجی، کیفیت صدا خیلی دقیق و واضح نیست.

 

مشکل دیگری که به هنگام انجام آزمایش بر روی این فبلت متوجه آن شدیم مربوط به پوشیده شدن سطح بلندگوی موجود در لبه تحتانی توسط انگشتان شماست، وقتی فبلت را در حالت افقی در دستتان نگه دارید انگشت شصتتان سطح بلندگوی قرار گرفته در لبه تحتانی را پوشانده و به هنگام انجام بازی و یا مشاهده ویدئو صدای خروجی گجت را بم خواهد کرد؛ اگر کمی انگشت شصت خود را تکان دهید می توانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید، اما این مسئله می تواند به سقوط گجت از دستتان منجر شود و استفاده از شیشه برای تولید قاب پشتی این اتفاق را محتمل تر خواهد کرد.

 

با وجود عدم پشتیبانی U11 Plus از جک خروجی صدا، شرکت سازنده با ارائه یک مبدل همراه گجت، اجازه استفاده از یک هندزفری با سیم را به کاربران خود داده است؛ این آداپتور از فناوری DAC استفاده کرده و کیفیت صدای خروجی را به حداکثر می رساند. U11 Plus دارای گواهینامه IP68 است و بر این اساس، انتظار داریم تا این فبلت بتواند در برابر نفوذ آب و گرد غبار مقاومت خوبی را نشان داده و کاربران بتوانند بدون هیچ گونه نگرانی از این فبلت در زیر بارش برف و باران و یا به هنگام دوش گرفتن استفاده کنند. قرار است تا U11 Plus در دو رنگ Ceramic Black و Translucent Black به بازار عرضه شود.

 

صفحه نمایش

 

همانطور که پیش تر گفتیم، شرکت سازنده موفق شده تا با وجود استفاده از صفحه نمایش بزرگ تر در تولید U11 Plus، تا حد زیادی از افزایش در ابعاد و ضخامت بدنه جلوگیری کند و بدین ترتیب شاهد وجود ظرافتی چشم نوار در این فبلت هستیم. صفحه نمایش ۶ اینچی به کار رفته در تولید این فبلت دارای دقت Quad HD است، رنگ های دقیق و زنده ای دارد و سطح روشنایی آن هم مطلوب است، علاوه بر این پشتیبانی صفحه نمایش U11 Plus از فناوری HDR 10 می تواند تجربه کاربران از تماشای ویدئو بر روی یک فبلت را متحول کند.

 

فبلت‌ U11 Plus,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

البته فناوری HDR 10 هنوز به این فبلت اضافه نشده و احتمالا U11 Plus در ابتدای عرضه به بازار نیز از این فناوری پشتیبانی نخواهد کرد، اما شرکت HTC به کاربران قول داده تا قبل از پایان سال جاری میلادی به روز رسانی نرم افزاری ای را به این منظور منتشر کند.

 

عملکرد فنی و رابط کاربری

 

صفحه نمایش ۶ اینچی به کار رفته در تولید U11 Plus بدین معنی است که کاربرانی که دستان کوچکی دارند به هنگام کار با این فبلت راحت نخواهند بود و چه بسی پس از در دست گرفتن این فبلت به کلی از خرید آن پشیمان شوند، اما شرکت HTC فکری را برای این مسئله کرده است. کاربران می توانند با فشردن یکی از دو طرف صفحه نمایش و با استفاده از Edge Sense Launcher رابط کاربری گوشی را برای استفاده از گجت به صورت یک دستی تنظیم کنند.

 

اولین باری که شاهد این فناوری بودیم به زمان معرفی گوشی U11 باز می گردد؛ پس از آن گوگل هم به فکر استفاده از این امکان نرم افزاری جالب افتاد، به طوری که گوشی های اخیر این شرکت و یا Pixel 2 و Pixel 2 XL نیز امکانی مشابه را در اختیار کاربرانشان قرار می دهند. فشردن یکی از دو طرف صفحه نمایش در حالی که گوشی در صفحه Home Screen قرار دارد به نمایش میانبری از نرم افزار ها منجر خواهد شد و از این طریق کاربران می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن نرم افزار مورد نظر خودشان را اجرا کنند.

 

رابط کاربری Edge Sense Launcher بسیار ساده و کار آمد است، به طوری که به هنگام استفاده از آن به راحتی به نرم افزار های متعدد دسترسی پیدا کردیم، علاوه بر این کاربر می تواند به سلیقه خود آیتم ها و نرم افزار های موجود در لیست میانبر های آن را ویرایش و دست چین کند. امکانات ارائه شده در Edge Sense فبلت U11 Plus دقیقا با تجربه ما به هنگام استفاده از آن در گوشی U11 تطابق داشت.

 

فبلت‌ U11 Plus,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

کاربران این فبلت با کشیدن انگشت خود به سمت بالا در حالت Home Screen، می توانند از امکان App Drawer استفاده کنند و این نیز یکی دیگر از راههای بهینه سازی صفحه نمایش بزرگ U11 Plus برای کار به صورت یک دستی است. کشیدن انگشت به سمت پایین صفحه نمایش نوار ابزار Notification Bar را به اجرا در می آورد.

 

فبلت U11 Plus به طور پیش فرض از آخرین نسخه سیستم عامل اندروید و یا اندروید ۸ استفاده می کند که به رابط کاربری Sense شرکت HTC مجهز شده است؛ علاوه بر این، بهره مندی این فبلت از پردازنده اسنپدراگون ۸۳۵ در کنار ۶ گیگابایت حافظه رم اجرای روان و رضایت بخش آخرین نسخه از سیستم عامل اندروید و سایر نرم افزار ها و بازی های اندرویدی را تضمین خواهد کرد.

 

حافظه داخلی در نظر گرفته شده در U11 Plus، 128 گیگابایت است و در صورتی که این مقدار حافظه داخلی برایتان کافی نیست می توانید با استفاده از درگاه کارت حافظه Micro SD موجود در این فبلت، حجم بیشتری را برای ذخیره تصاویر، ویدئو ها، بازی ها و نرم افزار ها در اختیار داشته باشید.

 

دوربین و باتری

 

دوربین اصلی به کار گرفته شده در فبلت U11 Plus تفاوتی با نمونه مشاهده شده در گوشی U11 ندارد و دوربین اصلی این فبلت نیز از فناوری لرزشگیر تصویر OIS و EIS و فناوری HDR موجود در دوربین گوشی U11 پشتیبانی می کند.

 

فبلت‌ U11 Plus,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در دوربین جلویی این فبلت شاهد وجود تغییراتی هستیم که از جمله این تغییرات می توان به پشتیبانی دوربین ۸ مگاپیکسلی سلفی از فناوری HDR و عکس برداری سلفی در حالت پانوراما اشاره کرد.

 

یکی دیگر از نکات مثبت موجود در U11 Plus مربوط به بهره مندی آن از باتری ای ۳۹۳۰ میلی آمپری است، بدین ترتیب انتظار داریم تا بتوانید با هر بار شارژ کامل این باتری حداقل به مدت یک شبانه روز از شارژ مجدد گجت بی نیاز شوید، علاوه بر این و طبق ادعای شرکت سازنده، این فبلت از فناوری شارژ سریع شرکت کوالکام نیز پشتیبانی می کند و با ۳۰ دقیقه شارژ آن، خواهید توانست انرژی لازم برای روشن ماندن چند ساعته آن را در اختیار داشته باشید.

 

یکی از انتقادات اصلی وارده به این فبلت مربوط به عدم پشتیبانی اش در فناوری شارژ بی سیم است و  این در حالی است که تقریبا همه رقبای موجود در بازار از شارژ بی سیم پشتیبانی می کنند؛ البته شایعاتی وجود دارند که دلیل تعویق عرضه رنگ Translucent Black این فبلت را مربوط به تلاش شرکت HTC در اضافه کردن قابلیت شارژ بی سیم به این فبلت عنوان می کنند.

 

نتیجه گیری

 

U11 Plus فبلتی قدرتمند با ظاهری زیبا است که به نظر می رسد با تاخیری ۵ ماهه نسبت به برادر کوچک ترش و یا U11 به علاقه مندان معرفی شد. زبان طراحی استفاده شده در ظاهر U11 Plus، با سبک طراحی آخرین فبلت های بازار مانند Samsung Galaxy S8، iPhone 8 Plus و LG V30 همخوانی داشته و با این اوصاف رقابت تنگاتنگی را میان این فبلت ها در  بازار شاهد خواهیم بود.

 

مترجم: سینا اشتری

 

 

bartarinha.ir
  • 9
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش